- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шибани пъпки и комедони?!?!?!?!
Здравейте, искам да ви попитам...имате ли акне и комедони?! и как се справяте с тях?!?!?! Споделете как ги махате тези комедонииии...Понякога толкова се сдухвам, че вече не ми се излиза навън, защото ме е стрях като ме види някой да ми гледа пъпките...НЕ ПРЕСИЛВАМ! Как на това хубаво време да не излизамКажеете....казват, че не трябва да се стискат ама със гнойта ли да си хода....най ме дразнят тези комедоони и то не са някък остри, а са вдлъбнати на долуу и е толкова гаднооо
как да ги махнааа
![]()
![]()
![]()
найстина се чувствам адски подтискащоо!
Еми за Акне използвам Zineryt продават го в аптеките и е по 11/12 лв![]()
Ох...и аз използвах "Скинорен" ама супер много ми изсуши кожата...сега ми е няк'ва как да кажа "спечена" искам си хубавата лъскава кожаа........![]()
![]()
![]()
ем... порови се малко ... има мн дръги такива теми ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Отиди на кожен или козметик,но добре е да си чула поне 1-2 добри мнения за специалиста,защото все повече са тези,които нищо не могат да правят(за козметиците става дума).Те биха ти дали съвет какво да използваш.Може да си почистиш лицето,ако е толкова ужасно,както казваш отново на козметик.Не се отчайвай.Няма защо да се забутваш във вас заради това.Нормално е на тази възраст повечето тинейджъри да имат такива проблеми.Всички го знаят и няма да те гледат с различни очи заради това.Харесвай се и ще бъдеш харесвана![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
според мен трябва да отидеш на козметик ще ти почисти цялото лицеПървоначално написано от piurs_be
![]()
Lof YAaA..!
Първо отиди при козметик,за да изчисти цялостно лицето ти.Предполагам,че ако попиташ,той ще ти препоръча и козметика,с която да поддържаш хубава и чиста кожата си.
Garnier 3 в 1 е много добър.Откакто го позвам нямам никакви проблеми с кожата.Но зависи и от твоя тип кожа.![]()
OTIDI NA DERMATOLOG!!!!!!![]()
Почистване на лице при добър козметик е най-доброто, което можеш да направиш, поне за комдоните. Дерматологът няма да помогне поне според мен. Аз съм ходила, предписа ми зинерит, голяма работа, това и във форума го пише...И каза, че ходенето на козметик вреди, а е точно обратното...
Не се сдухвай за такава глупост като пъпките, най-малкото съм сигурна, че само ти им обръщаш внимание! Човек като не си харесва нещо си мисли, че всички там гледат, което си е абсолютна заблуда...!
Знам, че е кофти, защото не е вярно, че всички тийнейджъри имат кофти кожа, даже по мое наблюдение е точно обратното....Почтви всички около мен са с нормална кожа, може да им излезне някоя пъпка веднъж в месеца, ама не е като всеки ден
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
дерматолог и козметик