.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    СОфия

на 19...девствен

кво ще кажете по тая тема..знам че е имало купища такива теми ама пишете пак

П.П: аз съм момиче де..
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

ооо боже....ами ако става дума за теб мисля,че сега е момента да го направиш..не 4акай повече :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    ооо боже....ами ако става дума за теб мисля,че сега е момента да го направиш..не 4акай повече :P
    no parvo nameri liubovta... nqkoi v koito si sigurna i mu imash doverie ... abe da go obichash i toi tebe RAZBIRASE i togava ....

Мега фен Аватара на Niakoitam

Re: на 19...девствен

Цитирай Първоначално написано от apparition

Какво да кажа?Не си намерила подходящият и за това си девствена.Няма абсолютно нищо лошо в това.Някога,когато дойде подходящият и това ще стане.Смешно щеше да е ако,както някой момичета в днешно време си правила секс на 12-13,с който дойде,само и само да се похвалиш на приятелките си.

Град
    СОфия
    аз съм момиче и съм на 14 ....
    темата е за 19 годишните девствени МОМЧЕТА

Изказах си по нагоре мнението.Като не е за теб то се отнася за такива момичета.За момчетата...отговорът е същият.

А може ли един въпрос към теб:

Защо се интересуваш за батковците и...ти девствена ли си(малко нетактично,но....)

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    ти четеш ли ве пише че е момиче... и че не става бъпрос за нея...

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

Град
    СОфия
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam

Изказах си по нагоре мнението.Като не е за теб то се отнася за такива момичета.За момчетата...отговорът е същият.

А може ли един въпрос към теб:

Защо се интересуваш за батковците и...ти девствена ли си(малко нетактично,но....)
    аз съм девствена, имам си разбирания по тоя въпрос и никога не бих направила тази крачка на тази възраст защото може после да съжалявам....въпроса ми е че ходя с 19 годишно момче което е девствено. Никога не съм предполагала че може да е така, но и не сме си говорили за това - и на външен вид и на характер е супер сладък и стабилен и за момент не съм си помисляла това. За мен това че е девствен не говори лошо за него , а даже е и по-сладко, но той си мисли че бих го зарязала за това...а на мен защо ми е да го правя щом аз не мисля скоро да си губя девствеността....о.О просто искам да му обясня че този факт по никакъв начин не би променил чуствата ми към него...

..и така просто исках да видя вие какво мислите по въпроса (:

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    е случва се .....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Ha MopeTo (sun)
    според мен те лъже-доста умело,щом, и теми пускаш .....
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Напълно е нормално да мисли така.Разбирам го.Постарай се да му кажеш и да му покажеш и докажеш че няма от какво да се притеснява.Докажи му че няма един хубав,слънчев ден да го зарежеш само,защото е девствен.

Град
    СОфия
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    според мен пък не ме лъже

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    според мен пък не ме лъже
    чакай аз чак ся загрях ..пускаш тема за 19 годишни момчета а ти си момиче на 14 ...омгг колко си зле ......

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    СОфия
    ...ти пък си на прекалено ниско интелектуално ниво ^^
    първо чети

kato sa devstveni devstvei sa nishto losho nqma nihsto neredno ne ste namereli podhodqshtiq 4ovek za t ui sigorno
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

mom4eto ne luje, prosto ne e nameril podhodqshtoto momi4e ili se e pritesnqval...poznavam 19 godishen pi4, koito e nqmal gadje dosega apak vsi4ki go haresvat i ne e nqkoe laino, a e naistina gotin vav vsqko otnoshenie, prosto spored men e dosta sramejliv...taka 4e shtom tova teb ne te pritesnqva prosto my obseni tova koeto kazvash na nas..apak i naistina kakvo zna4enie ima sled kato se obi4ate i ti ne smqtash da pravish sex skoro

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Нормално е. Какво значение има на колко години си загубил девствеността си? Защо да си девствен е нещо ужасно и срамно в днешно време?

Звучи все едно човека щом на 19 е девствен е прокажен
    Нищо нередно не виждам в това.На който когато му дойде времето-тогава.Няма ползва от това да се избързва неоснователно.

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Изнасили го и няма да е девствен...
    Има ли голямо значение дали го е правил или не ??? Тук някъде бях чел че момчетата изключително рядко им личи когато са девствени (просто няма какво да ги издаде) ... Така че явно ние , момчета , сме си родени с опит =>
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Изнасили го и няма да е девствен...
    Е тва вече е приказка!

Ти казала ли си му ,че и ти си девствена ?

Град
    СОфия
    да казах му..( отначало незнам защо не ми повярва, но след това се изяснихме )....

мерси на всички ;р;р ^^ вече всичко си е окей.сега ще чакаме следващите проблеми

да казах му..( отначало незнам защо не ми повярва, но след това се изяснихме )....

мерси на всички ;р;р ^^ вече всичко си е окей.сега ще чакаме следващите проблеми
    Доста странно извъртян проблем, заложен в темата ..

Ха, ти още от сега си се настроила на вълна "проблеми във връзката" ... Не бива така, мисли по-трезво

Re: на 19...девствен

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam

Какво да кажа?Не си намерила подходящият и за това си девствена.Няма абсолютно нищо лошо в това.Някога,когато дойде подходящият и това ще стане.Смешно щеше да е ако,както някой момичета в днешно време си правила секс на 12-13,с който дойде,само и само да се похвалиш на приятелките си.
    napylno sym syglasna
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си