.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Косми под мишниците....

Значи проблема ми е следния,като си махам космите под мишниците(бръсна ги) до определено място каточели постоянно се разрастват и имам чуството,че ще стигнат до пъпа вече.....Отчайвам се.....

Имате ли/Ималили сте такъв проблем?Ако да как сте го решили?
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

as li4no nqmam tozi problem, no poznavam nqkolko priatelki na koito im se polu4ava su6toto. ednata si napravi fotoepilacia, dr si pravi kola maska!

Град
    Русе
    махай ги с епилатор..много по добре е и няма да е нужно всеки ден да се бръснеш
    ...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    може да пробваш и с епилатор,но боли адски много,защото кожата е ного нежна,а може и да козметик за най-лесничко и мързеливо
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Супер фен
    Град
    Варна
    Отиди на кола маска - само за подмишниците няма да ти излезе скъпо, за да могат малко по малко да оредеят и да не растат толкова !
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    sofiq o.k
    ами нямам такъф проблем аз несъм мн космат и нямам проблеми ами земи си епилатор няма да има6 проблеми
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Град
    варна
    Ами,спираш да ги бръснеш!Съвсем нормално след като ги избръснеш да никнат по 1-2 от едно място=>стават все повече,а и загрубяват.По-добре използвай кола маска.Продава се на ленти,тя ще е най-подходяща,и не е скъпа-1.40-1.80 лентата.На strep за мен са най-добри.

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]махай ги с епилатор..много по добре е и няма да е нужно всеки ден да се бръснеш
    da be i az taka misleh ma se ot4aivam ot tiq epilatori az li4no ne se brusna a samo s epilator i pak go pravq seki den! naii-mnogo 1/2 dena da ne se epiliram i ve4e po4va da si li4i .. a po tupite reklami kazvat 4e durjalo po 4 sedmici ..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

аз до сега винаги сам ги браснала (за което мноооогоооооооо съжалявам вече ) и като пробвам с епиларор е страхна болка простоооооо адски много боли немога да ви опиша

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]махай ги с епилатор..много по добре е и няма да е нужно всеки ден да се бръснеш
    da be i az taka misleh ma se ot4aivam ot tiq epilatori az li4no ne se brusna a samo s epilator i pak go pravq seki den! naii-mnogo 1/2 dena da ne se epiliram i ve4e po4va da si li4i .. a po tupite reklami kazvat 4e durjalo po 4 sedmici ..
    Вярно е,че държи дълго време,защото ги махаш с корена,а не ги отрязваш.Явно не се епилираш правилно Да не би само да ги късаш,без да ги изкарваш с корените,с което се постига и самия ефект?Няма корен,расте по-бавно,но болка има.За мишници за мен е най-приемливо кола маска.Болката е кратка,не толкова силна.(Казва го момиче,което не държи на такава болка,ама никак,но това си е приемливо )

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Аз си ги махам с епилатор болеше точно първите два пъти вече не боли
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Град
    Лапландия!?
    епилатор и кола маска му е майката с епилатора малко повече боли но все пак държи доста повече и космите оредяват

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
    аз до сега винаги сам ги браснала (за което мноооогоооооооо съжалявам вече ) и като пробвам с епиларор е страхна болка простоооооо адски много боли немога да ви опиша

явно аз съм мазохистка - нищо не усещам
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Наистина с епилатора адски боли първите 2-3 пъти, но после е супер, защото космите растат много по-бавно, уредявая и като че ли изсветляват мъничко. Аз не съм фен на кола маската, мн по-гадно ми е с нея

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Аз си ги махам с епилатор от 2 години вече и е супер резултата. Пък и не ме боли, само първия път ме беше страх от болката, но нямаше особено силна такава. Така че махни го това бръснене!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Re: Косми под мишниците....

Цитирай Първоначално написано от ~Munika
    ...
    Доколкото разбирам, това става защото като се бръснеш, без да искаш бръснеш и леко отстрани, където косъмчетата са тънки и незабележими., Като ги обръснеш и тях няколко пъти, обаче, и те стават по-черни и твърди и от това се получава "разрастването".
    Просто бъди по-внимателна.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Отиди няколко пъти на кола маска, а след това с епилатора няма да боли толкова много. Бръсненето не е добър вариант. Само ще се убедиш в това, ако почнеш с кола или епилатор .

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Смело с епилатора. Бързо, след 1вия път не боли, ефикасно.

Saatana vittu perkele hate crew!

Съгласна съм с по-горните мнения - зарежи бръсненето. По-добре с кола маска или епилатор. Аз използвам епилатор. Силна болка имаше първите 1-2 пъти, сега вече почти не го усещам. Но това колко ще те боли теб, си зависи от твоята кожа. С кола маска или епилатор ще се обезкосмяваш по-рядко и космите ти ще намалеят и изтънеят.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

epilator ili kola maska ----- ne na brasneneto
    Голям размер на картинката! /machoka/

Ami da ti kaja , chestno ne e nikak hubavo da gi brusnesh . Mahai gi s epilator , ama me interesuva dali si momche ili momi4e .

Град
    Враца
    Еми който бръсне е така... Фотоепилацията е решение... другото е страшна болка
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Отиди на кола маска - само за подмишниците няма да ти излезе скъпо, за да могат малко по малко да оредеят и да не растат толкова !

Един съвет не го прави в домашни условия,защото там кожата е адски нежна

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Ami da ti kaja , chestno ne e nikak hubavo da gi brusnesh . Mahai gi s epilator , ama me interesuva dali si momche ili momi4e .
    Момиче!
    Имам една позната си ги махна на козметик с кола маска и и се получиха някакви топчета(някви линфни възли,ако не се лъжа ) от доло под мишниците,сега е на някакви антибиотици.... И ме хвана шубето
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Момиче!
    Имам една позната си ги махна на козметик с кола маска и и се получиха някакви топчета(някви линфни възли,ако не се лъжа ) от доло под мишниците,сега е на някакви антибиотици.... И ме хвана шубето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си