.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Според мен не е безхарактерна,просто се страхува,че ако откаже на някой,ореолът и на ''мила и добричка'' ще рухне и венага ще стане ''еди-каква си''.Такъв страх съм забелязвала при неуверените в себе си хора.Опитай се някак да я отучиш от това,защото рискува да се превърне в ''парцал'' за другите
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

хмм бившия ме заряза заради една такава дет .. "не може да ти откаже" .. само че тои я нарече не безхаратерна а "ужасно добричка.." ..

ЕДИТ : сега погледнах мнението на Ралитуу (милото–гирл-4е) .. мн добре го е казаала харесва ми (:

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Майка му стара, аз бях нещо подобно. Не че не можех да казвам не, просто често помагах на хората. Само че ми писна да ме използват и да си играят с това, че съм добра и не съм злопаметна. Сега пак ценя и обичам хората, но само тия, които ми отвръщат със същото. По-добре сам, отколкото в лоша компания. Това е. Светът не е такъв, какъвто ми се иска да бъда. Слязох на земята, защото ми писна аз да страдам. Сега трудно се доверявам на хората, но ми е по-добре.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    Sofia
    Такива хора вече се срещат много много рядко..не е безхарактерна,но просто обича да се раздава и да помага...

Странно как някой не я е помолил да скочи от 7-я етаж.

И аз бях нещо подобно, помагах в 5-6 клас за домашни и т.н., но вече, когато някой най-нагло ме пита за помощ, му казвам да го духа.

Преди не беше така... но вече чувствам собствено удовлетворение, когато казвам "НЕ!!!" в такива случаи.

Именно тази рязкост в отказа ми помогна... друга алтернатива няма. Не трябва да се колебаеш да отказваш. В наше време много малко хора заслужават да се раздаваш за тях.

Просто до сега не сте намерили да и кажете нещо на което да откаже
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Аз понякога/с някои съм така...не е яко да ти се качат на главата...
    Ще се усети споко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си