- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нечестност
Преди няколко седмици се запознах с 1 моми4е..8 клас..аз съм 12... и нещата тръгнаха много добре...чат,свалка,среща.Но една вечер тя ми писа смс да не се привързвам към нея и ме отбягваше...С течение на времето разбрах какви са факторите
фактор 1 - таткото...Ако разбере,че излиза с мен..нямад а е хубаво...
фактор 2 - 12 клас ...
Извинявайте,ама аз изобщо не съм типичния дванадесоткласник
тейде...какво предлагате да направя :/
Т'ва с бащата си е проблем.А какво имаш предвид под това че не си типичния дванадесетокласник?
Първоначално написано от kombarka
еми,не приличам на типичен дванадесотокласник.Не съм някакъв едър,висок...а и честно има още детски неща,които ме влекат...
тва, че не си типични не оправя работите. като кажеш на баща и че си 12 клас, апък не си типичния дванадасетокласник няма да помогне, ама грам.
+1Първоначално написано от alex_devv
![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Ами според мен в началото не е нужно баща й на знае.В смисъл-тръгнете,вижте как върви,дали ще се задържите дълго време и ако са сериозни нещата,тогава говорете с него,пък ако не се получи,няма смисъл да му казвате-всеки по пътя си и тва е.![]()
Аз винаги съм разстждавал, че възрастта не е от особено значение. (Сега не говориме за екстремните разлики...)![]()
То не е, ама като си стъпил на някакви стабилни годинки дето знаеш вече на кои хора се намираш.
Едно е да си 18 - 14 и друго 24 - 20![]()
Първоначално написано от alex_devv
Хах да....Все едно "Едно е да си тийн, друго да си човек..."
![]()
Първоначално написано от AceXe
то4но ... не е като 13 и 25![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
razlikata vuv vuzrasta ne e golqma!ako naistina iska6 da si s neq tova nqma da spira nito neq,nito teb!
ba6tata e lesna rabota(ne to4no,daje te ba6tite sa trydna tema za6toto pazqt du6teterite si,ta dori na 20 da stane momi4eto za ba6tata o6te si e malko dete,nyjdae6to se ot ba6tinska zakrila)
no tyk tova ne biva da te pritesnqva za6toto kolkoto i da ne go iskat ba6tite te vijdat kakvo stava i znaqt kakvo o4akva du6terq im!vs sa minali po tozi put a na dr puk im predstoi!
ne se trevoji tolkova za tova roditelite ne sa nai-golemiqt problem!prosto te dori tr da go o4akvat za6toto nadali du6terq im 6te ostane neporo4na do kraq na jivota si!
az naprimerno sum na 15 i xodq s 24 godi6no mom4e na koeto na vun6en vid nikoga ne bi se osumnil 4e e na pove4e ot 16-17...
roditelite mi znaqt i se trevojat za men...no vse pak priexa re6enieto mi poneje az nastoqvax za tazi vruzka!
misulta mi e 4e 6tom tq se opravdava s ba6ta si,s godinite...i ne6to i pre4i da trugnete kakto si trebva zna4i 4yvstvata i ne sa dostatu4no silni za seriozna vruzka...tova e moeto mnenie![]()
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
да остави6 моми4ето несе занимаваи с него![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Аз съм на 16. Всичките ми връзки са били с момчетата, които са 19-20 годишни. Излизала съм и с един пич, който беше с 1 година и половина по-малък от мен. Възрастта не е проблем. Както казва един приятел: "Височината и чувствата са фактор.."
Ммм аз като ходих с.. по голямо момче не казах на баща ми, само майка ми знаеше... Точно по причината, че няма да реагира особено добре
Може би ще е по-добре да му каже ако нещата станат по-сериозни вече..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
о0о т'ва с таткото вЕрно си е проблем! И аз като бях в 8ми клас... не даваше да имам 'гадже'.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
С бащата тя може и сама да се оправи,но ако това е главното й извинение да не се виждате-явно има нещо друго.И моят баща е бил против някои мои връзки,но не той е решавал...
Помисли си над това![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
О..типичния проблем с татковците.Защо трябва той да знае?Е..в моя случай разбра..говорим за фрапираща разлика от 9 години..(представете си скандала)но в крайна сметка риск печели,риск губи..Ако момичето си струва,защо не рискувате?Ако тя мисли цял живот да се пази от такива проблеми с баща си.."далеч ще стигне" милата.
А относно предрасъдъците за възрастта..когато умствено и душевно си надминал годините си..и решиш,че момче/момиче на твоята възраст не те разбира..и неможе да имате стойностна връзка,си търсиш по-голям/а от теб..НЕ говоря за малките тъпи мармозетки,които си хващат батковци просто щото е некфо яко да си мяташ задника из улиците с някой голям.
Така че разликата ви,повярвай не е никак фрапираща..![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618