.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: 1 година ;)

1 година ;)

S moito slance v sabota pravim edna godina Ta problema e 4e iskam da go iznenadam po nqkakav netradicionen,efektiven i zapomnq6t na4in No ne moga da se setq za ne6to tolkova unikalno Bihte li mi dali nqkoi ideiki
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Хах..цъфни му рано,рано сутрин в тях с една панделка около кръста и го нацелувай.. при мен стана ефектно..а за вечерта ако ще празнувате..нещо романтично..изненадай го примерно като направиш цялата му стая в свещи и си бъдете само двамата..Не ти казах нещо различно или кой знае какво,но при мен тези изненади минаха ужасно добре :P Айде успех мила и още 1 000 х 1 годинки да имате
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

Супер фен Аватара на maybelline
    Ние днес навършваме 1 година
    Намери сексуани зарове (в някои магазини продават, но в крайна сметка можеш да си направиш и сама). На единия зар пише "хола", "спялнята", "кухнята", коридора", "килера", "банята", а на другия "той отгоре", "задна прашка", "тя отгоре", "69", "на стената", "прави". Хвърляте ги и пикантното в сексуално отношение е осигурено, а можеш да разнообразиш с нови прашки, стриптийз и т.н. Иначе за подарък, може да му купиш боксерки с 2 ръчички на дупето и надпис тип "Пипни ме тук и тук". Ако имате възможност, можете да се изкъпете заедно (като запалите свещи около ваната и изгасите лампата). Успех и честито!

ami ako tq oshte ne pravi sex???

Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    ami ako tq oshte ne pravi sex???
    Nqma takava veroqtnost Blagodarq na vsi4ki za prekrasnite idei 6te se radvam na o6te takiva
    iii maybelline 4estito!Da imate oshte bezbroi takiva praznici
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Ние днес навършваме 1 година
    Намери сексуани зарове (в някои магазини продават, но в крайна сметка можеш да си направиш и сама). На единия зар пише "хола", "спялнята", "кухнята", коридора", "килера", "банята", а на другия "той отгоре", "задна прашка", "тя отгоре", "69", "на стената", "прави". Хвърляте ги и пикантното в сексуално отношение е осигурено, а можеш да разнообразиш с нови прашки, стриптийз и т.н. Иначе за подарък, може да му купиш боксерки с 2 ръчички на дупето и надпис тип "Пипни ме тук и тук". Ако имате възможност, можете да се изкъпете заедно (като запалите свещи около ваната и изгасите лампата). Успех и честито!
    +1 какви идеи ми даде просто

Ох и ние правим годинка утре обаче той е в друг град в момента и няма да се връща скоро някакви идеики как до го зарадвам въпреки че не съм до него ?
    П.С. Аз не правя секс

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от Merry Cherry
    Ох и ние правим годинка утре обаче той е в друг град в момента и няма да се връща скоро някакви идеики как до го зарадвам въпреки че не съм до него ?
    П.С. Аз не правя секс
    Аз също, че и до годинката не се очаква да започна.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на maybelline
    П.С. Аз не правя секс
    Изпрати му голяма картичка, може и пееща, със сърчица вътре и любовно послание. Може и по интернет - http://www.123greetings.com/ . Сигурно няма да имаш възможност да го посетиш, въпреки че е добра идея. Честитете си по телефона, но това с любовната картичка е по-"влюбен" вариянт

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    П.С. Аз не правя секс
    Не правите ли 11 месеца?
    Иначе идейка за теб... Хмм ами скоро бях постнала някои специални подаръци които бях правила на бившия ми приятел и ако искаш може да ми намериш поста чрез търсачката и да си харесаш нещо и да му го подариш в по-романтична атмосфера но през деня примерно и някъде навън (дойде ми на ума украсена с панделки и балони беседка). Иначе има доста идеи в www.lovingyou.com
    Честито на всички които имат годишнина тия дни!

ЕДИТ
    Опа сори пропуснах момента че няма да сте заедно...
    Ами на мен един приятел(просто приятел) ми прати преди няколко години писмо за рожденния ми ден(24 страници) + една негова рисунка правена специално за мен + един диск с песни които мисли че ще ми харесат. Може и ти да го изненадаш с писмо или голяма картичка или дори колет! Според мен е сууупер сладко и мн ще го зарадваш и изненадаш най-малкото защото няма да очаква тъй като малко хора в наши дни използват пощата В сайта който дадох по-горе има идеи и за такива случаи така че се поразрови

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    lol kakyv den e utre 4e vs pravqt "idna gudinkaaaa"?
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

влезни рано сутринта при него преди се е събудил и му пръдни в носа

Хаха, това е идея.

Подкрепям я напълно. Ще бъде точно това, което искаш. Неочаквана, ефектна и изпълнена с любов и романтика. :)

sigurno i toi 6te podgotvi nqkakva iznenada,taka 4e mu kupi ne6to efektno i imai edno na um kade na gotino mqsto mojete da otidete,daje ako si re6ila vsi4ko da e v tvoi race rezervirai napravo.Drug variant e naprimer da nqma nikoi vav vas,da ukrasi6 sas sve6ti i sarca ili ne6to takova i da re6i6 sama kakvo 6te e prodaljenieto na iznenadata.. kasmet!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    П.С. Аз не правя секс
    Не правите ли 11 месеца?
    Иначе идейка за теб... Хмм ами скоро бях постнала някои специални подаръци които бях правила на бившия ми приятел и ако искаш може да ми намериш поста чрез търсачката и да си харесаш нещо и да му го подариш в по-романтична атмосфера но през деня примерно и някъде навън (дойде ми на ума украсена с панделки и балони беседка). Иначе има доста идеи в www.lovingyou.com
    Честито на всички които имат годишнина тия дни!

ЕДИТ
    Опа сори пропуснах момента че няма да сте заедно...
    Ами на мен един приятел(просто приятел) ми прати преди няколко години писмо за рожденния ми ден(24 страници) + една негова рисунка правена специално за мен + един диск с песни които мисли че ще ми харесат. Може и ти да го изненадаш с писмо или голяма картичка или дори колет! Според мен е сууупер сладко и мн ще го зарадваш и изненадаш най-малкото защото няма да очаква тъй като малко хора в наши дни използват пощата В сайта който дадох по-горе има идеи и за такива случаи така че се поразрови
    пропуснах да спомена че ни е годинка от както се запознахме,откакто ходим е идния месец.(Той е толкова въодушевен,даже ми звъня днес звучеики много ръзвалнуван и ме пита получила ли съм колета и когато казах не той отвърна само:"Хм трябваше да е пристигнал вече ще им се обадя аз на тезиии,чао Пате обичам те" и затвори ),инъче мерси за чудесните идеики.Реших да го изненадам с едно посещение

Повече от фен
    Град
    Варна
    Реших да го изненадам с едно посещение
    Недей! Не знаеш с коя ше го свариш по това време.

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Реших да го изненадам с едно посещение
    Недей! Не знаеш с коя ше го свариш по това време.
    +1
    SLADYRI STE VIE 1 GODINAAA LELEEEEE
    znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си