Цитирай Първоначално написано от Arriva
Zrdaveite Imam priqtel ot godina i 3 meseca i 2ta iskame da go napravim ot dosta vreme no ne sme go napravili samo zaradi men za6toto mn me e strah ot bremennost i ne se doverqvam mn na prezervativite,za6toto ima mn slu4ei v koito se kusat i t.n znam 4e rqdko se slu4va no vse pak ne moga da se doverq na prezervativite i dvamata sme na 16 i sme si govorili mn na taq tema i toi kazva 4e nqma problem ,ama... Mislq 4e sam dostignala neobhodimata vazrast, namerila sam to4niq 4ovek i samo tova me spira mislih si za protivoza4ata4ni no.. ne sam mn naqsno s tqh i trqbva da hodq na genekolog da mi gi predpisva i t.n ;/ pi6ete pls
За 7 години ползване на презервативи съм късал 3 пъти /2 от тях от глупост/. Няма нищо страшно. Не ти трябват презастраховки, противозачатъчни и др. глупости. Противозачатъчните носят повече вреди отколкото ползи. Със сигурност не си заслужава. При тях има и един малък пиниз, че ако случайно пропуснеш да го изпиеш и направиш секс вероятността от забременяване е 100%. Да не говорим за надебеляване, пъпчасване и други подобни ефекти от противозачатъчните. За това моя съвет е ползвайте презерватив...шанса да се скъса е почти никакъв, а дори и да стане отиваш до аптеката...взимаш хапче за спешна контрацепция и си свиркаш...макар че мойта изгора никога не го е взимала, дори и като сме късали /колко съм черпил после като и дойде...особено единиа
път.../ . Поздрави и успех.