.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Голям фен

Тя не умее да казва 'Не'

Имам една приятелка..........която сякаш е толкова положителен човек,че чак........не умее да отказва.......помага......сътру ничи.......отзовава се........когато я викат някъде,отива.......досега не съм я чула да каже 'Не'. Безхарактерна ли е?

Град
    Пловдив

Re: Тя не умее да казва 'Не'

Емм... човек живеем в България все пак и такива хора не можем да ги разберем. Свикна ли сме да не ни пука за нищо и за никои и гледай сега се питаме "Брех и такива хора ли имало?"
    Кофти, какво да правиш... За жалост тези като твоята приятелка се броят на пръсти.
    По принцип тука трябва да сложа някаква велика мисъл или нещо което много ме кефи?
    Не, аз просто ще напиша това ^^

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    и аз до скоро трудно казвах "не"...
    но вече нещата се оправиха

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Na sex otkazva li ?
    The Spark

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Na sex otkazva li ?

If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Ha MopeTo (sun)
    и аз 1во за това се сетих като видях заглавието
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    sofiq o.k
    4исто и росто да
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ми, аз преди също имах такъв хм, проблем, да го наречем.
    Сега е друго, но не, не мисля, че е безхарактерна, просто обича да помага.

Хм , има едно супер сладко и мило момиченце от моя клас с , което си дружим много и тя сякаш не умее да казва не , но ако някой я принуждава да прави нещо , което не и харесва независимо дали принципно е добро , тя си казва не . То момичето пак си има характер , но просто не е злобарка и интригантка като повечето принцески !

Re: Тя не умее да казва 'Не'

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Имам една приятелка..........която сякаш е толкова положителен човек,че чак........не умее да отказва.......помага......сътру ничи.......отзовава се........когато я викат някъде,отива.......досега не съм я чула да каже 'Не'. Безхарактерна ли е?
    Имах такъв проблем и беше наистина от липсата на смелост да кажа на хората не. Може и от това да е, да ти кажа. Другото, което по-малко допускам, е че е толкова добродетелна, че на цената на собственото си свободно време и щастие доставя на другите такова. Такива хора, обаче са голяма рядкост.
    Memento moriendum esse!

1. може би иска да е добра с всички за да може всички да и помогнат
    2. Може би има някои из тези "всички" по които си пада
    3. човек които не е имал група и си подбира хората.

Град
    ... Some happy place ...
    Mi i az imam taka priqtelka ... VUZHISHTAVAM i se ... umna , dobra , polojitelna , ne se kara s nikoi ... az ne moga da sum takava za jalost
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Голям фен
    Това, че ти не би постъпила така, далеч не прави приятелката ти безхарактерна.
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Mi i az imam taka priqtelka ... VUZHISHTAVAM i se ... umna , dobra , polojitelna , ne se kara s nikoi ... az ne moga da sum takava za jalost
    И аз съм така ! По-скоро съм бунтарка , а това момиченцето от моя клас е направо ангелче !

тиха вода ..

ама тихите води са най-опасни ..

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Na sex otkazva li ?
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    и аз 1во за това се сетих като видях заглавието
    +1
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Аз също помагам винаги на всеки с каквото мога,ако можеш да си полезен някому и това не ти пречи защо да ме се отзовеш? Естествено случва се и да откажа. И това ме прави безхарактерна?
    Тя не е безхарактерна-просто е добър човек

Цитирай Първоначално написано от Merry Cherry
    Аз също помагам винаги на всеки с каквото мога,ако можеш да си полезен някому и това не ти пречи защо да ме се отзовеш? Естествено случва се и да откажа. И това ме прави безхарактерна?
    Тя не е безхарактерна-просто е добър човек
    +1 Абсолютно съм съгласна. Аз също обичам да помагам, когато мога и се отзовавам на всички, няма значение какви са...Има моменти, когато трябва да отказваш, защото може всички да ти се качат на главата. Не мисля, че приятелката ти е безхарактерна.
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Според мен е безхарактерна, а може би и лицемерна.. Понеже съм сигурна, че за помощ не я молят само хора, които харесва..
    Трябва да се научи да казва не, трябва да прави нещата, само ако иска, а не, когато другите имат нужда от нея..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    еми зависи дали не отказва защото суперски мн иска да помага на останалите, или просто защото не смее да им откаже Във всеки случай и аз трябва да се науча малко повече да казвам НЕ ..

имам една приятелка, абсолютно същата.....наистина се радвам, че има толкова добри хора и са готови да помогнат на всеки, но с тази нейна прекалена доброта тя най-много си пати, защото е лесно маниполируема и използвана. Освен да й го кажеш и да й помогнеш да разбере, че не може да само дава без да получава за друго не се сещам.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    amii momi4eto moje i da e bezharakterno no moje da e polojiteln o nastroeno i da iska da pomaga...az predi iskah da pomagam na orata da im oblek4avam bolkite no jivota mi udari nqkolko 6amara i sq prosto iskam da im e gadno

ot nashiq klas ima edna takava uj mn dobri4ka uj mn mili4ka na vsi4ki pomaga na vsi4ki im se usmihva milo mn rqdko otkazva i posle govori zad gurba na vsi4ki ina4e pred drugite si mul4i kato pukil ama mn ystata kato e s men ili s oshte nqkoi ina4e momi4eto ne e lo6o pekano e no...
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами аз бях същата, но по-скоро това се дължеше на огромната ми притеснителност и на тревогата, че ако откажа на някой за нещо и той ще си мисли лошо за мен...Но като се сблъсках с малко повече трудности и бързо се научих да казвам и "не"...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си