- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Чувсвам се толкова неразбрана от всички
Никой не ме разбира за нищо...Имам огромно чувство за вина за всичко...Никой не се интересува от мнението ми ... Аз сама себе си се опитвам да се разбера и не става пак...Дори със себе си не съм наясно![]()
![]()
Дразня се в кожата си...Нервирам се от незначителни неща...НЕ мога да продължавам така
![]()
![]()
![]()
И аз съм тъка и ми е мн трудно и нз как да ти помогна...![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
И защо смяташ,че е така?
Делиш ли се от приятелите си?
Споделяш ли с някого,независимо с кого?Помага.Стига да имаш доверие на човека отсреща.
Защо смяташ,че никой не се интересува от мнението ти?Понякога не всички са съгласни с нас,но не трябва да се отчайваме.
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
е тва му се вика пълна комплексар6тинагледаи са няма 6то да не се харесва6 себеси казваи си супер съм мога си4ко и 6те е на 6
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Няма човек,който да не е минал минимум 1 път през този период,особено в крехката възраст на пубертета.
няма как другите да те разбират, след като ти сама не се разбираш... ако питаш мен с времето ще ти мине, стига да не го вземаш прекалено навътре![]()
Слушай гневна музика искарай си гнева....на нещо....И си намери приятели които да те разбираттова е съвета ми :П
Entombed For live
Моля те НЕ намесвай майка ти в тематаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Щом си осъзнала тези неща значи е време да се стегнеш и да промениш нещо![]()
Всеки минава през този етап от живота си! Спокойно.Просто гледай напреде излизай с приятелки/приятели и т.н. Ще се отпуснешПървоначално написано от cappy123
:P
![]()
Желая ти успеХ!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Преди да започнеш да разбираш и уважаваш себе си, не търси това от другите.
Абе и мен ме е хванало нещо такова,ама аз малко по малко си намирам обясненията...и аз съм си виновна...
Изобщо не зднам кво да ти кажа.Мен попринцип ми е"не ми пука"...само че точно сега ми пука и ми е гадно...
Лапай бе.
Лелее, и мен това ме чака..![]()
What you give is what you get!
И какво се оплакваш? Помисли защо е така и как можеш да го промениш. И действай.
Не мога да ти кажа какво да правиш и да не правиш, защото не те познавам, но мога да ти кажа, че отговорът не са сълзливи теми по форумите.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Ахяхяхя, тва не е ли 2343243 ти акаунт бе, лол ~:>
Заебии, тука съм на мнението на експолойтед. ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."