Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
И мислите ли,че колкото обичате себе си,толкова ще ви обичат и другите или няма такава зависимост? -Не защото в повечето случаи обичта към себе си, показва и завидно самочувствие, а голяма част от нас, не го оценяват.
Именно. Никой не обича щастливите хора. Никой не обича да чуе някой да казва "доволен съм от себе си".
Мда, Ганьовщината тлее в нас и надали скоро ще огасне - нали си имаме вечен огън даже.
Факт е, че българинът е завистливо същество.

Ами, аз се обичам до толкова, до колкото е възможно да обичам. Друг няма да обичам толкова и това го знам, но за съжаление хората все още живеят с илюзията, че ще срещнат някого, когото ще ценят повече от себе си. Булшит. Те ценят начина, по който се чувстват, благодарение на този някой. И пак стигаме до Аз...

За мен е важно аз да съм доволен от постъпките си и обикновено съм. Да не казвам голяма дума, но наистина повечето хора около мен ме харесват... може би съм чаровен, може би е нещо друго, но е факт, че плавам свободно сред всякакви води. Интересно - дали ако знаеха всичко за мен щяха още да ме ценят толкова?

Разбира се, че се чувствам добре, когато околните ме оценяват високо и зле, когато е ниско. Но не това е водещото в живота ми ... и не трябва да бъде при никого.