.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Scene muzikata

Scene muzikata

Хора всеки има право да слуша музиката която обича..аз съм разбрала че моята музика си е рока!Зарибих се по Scene стила не говоря за прически и т.н имате ли или можете ли да ми кажете някоя Scene групичка която да слушам.Благодаря ви предварително
    баница царицъъъ (rofl)

Греша ли,или scene е само стил на обличане,тоест няма такъв стил музика.Може и да се бъркам де

Цитирай Първоначално написано от The_girl_from_the_hell
    Греша ли,или scene е само стил на обличане,тоест няма такъв стил музика.Може и да се бъркам де
    +1 i az ne bqh 4uvala za scene muzika ako nqkoi v bude6te naprai takoa ne6to 6te ti kaja muxaxaxxaxaxaxax

moje bi ima6 predvid punk ...6toto scene muzika nqma
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

da to4no ama edna fr kaza 4e sa go preimenuvali na scene pak i tq e luda fenka na toq stil..
    баница царицъъъ (rofl)

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    вие даже не заслужавате да бъдете напсувани бе..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от _SL_

ами мисля,че няма такава..
    London Tipton

тътътътътътъ

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    да бе... дето вика един приятел - тва да го риташ, да го биеш.. с метални пръчки с зъбци.. да го запалиш.. да го УТЕПАШ.. пак ше мърда

Цитирай Първоначално написано от necropolis
    moje bi ima6 predvid punk ...6toto scene muzika nqma
    pop-rok, gei-hui, emo-shit, vsi4ko drugo ama NE punk

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    да бе... дето вика един приятел - тва да го риташ, да го биеш.. с метални пръчки с зъбци.. да го запалиш.. да го УТЕПАШ.. пак ше мърда

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от The_girl_from_the_hell
    абе според мене и4 не се барка6 .. за таквоз не6ту не бях 4увалаа още
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Самичка ще се цензурирам. А това не е стил.

Толкова сте неграмотни

В България вече е модерно да си неграмотен да си глупав да се водиш по музикални тенденции за които не си чувал и грам. Жал ме за вас всички "SCENE, EMO, HOUSE" и още куп глупости боклуци. Жал ме е за това, че сте толкова необразовани (както музикално така и културно) и повечето коментари на тея над мен също са такива. Нямате грам музикална култура плаче ми се като гледам в какво се превръщате в банда глупаци имитиращи се един друг. Емоционални копеленца, халс звезди дето ми гледат по цял ден Планета. Престанете неприятно ми е да гледам хора като вас никовете ви са супер тъпи самите вие се супер тъпи и ограничени. Заливате ни с простотията си престанете, кой слушаш великите РОК БАНДИ КАТО МАЙ КЕМИКАЛ РОМАНС и т.н. вие никога няма да слушате пюр рок нито някъв готин алтернатив ще ви останат псевдоникчетата и огромната заблуда в която живеете

Abe v toq svqt sichko ima...ot kym muzikalni stilove ;D
    Entombed For live

Супер фен Аватара на oTPoBHa

Re: Толкова сте неграмотни

Цитирай Първоначално написано от techsoul
    В България вече е модерно да си неграмотен да си глупав да се водиш по музикални тенденции за които не си чувал и грам. Жал ме за вас всички "SCENE, EMO, HOUSE" и още куп глупости боклуци. Жал ме е за това, че сте толкова необразовани (както музикално така и културно) и повечето коментари на тея над мен също са такива. Нямате грам музикална култура плаче ми се като гледам в какво се превръщате в банда глупаци имитиращи се един друг. Емоционални копеленца, халс звезди дето ми гледат по цял ден Планета. Престанете неприятно ми е да гледам хора като вас никовете ви са супер тъпи самите вие се супер тъпи и ограничени. Заливате ни с простотията си престанете, кой слушаш великите РОК БАНДИ КАТО МАЙ КЕМИКАЛ РОМАНС и т.н. вие никога няма да слушате пюр рок нито някъв готин алтернатив ще ви останат псевдоникчетата и огромната заблуда в която живеете

ти просто си откровен, надявам се

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    ne su mnogo zapoznata s1s scene stila ili tam kakto se kazva ama za takava muziak puk izob6to ne sum 4uvala...

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

лЕЛеее тцтцТцТцтц доживях и тфа да чуя.. кфо да кажа както тъпизма са е на мода така и сички станаха некви емоота синове или по точно тъпи пизиорчета.. слред 2 години като дойде прим модата дда вървят голи хората по улицата и тфа ше стане сиг сам [!] Аааа... ся по темата.. Няма такъв стил музика нито СТИЛ... Тфа е просто позиорскооо....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си