- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелите
hora slu4valo li vi se e da ste ostaveni ot vsi4ki,horata koito ste mislili za mn dobri fr da vi zarejat v edin moment i da ste sami bez priqteli,da nqma na koi da spodelite ne6to?az v momenta sam v takova polojenie i kolkoto i da ne si priznavam se 4ustvam ujasno!!!![]()
Случвало ми се е и беше ужасно, надявам се повече никога да не се случва.Сега отново съм приятелка с тези хора, с които бях скарана.
Мила, ако те обиждат, ако се закачат и т.н. не им обръщай внимание и те ще престанат-поне при мене тоя номер минава. Ако те заплашват обърни се към родителите си. Все ще намериш някой човек, на който да споделиш, не се притеснявай. Дори и да си загубала и най-добрата си приятелка, не забравяй, че има и други хора. Потърси нови познанства, забавлявай се, покажи им на тези предатели, че не ти е тъжно. Защото ако разберат, че не ти е добре ще започнат още повече да се заяждат. Надявам се нещата при теб да се оправят възможно най-скоро.
Успех!![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
На мен ми се случи миналата година по това времеЧувствах се мноогоо гадно ,защото никой не ми говореше , всички ме избягваха....а аз постоянно се питах "защо?"..постоянно търсех причината в мен,но така и не я откривах.И накрая реших, че това не може да продължава така-поговорих с няй-добрата ми приятелка,защото от нея ме болеше най-много,от нейното отношение
Изяснихме си нещата ..естесвено аз нямах никаква вина..но вече не бяхме както преди ...вече нямах доворие на никого...а сега сме отново в подобно положение ,за съжаление
![]()
никога неми се е слу4вало и няма да ми се слу4и така стаа като неси подбира6 приятелите![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Ne moje6 da o4akva6 priqteli v dne6niq jivot.Vseki gleda sebe si.Malko sa istinskite priqteli,moje bi se broqt na prusti.Ne se ot4aivai i smelo napred.Sigurna sum,4e 6te nameri6 istinski priqteli nqkoi den.Uspeh..![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Sluchvalo mi se e da me zarejat istinskite priqteli ... beshe gadno .. no i az sum si inat i dulgo vreme ne mojahme da opravime polojenieto ... a prez tova vreme bez tqh se vlacheh s dr hora ne ot udovolstvie a samo za da ne izglejdam tupo ...
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Не искам да се хваля, но винаги съм имала приятели и то добри. Много съм щастлива за което, защото човек не може без приятели. Естествено много е важно да се прави разлика между приятели и "приятели". Както беше казано по-горе - да можеш да си ги подбираш. Да са хора, за които си готов на много неща, но да си сигурен, че и те биха направили същото за теб (и не само да го знаеш, но и да ти е доказано). Истинските приятели днес са изключителна рядкост, за това ако ги имате ги пазете!
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Сигурно ти е много неприятно. И на мен ми се е случвало, затова разбирам какво преживяваш в момента. Това положение е само временно (може да е както 1 ден, така и повечко...) и обикновено зависи от теб. Поговори с приятелите си и разбери на какво се дърлжи тази ситуация. Ако според теб така няма да промениш нищо, един сигурен вариянт е да си намериш нови приятели (като нямам в предвид да зарежеш старите, а просто да намериш още). В такива моменти, еидн нов приятел може да направи чудеса. Запознай се с някой на улицата, в кафето, в парка. Не се притеснявай за приятелите, които засега сякаш са те изоставии. Скоро ще се промени това. През това време обаче, не е нужно да ги чакаш и да се самосъжаляваш, нали така![]()
Иска ми се да не ми се бе6е слу4вало...но ми се слу4и веднъж...изгубих мн добра(по това време ми бе6е даже най-добра!)приятелка
а се скарахме за глупости...за мом4е
историята е позната:тя харесва6е едно мом4е което харесва6е мен а тя се ядосва6е на мен 4е тои ме харесва!и дори ме испсува!мн гадно ми стана!![]()
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
хора плс кажете кфо да парвя .. значи .. най-добрата ми прителка от извесно време насам се държи малко/мн гадно/ и не разбирам защо .. един ден " ейй мн те обичам '' а на другия след всяка моя дума злобно заяждане .. и сега е с едно друго момиче и по цял ден е с нея.. миналата седмица поговорих с бфр-ката ми и тя каза,че ми се дразни ,но се изяснихме и вс се оправи .. до днес.. когато се държеше суп гадно.. търся причината в себе си .. търся какво да променя ,но май вината не е само в мен НЗ.. всеки ден аз се държа с нея еднакфо .. нито се заяждам нито .. нищо .. но тя един ден е с мен друг не .. един ден ми се троска друг не ..
кажете какво да правя.. да говоря ли с нея или да изчакам още малко ?? нз какво да парвя защото наистина ми е най-ценния човек и я обичам адски и не мога без неяя .. ОБОЖАВАМ Я ..и така ми е адски гадно и се побърквам , но не мога да разбера какво става..![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!