- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена съм и ми се прави секс.
Сексът няма да ти избяга. Поизчакай още малко - поне 2-3 години.![]()
Tova spored men ne e taka 4e na 16 6te i kazvat kurva. Momi4eto moje da ima ne pove4e ot 2-3 partiori za6to misli6 4e trqbva da sa 30-40. Tq i da ne e spala s nikoi pak moje da kajat q gledai kurvata ot kvartala tva do edna stepen e do psihika. Taka4e neka momi4eto preceni dali mu se pikae ili ebeПървоначално написано от mitkosoft
Рано или късно всички си отиваме от този свят
в тази възраст на ВСИКЧИ ИМ СЕ "ЕБЕ" и то мнооооооооого момчета момичета се тая.И повечето като тебе тръгват и се таковат наредима и някои,които са по-зрели,имат по-добра сексуална култура,намерили са човека,пазят се и са си добре,ама те са много малко
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
syshtata tarifaПървоначално написано от Stanislav_Ch
ama hodq i po domovete
ryan nedei da go podbiva6 xD
![]()
poprincip ima takiva na 14 deto si igraqt s barbi o6te xD tebe ti se e prie*alo hmm emi kaji si skype xD
You are Misleading and or Homosexual
xaxax emi ograbi edna banka i si plati za uslugata xax 4isti smetki dobri jugula
AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX
айде де, на момчето от съседната тема и той не издържа, кво чакате вие двамата - взимайте се!!
Do you speak Salsa? .......
Off,stanala mi na 14 god. i iska da se ebe.Abe,momi4e,zamisli se malko,ne misli6 li,4e o6te si malka,za da pravi6 sex,ama moje bi qko te perat hormonite i NE moje6 za misli6 s glavata si...ama nz s kvo misli6 togava!
Ama neee,na teb kasno ti se e doebalo,za6toto ima momi4enca,koito ve4e otdavna sa se naebali na tvoqta varzast,o6te na 12god. sa q svar6ili taq rabota[zakasnqla si!!!![]()
] ...Boje,Boje,na kade otiva toq svqt?!?!?!?!
Е к`во и мене ми се прави секс и аз съм на 14...Обаче знам,че живота е пред мен и няма смисъл да почвам от толкова рано а и мисля,че трябва още да си обогатяваме сексуалната култура.Все пак секса,освен удоволствие е и голяма отговорност...
o6te neznae pikaeliti se e*eliti se 6to nesi sedni6 na gaza da porasne6 o6te mani4ko ?Първоначално написано от lil4etuuu
Хммм не познавам 14-годишни, умрели от липса на секс, но ако смяташ, че ще си първата, тази тема едва ли ще ти помогне много.Можеш да направиш следното - 1-во :заставаш на улицата 2-ро: избираш си същесво от мъжки пол и му казваш: Хайде да се чукаме (вероятност да ти откажат 2%) 3-то: ...действие ... 4-то: целта е постигната, следваща стъпка- чукане в задника. Следва продължение ..... На 30 години съм изпробвала всички възможни перверзии, отворена съм от всички възможни дупки,сексът ми омръзна и отивам да се пенионирам. \/
Don't worry, be happy!
лЕЛии к'Ви сЪвеТи и фКаР@хТ3е на МаЦкЪът@ъ ..... ,,кАТу имаш ПреДложЕния ОтИвАи и ..... " ммм Не Е тЪкАа ....аЗ наПъЛну тЕ РаЗбираМ ...имаМ тАКивА приятЕлкии...МноГуу им СЕе .... е*Е ...и вСе зА т'вА си мисЛяТ ...в даскаЛуу ...НаВсяКадее....ъМм нЗЗ...Не Ги сЛушАи ТоЛкоВъЪ ДРугИте ....сЕДни На СпоКоиСтВие и ПрецЕНи СаМа....,Но КаКвоТуу и дА рЕШиШ гЛеии дА не СъжАЛявАшш ....Аии УсПехх :P
иии аКуу ще пРаВиШш неЩуУ ....гЛеии ДА не е С няКоии ОЛИГУФРЕН ,чЕ ЯКуу ще сЪжАЛявАш СЛед т'вА зА пЪрВия Ти Път!!!!!!!!! аии усПехх :P
Смешна си!
ами и аз съм така с тази разлика,че не мастурбирам...и нямам желание.много изкуствено и неестествено ми изглежда....естественото е най-добро!
someone else...
+1Първоначално написано от pitan4icata
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
апф..аз на 14 не знаех пика ли ми се,ебе ли ми се...алее...нее ще ме убиете...ве4е се 4увствам голяма в тоя форум,който напоследък е посещаван от 13/14 годишни...секс маня4ки...ауу мацка на тва му викат хормонИ! имаш си,работят ти...ама по4акай де...нека се помъ4еш малко,кво е тва на 14 години да се 4укаш,просто щото хормоните ти бошуват...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Това да ти е проблема,сигурно и не предполагаш колко много желаещи има за неангажиращ секс и то с девствено момиче.![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
+1Първоначално написано от bRigHt [!
И аз съм в същото положение ама няма да правя нищо, защото знам 4е после ще съжелявам..
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
Иди и ти си изживей девтството, сигурно е яко.Първоначално написано от bRigHt [!
mi hodi se ka4vai na dedoviq kat te surbi mindjata... nie kvo da napraim ? da doidem da te po4eshem ako iskash... ?