razlikata vuv vuzrasta ne e golqma!ako naistina iska6 da si s neq tova nqma da spira nito neq,nito teb!
ba6tata e lesna rabota(ne to4no,daje te ba6tite sa trydna tema za6toto pazqt du6teterite si,ta dori na 20 da stane momi4eto za ba6tata o6te si e malko dete,nyjdae6to se ot ba6tinska zakrila )
no tyk tova ne biva da te pritesnqva za6toto kolkoto i da ne go iskat ba6tite te vijdat kakvo stava i znaqt kakvo o4akva du6terq im!vs sa minali po tozi put a na dr puk im predstoi!
ne se trevoji tolkova za tova roditelite ne sa nai-golemiqt problem!prosto te dori tr da go o4akvat za6toto nadali du6terq im 6te ostane neporo4na do kraq na jivota si!
az naprimerno sum na 15 i xodq s 24 godi6no mom4e na koeto na vun6en vid nikoga ne bi se osumnil 4e e na pove4e ot 16-17...
roditelite mi znaqt i se trevojat za men...no vse pak priexa re6enieto mi poneje az nastoqvax za tazi vruzka!
misulta mi e 4e 6tom tq se opravdava s ba6ta si,s godinite...i ne6to i pre4i da trugnete kakto si trebva zna4i 4yvstvata i ne sa dostatu4no silni za seriozna vruzka...tova e moeto mnenie