.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91
    Супер фен
    Сексът няма да ти избяга. Поизчакай още малко - поне 2-3 години.

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от mitkosoft
    mi ebi sa kato ti sa ebe be dobi4e prosto po4ni da sa ebe6 na 14 na 15 ve4e 6e si praila na 20 4oveka svirki i 6a si stro6ila 30 pi6ki i na 16 6e ti vikat kurvata koqto sa proeba na 14 i na 18-19 6e ide6 v hoalndiq tai ste sq sega6nite bokluci...mindili grozni ti na ocet miri6e6 o6te ma za kvo ebane govori6 koi 6ta ebe nqkoi 15 godi6en sapolanko...ah da ta fana 6ti stro6a grabnaka na 5 mesta tui si4ko e ot lipsa na vazpitanie
    Tova spored men ne e taka 4e na 16 6te i kazvat kurva. Momi4eto moje da ima ne pove4e ot 2-3 partiori za6to misli6 4e trqbva da sa 30-40. Tq i da ne e spala s nikoi pak moje da kajat q gledai kurvata ot kvartala tva do edna stepen e do psihika. Taka4e neka momi4eto preceni dali mu se pikae ili ebe
    Рано или късно всички си отиваме от този свят

Град
    v edno sypersko grad4e
    в тази възраст на ВСИКЧИ ИМ СЕ "ЕБЕ" и то мнооооооооого момчета момичета се тая.И повечето като тебе тръгват и се таковат наред има и някои,които са по-зрели,имат по-добра сексуална култура,намерили са човека,пазят се и са си добре,ама те са много малко
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Stanislav_Ch
    Аз предлагам услуги , но срещу заплащане може да внасяте и на вноски - в момента имам промоция. Много олекотена лихва при доход под 500 на месец.
    syshtata tarifa ama hodq i po domovete

ryan nedei da go podbiva6 xD

poprincip ima takiva na 14 deto si igraqt s barbi o6te xD tebe ti se e prie*alo hmm emi kaji si skype xD
    You are Misleading and or Homosexual

xaxax emi ograbi edna banka i si plati za uslugata xax 4isti smetki dobri jugula
    AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

айде де, на момчето от съседната тема и той не издържа, кво чакате вие двамата - взимайте се!!
    Do you speak Salsa? .......

Off,stanala mi na 14 god. i iska da se ebe.Abe,momi4e,zamisli se malko,ne misli6 li,4e o6te si malka,za da pravi6 sex,ama moje bi qko te perat hormonite i NE moje6 za misli6 s glavata si...ama nz s kvo misli6 togava!

Ama neee,na teb kasno ti se e doebalo,za6toto ima momi4enca,koito ve4e otdavna sa se naebali na tvoqta varzast,o6te na 12god. sa q svar6ili taq rabota[zakasnqla si!!! ] ...Boje,Boje,na kade otiva toq svqt?!?!?!?!

Е к`во и мене ми се прави секс и аз съм на 14...Обаче знам,че живота е пред мен и няма смисъл да почвам от толкова рано а и мисля,че трябва още да си обогатяваме сексуалната култура.Все пак секса,освен удоволствие е и голяма отговорност...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

opravai si se sami4ka dokato ne nameri6 to4niq 4ovek, ne se fa6tai s nqkav samo da ti mine meraka
    i spokoino ne e nenormalno-naprotiv ne se pritesnqvai si4ko si e nared,6te doide podhodq6tiq 4ovek

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от lil4etuuu
    на 14 съм
    o6te neznae pikaeliti se e*eliti se 6to nesi sedni6 na gaza da porasne6 o6te mani4ko ?

Голям фен
    Хммм не познавам 14-годишни, умрели от липса на секс, но ако смяташ, че ще си първата, тази тема едва ли ще ти помогне много.Можеш да направиш следното - 1-во :заставаш на улицата 2-ро: избираш си същесво от мъжки пол и му казваш: Хайде да се чукаме (вероятност да ти откажат 2%) 3-то: ...действие ... 4-то: целта е постигната, следваща стъпка- чукане в задника. Следва продължение ..... На 30 години съм изпробвала всички възможни перверзии, отворена съм от всички възможни дупки,сексът ми омръзна и отивам да се пенионирам. \/
    Don't worry, be happy!

