- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена съм и ми се прави секс.
Ако те притеснява девствеността винаги можеш да си я отнемеш сама. Дори съм чувал че гимнсатичките може без да искат докато правят шпагати да се "отворят". Това че ти се прави секс е от многото ръкоблудство. Колкото повече се самозадоволяваш толкова повече искаш. Малка си, но жените се развиват по-бързо от мъжете и достигат по-рано полова зрялост. Кога точно е моментът в който ставаш готова за чукане вече е индивидуално и не ми е работата да знам (да не кажа че не ми дреме).
Дойдох, Видях, Направих простотия.
хахах то ако няма чувства от начало какви ли след 2-3 месецаПървоначално написано от bibo
![]()
Според мен трябва да го нарпавиш веднъж за да си начешаш крастата и да размизлиш върху това![]()
Човек се учи докато е жив и пак умира глупак.
мдаам напълно познато - ТЪПИ ХОРМОНИи според мен обаче трябва да изчакаш, независимо колко искаш да го направиш
все пак казали са хората - първият път е най-важен .. и представи си че го направиш и нещо не ти хареса .. ще съжаляваш ли ? ..
.. Normal People worry Me ..
napulno normalno e da ti se pravi sex dori na 13 da si bez zna4enie kvo 6e kajat nqkoi ot foruma no e taka.normalno e,az mislq 4e trqbva da iz4aka6 podhodq6tiq 4ovek,da mu ima6 pulno doverie i da ima 4ustva vse pak.tova ne e ne6to koeto vseki den moje da stane tova e purviq ti put i 6te go pomni6 cql jivot..zamisli se dali si gi namerila a ako ne si..iz4aki momenta v koito 6te go sre6tne6![]()
тук имаше някакъв друг девствен на 13 дето мн му се правеше секс...намерете се!
parvo se nay4i kak da se pazi6 togava zapo4ni da pravi6 sex,Първоначално написано от lil4etuuu
Ми щом ти се прави и имаш възможност кво те спира. Годините нямат значение важното е ти да се чувстваш готова (не че удобрявам секса на 12-13). Сигурна ли си че го искаш и че после няма да съжаляваш? Иначе моя съвет е прави си кефа и хич да не ти пукаи така айде успехчета мацка и бъди внимателна че първия път е малко кофти. Ааа и съшто така негo прави с който и да било. Първия път е важно да те ‘отвори’ някой на когото имаш доверие и познаваш добре.
![]()
![]()
hi
тва е малко тъпо да пускаш се 1 няква обява ебати за девствеността ти тва е най-ценното ти нещо ама щом си решила я дай на някойпо добре приятел от колкото чоек от форум
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
kvo o4akva6 da ti kajem....na tozi etap si gotova fizi4eski no ne i psihologi4eski
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
oshe si mn malka za sex fani si nqkoi seriozen priqtel poizchakaite malko i daaite![]()
![]()
![]()
![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
6tom si imala predlojeniq i ti se isska napravi og![]()
![]()
![]()
am pi6i mi na skype - ivailo_dobrinski 6te vidim iskam da se sa zapoznaq s tebe (tfa za lil4etuuu )
NeVeR sAy NO
HeVy MeTaL 4eVeR
Аре да праиме шом ти се праи.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
MISLLI, be MOMIchee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dymi banalnii,
gre6ki fatalni,
kude mi be6e glavata...
tu me grabna kato "sutanata",
oste te "ObichaM"...i ne spiram...
v luboFf ....da ti se vricham..!!!
нямам думи...Първоначално написано от Stanislav_Ch
![]()
виж кво момиче много си малка за СЕКС! но за ебене може би
Този проблем лесно се решава![]()
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Ми... на тази възраст какво да ти се прави, ако не секс. Ако можеш задоволи нагоните си - те са затова. Един куп идиоти(такива, които се правят, че поддържат някакъв строг и фалшив морал) ще те оплюят, ама поне ще знаеш, че си направила каквото си искала.Първоначално написано от lil4etuuu
самоизеби се бе
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
сложи снимка да те видя.ако ставаш аз съм насреща-ще ти предоставя качествени услуги
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
em to ostava6e i da ne ti se pravi sex![]()
Join The Dark Side girl...време е да се чукаш не знаеш ли че твоите връстнички вече сичките са се изпонаебали...почвай първия който видиш е САМО ТВОЙ !