- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирката изневяра ли е?
Za men vsyako dokosvane do priyatelya mi e izneverya![]()
Първоначално написано от TIMEX
Stultum est timere quod vitare non potes...
Изневяра за мен е и обикновена целувка, какво остава за "целувка" на "интимните места"... Пък и съществува не само физическа, но и емоционална изневяра, а аз залагам главно на чувствата в една връзка, не на физическите контакти и интимностите. Щом човекът е решил да погледне друг с намерението да се "забавлява" малко с него, докато е с мен, "за разнообраие", ще му предоставя достатъчна възможност да разнообразяване - само дето няма да може да разнообразява повече с мен по какъвто и да е било начин.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И за мен свирката е по-интимна от самият вагинален секс. И да, смятам го за изневяра разбира се.
и аз мисля, че е![]()
Ee estesteno che da ...![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
секс , минет , и друго физически контакти на обвързани хора са си изневяра
бате, рибата като се е закачила за куката, кво значение има дали е корема или за устата - нали все е хваната![]()
Do you speak Salsa? .......
Е,чак пък по-интимна...На теб кое ще ти стане по-кофти - да разбереш че някое курве е врътнало на приятеля ти една бърза за 5 мин. или че я е лашкал 2-3 часа...Само не ми казвай че едо и същоПървоначално написано от the_hottie
![]()
Първоначално написано от kombarka
+1 \Първоначално написано от bibo
/
Do you speak Salsa? .......
На същото мнение съм, няма такива "ама то само една целувка" или квото и да било. Всякакви по-близки контакти на едно обвързано момче с друго момиче за мен си е чиста изневяра!Първоначално написано от Merito_
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Естествено че е изневяра!!! В повечето случаи момчетата са виновни /ако са обвързани/, защото са допуснали момичето до там,
където не е за всеки![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Мм за мен пък вагиналният секс е по-интимен от свирката!Първоначално написано от the_hottie
Просто мисля,че по-трудно бих се решила да допусна някой да "влезе" там,отколкото свирка....
А иначе много ясно,че свирката си е изневяра!Ако разбера,че някоя е правила свирка на моя ще го приема като изневяра и само като изневяра....
!
А ако аз направя на друг как ще го приеме той ли.... офф както беше казал един по-горе ще ме чуете по новините!![]()
В корема, ако е няма измъкване. Докато на устата... хм... случва се често да бягат.Първоначално написано от lwsu
![]()
По темата - ИЗНЕВЯРА Е!
И то мнооо тежка и гадна. Само да си представя, че приятелката ми може да е лапала на някой, докато ходи с мен - ОТКАЧАМ!
Изневяра е дори да погледнеш някоя/някой с мисълта, да имаш нещо с него, ако вече си имаш приятел/ка.
За мен е изневяра... нали е с мен, защо ще търси физически удоволствия при други?! Без тея![]()
точноо !!!Първоначално написано от MrS.bEpS
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
хахамного ясно...и без оправдания като алкохол и т.н....то се мисли преди да се направи нещо...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изневяра.....![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Епа мноо ясно ве
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™
DA !... Ne mislq,che ako momcheto e "priel" ( taka da kajem)..SVIRKA.. ot nqkoq si tam..i ot nujda da e, kvoto i da e - E IZNEVQRA.. zashtoto vse pak - ako e obvurzan.. podobni udovolstviq ot negova strana bi bilo normlano da se izvurshvat ot priqtelkata mu ... NO AKO za nego tq e SEX KUKLATA - koqto da mu ZADOVOLQVA penisa i si4kite mu iskaniq... DA PALI DJAPANKITE![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (: