- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ?
Здравейте искам да ви питам нещо защото аз не мога да преценя сам значи на нова година се запознах с едно момиче и я харесах и преди половин един месец горе долу и взех скайпа от този който беше направил купона на нова година защото и аз бях решил да правя купон но нещата се отложиха и така проължихме да си пишем за всичко как е и такива работи и я поканих да излезем след няколко дена и излезнахме и сичко мина много добре разхождах ме се говорихме си за всичко играхме билярд и така след това аз и купих билет за металика а и казах че един приятел го е уредил безплатно и и купих кристална ябълка та дадох и и двете работи и билета и красталната ябълка и след тфа започна почти секи ден да идва в даскалото ми обаче като дойде все вика момчето което направи купона на нова година защото той учи в мойто даскало на мен честно казано не ми е много приятно и така това че го вика секи път и днес пак доде в даскало да се види с него и по скайпа ми го каза тфа че щяла да идва до го види и и казах ако иска да звънне да ми клипне ако иска разбира се и тя беше дошла но не ми беше клипнала и и се обадих кат си тръгнах и првото което тя каза беше ти в час ли си и и казах не и тя каза да ида с тях аз казах че не искам да им се пречкам и тя отвърна че не са само те двамата и аз не отидох отказа та въпросът ми е дали я гобя като приятел след като сме се виждали само 1 път само ние двамата след това тя идваше само в мойто даскало и винаги викаше този който беше направил купона от нова година или засича някой друг приятел който не зне че учи там и го кани и него та въпросът ми е дали я губя като приятел ? мерси предварително за помоща
А аз щях да правя забележки за правописа
Чак от после видях ,че има само 2 изречения!
Пич, зарежи я работата. С мацката ше се вържеш толкова , колкото ше вържеш тройката по български
ами маи да нз покания пак да излезете само 2-та и ако откаже или не6то такова я губи6![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Мразя да пиша едно и също мнение 2 пъти![]()
Та мисълта ми е ... Земи вкарай някоя друга точица , запетайка и говори малко по членоразделно , така че да мога да те разбера... Засрами се !!! Даже kocko пише по правилно от теб !!!
I am not an artist I am a fucking work of art!
Кажи и директно, че ти е неприятно като не вика теб, а само онова момче от купона .. 100 % съм сигурна, че ще престане и ще ти обръща повече внимание(освен, ако не е някаква тъпа лигла .. Може да ти се изхили като и го кажеш ..) Нищо не губиш да опиташ
![]()
life.hates.me : ( Кажи и директно, че ти е неприятно като не вика теб, а само онова момче от купона .. 100 % съм сигурна, че ще престане и ще ти обръща повече внимание (освен, ако не е някаква тъпа лигла .. Може да ти се изхили като и го кажеш ..) Нищо не губиш да опиташ ) напротив мога да я изгубя като приятел а аз не искам това да става аз не искам да има нищо повече освен едно стабилно приятелство а за запетайките и точките се извинявам но не ми е навик акто пиша на компютър да ги слягам
Магията с тая кучка не е станала.
Търси следващата.
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
Първоначално написано от xercu^es
Не бъди дребнав
. Точки, запетайки- момчето такива сложни дилеми разисква, че сам не може да ги обясни, та чак и запетайки да се сети са сложи - много му идва
.
ох... прощавай ... ич не ми дойде на акъла че може да е прекалено ангажиран...Първоначално написано от kato` limonche
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
be mai ne q iskash samo kat priqtel ama are...
mi kazi i napravo kakvo mislish(ako mislish ne6to stot 2 izre4eniq si gi pisal 15 pati) ama nai vaznoto e sam da se razberesh ko iskash
Ki to4ki, kvi 5 leva?! ta toi e nabutal vs v edno izre4enie! aideeeee po jivo, po zdravo!Първоначално написано от xercu^es
![]()
Първоначално написано от Riot
е вие вместо да му помогнете нещо такоа,зехте и станахте учители по БГ да гледате къде има запетая и точка.Тва не е мястото.А по темата...според мене е най-добре,да я зарежеш!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
ти да не си някав кооперативен собственик на нея? само зад гъзъ ти ли да върви? както ти, така и тя треа да си имате повече от един приятел
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
оффф ... да не е на даскало бе майка му...
да се бил засрамил викачовек е седнал пред компа за да разбусне , не да мисли за запекаики точки и сякви такаваа!!
Кво да ви обяснявам на вас вие сте по злобни и от пуберитее!!!![]()
![]()
![]()