- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- що се държи така
hi all mislq 4e edno mom4e me haresva ta i az nego ta nali kato e spriqteli se darji nqkvo se edno sam mi sa usmihva i ala bala a kogat e samo s 1 priqtel stava ne96to poe4e za6to tyi![]()
az iskam i pred pr da se datji taka milo s men ;P
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
1-во напиши нещо на четлив БЪЛГАРСКИ..защото..ме закопа с тва писане.
2-ро къде ти е проблема,моме?
Kill me..i don't understand..![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
Pravi se na interesen pred priqtelite si![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
хаха брей той тоя пич много важен...я го оствай шом ше се прай тей пред всички а пред един направо му биий камшика...не те заслужава ако се държи така....или е простичък ( с извинение ) или не се научил как едно момче трябва да се държи с едно момиче да и обръща внимание както и на другите...малко му поговори...вкарай го я правилния път малко..Първоначално написано от tami
![]()
Oхх и к0 ся? Чудиш се що пък са ти отговорили само 4 човека, ами защо ли, темата ти е безобразно написана 1. на латиница 2. с ужасен словоред 3. ник'ви препинателни знаци 4.заместени и объркани символи... да не продължавам...
по темата: До колкото разбрах момчето се държи добре с теб, когато си сама и не чак толкова добре, когато е с приятелите си. Поправи ме ако греша.
Ами защо не опиташ ти да се държиш добре с него, може би го е срам от приятелите си или си дава сметка, че само той те търси..
Праснете ме със замразена риба по главата ама и аз нищо не разбрах.Първоначално написано от [`eL`
moje bi prosto misli, 4e si typa...![]()
Първоначално написано от Riot
Това мнение ме разби - окуражително до последната букваПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
![]()
Ми и аз съм на мнението, че просто пред приятелите си се държи високомерно, за да покаже колко е "голям"![]()
Много разбираемо.Браво,само така!Всички теми да са като тази,дано!![]()
Прави се на интересен....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Момиче, разбирам много добре мъката ти, но ако искаш помощ я поискай като хората. Не можеш ли да пишеш малко по-грамотно и по-ясно ?