лЕЛии к'Ви сЪвеТи и фКаР@хТ3е на МаЦкЪът@ъ ..... ,,кАТу имаш ПреДложЕния ОтИвАи и ..... " ммм Не Е тЪкАа ....аЗ наПъЛну тЕ РаЗбираМ ...имаМ тАКивА приятЕлкии...МноГуу им СЕе .... е*Е ...и вСе зА т'вА си мисЛяТ ...в даскаЛуу ...НаВсяКадее....ъМм нЗЗ...Не Ги сЛушАи ТоЛкоВъЪ ДРугИте ....сЕДни На СпоКоиСтВие и ПрецЕНи СаМа....,Но КаКвоТуу и дА рЕШиШ гЛеии дА не СъжАЛявАшш ....Аии УсПехх :P

иии аКуу ще пРаВиШш неЩуУ ....гЛеии ДА не е С няКоии ОЛИГУФРЕН ,чЕ ЯКуу ще сЪжАЛявАш СЛед т'вА зА пЪрВия Ти Път!!!!!!!!! аии усПехх :P

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Е к`во и мене ми се прави секс и аз съм на 14...Обаче знам,че живота е пред мен и няма смисъл да почвам от толкова рано а и мисля,че трябва още да си обогатяваме сексуалната култура.Все пак секса,освен удоволствие е и голяма отговорност...
    +1

Смешна си!

Град
    In Devil's Castle
    ами и аз съм така с тази разлика,че не мастурбирам...и нямам желание.много изкуствено и неестествено ми изглежда....естественото е най-добро!
    someone else...

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    opravai si se sami4ka dokato ne nameri6 to4niq 4ovek, ne se fa6tai s nqkav samo da ti mine meraka
    i spokoino ne e nenormalno-naprotiv ne se pritesnqvai si4ko si e nared,6te doide podhodq6tiq 4ovek
    +1
    ~ EviL DeViL ~

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    Цитирай Първоначално написано от lil4etuuu
    на 14 съм
    o6te neznae pikaeliti se e*eliti se 6to nesi sedni6 na gaza da porasne6 o6te mani4ko ?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    апф..аз на 14 не знаех пика ли ми се,ебе ли ми се...алее...нее ще ме убиете...ве4е се 4увствам голяма в тоя форум,който напоследък е посещаван от 13/14 годишни...секс маня4ки...ауу мацка на тва му викат хормонИ! имаш си,работят ти...ама по4акай де...нека се помъ4еш малко,кво е тва на 14 години да се 4укаш,просто щото хормоните ти бошуват...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Голям фен
    Това да ти е проблема,сигурно и не предполагаш колко много желаещи има за неангажиращ секс и то с девствено момиче.
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Много сте ми интересни ..някои
    Ако има тема в която пише, че някое 14 годишно момиче е спало с някой само, защото му се прави секс - го наричате глупаво, курва, заблудено, неориентирано и т.н .. ( Каквото наистина Е )
    , но в тази тема .. на едно 14 годишно му се ебе, няма сер. приятел .. няма чувства към никой, просто яко го перат хормоните, все още е неосъзнато .. и пак казвам просто му се "ебе" ( ,защото всъщност не знае какво е секса ).. и вие му давате съвети от сорта на ..
    "имаш предложения, ебе ти се - давай" или "намери си някой, изчакай 2 месеца за чувства и - давай"

Смешна работа ..

та по темата .. рано ти е .. 1во, защото все още не си си изживяла девството си както трябва .. дори не обичаш някой с който да си .
    2ро .. на дали си запозната със секса .. до толкова колкото е нужно ..
    и 3то .. малко или много първият ти път е специален и трябва да се отнесеш към него като голям човек, щом претендираш, че искаашшш многоо секс ..
    4то .. просто изчакай, всеки минава през такива периоди в които иска мн да се ебе .. преди да е навлязал в тази част от живота си ..
    +1

И аз съм в същото положение ама няма да правя нищо, защото знам 4е после ще съжелявам..
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR] 1во, защото все още не си си изживяла девството си както трябва .. дори не обичаш някой с който да си . [/b][/color]
    Иди и ти си изживей девтството, сигурно е яко.

Град
    Plovdiv
    mi hodi se ka4vai na dedoviq kat te surbi mindjata... nie kvo da napraim ? da doidem da te po4eshem ako iskash... ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си