.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Град
    PC (Also stands for Paradise City)

Рок тениски в Пловдив

Може ли да ми помогнете...
    Значи знам за музикалните магазини "Рок Шоп" на ул. Петко Каравелов 9 и "Мюзик център" на ул. Отец Паисий 5, но си нямам никаква идея как да стигна до тях, всмисъл улиците на центъра са едни тесни и еднакви и няма да се оправя, може ли да ми дадете някакви напътствия?

Другият ми въпрос е какви тениски продават там? Има ли на старите групи (KISS, AC/DC и т.н.) и колко би трябвало да струват

Благодаря предварително на отзовалите се на молбата ми

AC/DC и Kiss можеш да си вземеш и от "На Тъмно" ;]] и са някъде около 10 лв.

П.С.: Оох ти май си фенче на Гъъъънс

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Кой не е фeн на Гънс бе? Класика!

8-10-15 лева са. Има и по 20 някви де.

На пешегодния имаше някакъв магазин. От страната откъм х. Марица

Някъде в уличките между природонаучния и пешеходната имаше един магази, но не мога да ти обясня къде е точно. Има магазин за дрехи втора употреба до него. Магазина е от западната страна на улизата, която пък е перпедикулярна на бул. Шести септември

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    дори аз съм виждал тениски на тези групи в Пловдив (а съм от София)...
    въпроса е, че не знам в кой магазин

Град
    Ами в краен случай ще си поръчам от нета, "На тъмно" имат добър онлайн каталог

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не по дуре иди в на тъмно пловдив ... а къде е на тъмно ..под безистена ..с/у артшопа .... ако пак не се сещаш къде е ..начи ..
    от калигула там ония седналия човек тръгваш от същата страна надоло .... към джумаята .... и начи вървиш вървиш ..по едно време една бака или нещо такова ....ае видиш ли нещо различно от магазин за обувки или дрешки се спираш пред него и гледаш някаде отгоре или около него дап ише на тъмно и си там аи не е толкос забутано сеп ак е на центара ... успех ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    не по дуре иди в на тъмно пловдив ... а къде е на тъмно ..под безистена ..с/у артшопа .... ако пак не се сещаш къде е ..начи ..
    от калигула там ония седналия човек тръгваш от същата страна надоло .... към джумаята .... и начи вървиш вървиш ..по едно време една бака или нещо такова ....ае видиш ли нещо различно от магазин за обувки или дрешки се спираш пред него и гледаш някаде отгоре или около него дап ише на тъмно и си там аи не е толкос забутано сеп ак е на центара ... успех ...
    Еее мерси много, намерих го и си взех тениските
    Само че не беше срещу артшопа Ама се оправих де (rock)(rock)

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Покажи какво си взе

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Хохохо,такам ти си си взела тениска,но аз имам метак да обясня къде е рок шопът и къде е музикалния магазин,защото са важни обекти и не можеш да ги сравняваш с някакви нови магазин4ета тип "на тъмно".

Музикалния магазин се намира по онази улица,която е до парка на Джумаята и успоредна на главната.
    Но там продават само СДта и билети за концерти.

Рок шопът се намира в една пресе4ка на старата главна,до онзи соц магазин "универсал" ,покрай който винаги мирише на пикня,сега продават вестници и книги.В рок шопа има доста тениски на разни групи,зна4ки,вериги,колани и тн.Но продава4ът е доста отвратителен.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си