- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпадате ли в депресия..?
Не съм изпадал в депресия.Който е в депресия да си пие редовно хапчетата(антидепресанти)![]()
![]()
![]()
Да ти кажа честно имаше такъв период, бях супер отчаяна, постоянно се измъчвах заради някакво минало, просто ако нямаше кой да ме разсмива, щях да се срутя психически. Адски мноого тежки моменти един след друг и в момента положението е същото, но се държа. Случва се да си поплача някоя вечер, макар и понякога да е често, поне ми олеква.Адски неприятно беше чуството, просто ..
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Никога... никога не съм изпадъл в депресия. Винаги бъди щастлив на това което имаш и всичко ще е ОК![]()
I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.
Като бях по- малка често изпадах в некви депресивни състояния, вкарвах се в некви филми. Без основателна причина, може би от скука. Но сега просто си промених светогледа. Когато видях истинско нещастие, осъзнах колко глупаво съм се филмирала. Надали някога отново ще изпадна в депресия, може би в кризата на средната възраст![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Никога не съм изпадала в депресия.
И спря да се върти за миг земята..
Да, разбира се, че се е случвало. Аз обикновено плача (много). За да се успокоя слушам депресивна музикаСлед това обикновено опитвам сама да се оправя някак си - гледам нещо интересно по телевизията и т.н.
Изпадала съм в депресия два-три пъти.
Причини няма да споделям.
Как излизам от подобно състояние, ами трудно и бавно.
Най-много ми помагат почивките сред природата,
но не винаги можеш да си позволиш пикник в планината,
затова най-често "си се лекувам" сама - рисувам и се пренасям в моя собствен свят.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Случвало ми се е. Всеки път е различно. Един път просто се сещам за нещо хубаво и ми минава. Друг път ми трябва доста време, за да изляза от депресията. Понякога е имало хора до мен, които са ми помага;понякога съм била сама,но винаги съм се справяла някак. Причините са биле или проблеми в семейството или с приятеля ми.
Рядко и за малко.Не съм такъв човек.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
+ Това не зависи само от човека... От музиката, приятелите, семейството .Първоначално написано от brutaLxxbunny
I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.
Депресия - не!
Изпадам в моменти , в които съм като побъркана.Е , те са рядкост.
Случва се , когато ми се насъберат много неща , негативни!
Гледам да отделям достатъчно време за себе си , за да се чувствам добре. (( :