- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косми под мишниците....
az s samobrusna4ka gi maham ama nz s epilator boli
Фотоепилация е добро решение.Точно в събота бях за първа процедура,честно казано мен доста ме болеше,но е търпимо.Вече започнаха да падат при съвсем леко подръпване с пинсета,засега съм доволна и твърдо съм решила да изтърпя и втората процедура и колкото се наложи още по-нататък.
Добър вариант е наистина,аз ходих в един център в Младост като там ме прави дерматолог.Цената мисля че беше някъде 55-65 лева дефакто за две процедури (въпреки че второто се води ретуш).При всеки е индивидуален броя на процедирути,които ще са нужни,може да стане и от 2-3.
Probvai tova.Първоначално написано от Аврора
Ne mi se vigda skupo, a oi mn efikasno.
Dage i az se zamislih..
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
as li4no nqmam tozi problem, no poznavam nqkolko priatelki na koito im se polu4ava su6toto. ednata si napravi fotoepilacia, dr si pravi kola maska!
добре де,не разбирам...когато използвам епилатор на краката е страшна болка,на ръцете съвсем малко боли а подмишниците,бате нищо не усещам! там е по-нежна кожата би трябвало да ме боли ама не...а на краката умирам...незнам
епилатор![]()
Образно казано!Първоначално написано от Psychopath*
![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
Остави бръсненето.Най-добре ( според мен ) е да се епилираш.Ще те боли първите 1-2 пъти,но после се свиква.![]()
Ти още в началото си направила голямата грешка,като си ги обръсналаи сега единствения начин да ги намалиш е фотоепилация или пък първо да си направиш кола маска и след това с епилатора,ако не можеш да си позволиш редовно ходене на кола маска....
Мерси на всички за отговорите,придобих представа.Мисля да отида при козметичката ми(правя си кола маска на почти цялото тяло),но с емилатор несмея сама немога да си причинявам болка......
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
Боли , но поне изскубва косъмчетата с корена и после ти стават черни и дебели !Първоначално написано от F@ntom4e
![]()
Под мишниците с кола маска боли доста налищото там е най-нежното място може би
??
Kak stava taq rabota samo da se izkubvat ili da se mahnat s korenite? Kakva e razlikata pri epiliraneto? Kak moje da se obyrka??Първоначално написано от krisi_bep
![]()
Мерси на всички,малко или мн си реших проблема,първо пробвах с епилатора,но много боли пък и главата е по голяма и може да махнеш някое др косъмче,което нетрябва.За това си ги махнах с пинсетка отне бая време(час и полувина),но сега растът много бавно и кожата е мн нежна.![]()
![]()
Ем да малко бавно стана,но пък с заслужава....но втория път за 30 мин бях готова и не болеше грамПървоначално написано от Гост95
![]()
Епилатор.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
az si gi maham s epilator ama boli... i ponqkoga si zashtipvam kojata i mi se razkarvavqva i boli mnooooogo...![]()
az ot parviq pat si gi maham s epilator i sa mi super malko vqrno 4e v na4aloto bolkata e golqma no e po-efektivno
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Аз на мишниците от 1 година ги бръсна и сега се престраших да пробвам с епилатора-ами пробвах, но от болка не успях да ги махна всички а малко повече от половината на мишниците.То и трудно се махаха щото бяха мн леко наболи-ама сега спрях и още ме болят и ги намазах с кремче-другия път ще ги изчакам да излезнат малко повече и ще се постарая да ги махна всички-обаче епилатора като ми е бикновен и мн трудно ги махам![]()
Аз ги махах с епилатор, но остави болката, ами и реших че може да е вредно (поне за мен). Така се зачервявам, понякога пуска няква кръв и после така ме боли, че викам да не се случи нещо гадно.
Aми и аз се чуда вредно ли е-и мен още ме боли при лек допир като ми се допре блузатаПървоначално написано от ^Adrenalinka^
И на мен ми е червено-според теб тва вредно ли е и да продължавам ли да ги махам с епилатор или да си продължа с самобръсначка- ти като си ги махаш с епилатора и колко време ти е гладко?
ako ima6 rusi kosam4eta i gi zaka4a6 bez da iska6 s brasna4kata normalno rusite kosam4eta da potamneqt i da ti se struva 4e se razrastvat otidi na kola maska makar4e za pod mi6nicite ne prepora4vam za6toto ima mn limfni vazli i moje da e opasno ama tva si e moe mnenie![]()
Давай като мен със пинсетката,ако неможеш сама кажи на приятелка или майка ти(с лед за да не те боли).После ще боли по-малко с епилатора,предполагам.....Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()