.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Вежди

Голям фен
    Град
    на гъза на географията

Вежди

Pyrwo se izwinqwam, 4e ne pi6a na kirilica, ama kirilizatoryt mi se bygna.
    Ta za 2 pat hodih na kozmetik za wejdite.Predniq pyt samo mi gi oskyba, no dnes gi podrqza s noji4ka i se pritesnqwam da ne wzemat da rastat mn dylgi, kydrawi i gadni i da se nalaga ws sedmica da hodq da gi oprawqm, za6toto poprincip iskah samo forma da im predade i sama da si gi poddyrjam.Ta nqkoi podrqzwa li si wejdite???

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    Русе
    Нееее не си подстригвам веждите Може твоите да са много буйни и за това да ти ги е скъсила
    ...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    леле, ужас...

след година ще трябва да ги минаваш с ъглошлайф...
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Супер фен Аватара на pinki
    оле, че сте малоумни! Не се притеснявай Аз моите си ги подрязвам отпред малко, защото леко стърчат. Преди седмица ги подрязах и още не са пораснали, а ест от време на време като видиш, че има нужда ги подстригвай сама няма нужда да ходиш всеки път на козметик
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    оле, че сте малоумни! Не се притеснявай Аз моите си ги подрязвам отпред малко, защото леко стърчат. Преди седмица ги подрязах и още не са пораснали, а ест от време на време като видиш, че има нужда ги подстригвай сама няма нужда да ходиш всеки път на козметик
    Ama az nqmah nuvda, za6toto sa si podredeni i ne sa mn dylgi- nz 6to re6i da gi rezne.Da ne zeme sega da se naru6i strukturata i da trqbwa da go prawq 6ta, ne 6ta we4e?

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Супер фен Аватара на pinki
    хмм изчакай сега да видиш какво ще стане ако не дай си Боже тръгнат да растат ще се налага да ги потдържаш
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

без вежди щи е много гот

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ще ги рисуваш като тоя от аватара ми.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    леле, ужас...

след година ще трябва да ги минаваш с ъглошлайф...
    имено!!
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Град
    Ямайка:)
    нямам идея ... не се занимавам с мойте природно оформени и красиви

Мега фен
    Град
    SF
    Омг... за пръв път 4увам за подстригване на вежди Назад съм с материала.
    Не, моите не ги подстригвам, така 4е не мога да ти помогна.

Робинята на Quench

Град
    Blagoevgrad
    Мии не ги подстригвам Някакси много неестествено ми стои като видя момиче с буквално `окастрени`вежди Ама като най-предните косъмчета са по-дългички е неизбежно.

Ако козметичката ти е професионалистка, довери й се.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Дълги къдрави буйни мале мале xDDDDDDDDDDDDD
    Не знам от какво се притесняваш това което описваш е невъзможно да се получи.
    А веждите се подкъсяват с ножичка когато има косми които не трябва да се отскубнат но са по-дълги и пречат да се достигне до желаната форма.На мен козметичката също ми подрязва някои косъмчета с ножичка.И не мога да разбера кво ви е толкова смешно ???
    А пък тоя пост:
    Цитирай Първоначално написано от if4etU_bLg
    Мии не ги подстригвам Някакси много неестествено ми стои като видя момиче с буквално `окастрени`вежди Ама като най-предните косъмчета са по-дългички е неизбежно.
    толкова абсурден...Виждала си ти момиче с "неестествено окастрени" вежди трънци...То просто не си личи.Кво се правите на интересни го приемате като нещо странно и срамно не знам

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз също се очудих на реакцията на повечето.Явно като чуят подрязване си представят някакви страшни картини където ти режат веждите с ножица.Всъшност няма такова нещо,както казаха се подрязват само върховете на косъмчетата,които стърчат,или пък нещо друго във формата им не е наред.Аз лично не съм ги подстригвала до сега,но имам сериозното намерение да го направя.

И аз моите си ги подстригвам.. Ама аз им отделям по много време и внимание иии много си ги обичкам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Омг... за пръв път 4увам за подстригване на вежд
    Да веееее ти ТВ не гледаш ли? Колко продукти предлагат за подстригване на веждите. Много сте зле. Щом козметичката е преценила, значи така е трябвало.
    А до авторката: ти не я ли попита дали ще има нужда от редовно подстригване? Еми аз не съм козметик, и немога да кажа компетентно мнение, но мисля, че няма нищо лошо в това.

Т'ва е супер нормално,става с четчица(като от спирала) решиш ги нагоре към челото и това което "излиза" с една малка ножичка се маха много внимателно,после си решиш веждите както са си и готово........аз мойте 1 път съм ги постригвала преди около 1год от тогава не са порасли там където ги постригах
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Някой може ли да ми каже долу-горе колко струва при козметика, за да ми оформи веждите

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Дълги къдрави буйни мале мале xDDDDDDDDDDDDD
    Не знам от какво се притесняваш това което описваш е невъзможно да се получи.
    А веждите се подкъсяват с ножичка когато има косми които не трябва да се отскубнат но са по-дълги и пречат да се достигне до желаната форма.На мен козметичката също ми подрязва някои косъмчета с ножичка.И не мога да разбера кво ви е толкова смешно ???
    А пък тоя пост:
    Цитирай Първоначално написано от if4etU_bLg
    толкова абсурден...Виждала си ти момиче с "неестествено окастрени" вежди трънци...То просто не си личи.Кво се правите на интересни го приемате като нещо странно и срамно не знам
    Нямам мнение ... а и струва от 3 до 7-8 лева май

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Можела си да кажеш,че не искаш да ти 'постригва' веждите.А пък и не е фатално,и аз моите ги резвам от време на време ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си