.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88
    az s samobrusna4ka gi maham ama nz s epilator boli

Фотоепилация е добро решение. Точно в събота бях за първа процедура,честно казано мен доста ме болеше,но е търпимо.Вече започнаха да падат при съвсем леко подръпване с пинсета,засега съм доволна и твърдо съм решила да изтърпя и втората процедура и колкото се наложи още по-нататък.
    Добър вариант е наистина,аз ходих в един център в Младост като там ме прави дерматолог.Цената мисля че беше някъде 55-65 лева дефакто за две процедури (въпреки че второто се води ретуш).При всеки е индивидуален броя на процедирути,които ще са нужни,може да стане и от 2-3.

Цитирай Първоначално написано от Аврора
    Фотоепилация е добро решение. Точно в събота бях за първа процедура,честно казано мен доста ме болеше,но е търпимо.Вече започнаха да падат при съвсем леко подръпване с пинсета,засега съм доволна и твърдо съм решила да изтърпя и втората процедура и колкото се наложи още по-нататък.
    Добър вариант е наистина,аз ходих в един център в Младост като там ме прави дерматолог.Цената мисля че беше някъде 55-65 лева дефакто за две процедури (въпреки че второто се води ретуш).При всеки е индивидуален броя на процедирути,които ще са нужни,може да стане и от 2-3.
    Probvai tova. Ne mi se vigda skupo, a oi mn efikasno. Dage i az se zamislih..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    до пъпа?!!?

as li4no nqmam tozi problem, no poznavam nqkolko priatelki na koito im se polu4ava su6toto. ednata si napravi fotoepilacia, dr si pravi kola maska!

добре де,не разбирам...когато използвам епилатор на краката е страшна болка,на ръцете съвсем малко боли а подмишниците,бате нищо не усещам! там е по-нежна кожата би трябвало да ме боли ама не...а на краката умирам...незнам

Аз нямам такъв проблем...пробвай с епилатор

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    до пъпа?!!?
    Образно казано!
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Остави бръсненето.Най-добре ( според мен ) е да се епилираш.Ще те боли първите 1-2 пъти,но после се свиква.

Град
    Sofia
    Ти още в началото си направила голямата грешка,като си ги обръснала и сега единствения начин да ги намалиш е фотоепилация или пък първо да си направиш кола маска и след това с епилатора,ако не можеш да си позволиш редовно ходене на кола маска....

Мерси на всички за отговорите,придобих представа.Мисля да отида при козметичката ми(правя си кола маска на почти цялото тяло),но с емилатор несмея сама немога да си причинявам болка......
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Цитирай Първоначално написано от F@ntom4e
    az s samobrusna4ka gi maham ama nz s epilator boli
    Боли , но поне изскубва косъмчетата с корена и после ти стават черни и дебели !

Под мишниците с кола маска боли доста нали щото там е най-нежното място може би ??

Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]махай ги с епилатор..много по добре е и няма да е нужно всеки ден да се бръснеш
    da be i az taka misleh ma se ot4aivam ot tiq epilatori az li4no ne se brusna a samo s epilator i pak go pravq seki den! naii-mnogo 1/2 dena da ne se epiliram i ve4e po4va da si li4i .. a po tupite reklami kazvat 4e durjalo po 4 sedmici ..
    Вярно е,че държи дълго време,защото ги махаш с корена,а не ги отрязваш.Явно не се епилираш правилно Да не би само да ги късаш,без да ги изкарваш с корените,с което се постига и самия ефект?Няма корен,расте по-бавно,но болка има.За мишници за мен е най-приемливо кола маска.Болката е кратка,не толкова силна.(Казва го момиче,което не държи на такава болка,ама никак,но това си е приемливо )
    Kak stava taq rabota samo da se izkubvat ili da se mahnat s korenite? Kakva e razlikata pri epiliraneto? Kak moje da se obyrka??

Мерси на всички,малко или мн си реших проблема,първо пробвах с епилатора,но много боли пък и главата е по голяма и може да махнеш някое др косъмче,което нетрябва.За това си ги махнах с пинсетка отне бая време(час и полувина),но сега растът много бавно и кожата е мн нежна.

Цитирай Първоначално написано от Гост95
    С ПИНЦЕТА
    това сигурно цял ден те е еб*ло
    Ем да малко бавно стана,но пък с заслужава....но втория път за 30 мин бях готова и не болеше грам

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Епилатор.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Повече от фен Аватара на plamka
    az si gi maham s epilator ama boli... i ponqkoga si zashtipvam kojata i mi se razkarvavqva i boli mnooooogo...

Супер фен
    az ot parviq pat si gi maham s epilator i sa mi super malko vqrno 4e v na4aloto bolkata e golqma no e po-efektivno
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Аз на мишниците от 1 година ги бръсна и сега се престраших да пробвам с епилатора-ами пробвах, но от болка не успях да ги махна всички а малко повече от половината на мишниците.То и трудно се махаха щото бяха мн леко наболи-ама сега спрях и още ме болят и ги намазах с кремче-другия път ще ги изчакам да излезнат малко повече и ще се постарая да ги махна всички-обаче епилатора като ми е бикновен и мн трудно ги махам

Супер фен
    Аз ги махах с епилатор, но остави болката, ами и реших че може да е вредно (поне за мен). Така се зачервявам, понякога пуска няква кръв и после така ме боли, че викам да не се случи нещо гадно.

Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Аз ги махах с епилатор, но остави болката, ами и реших че може да е вредно (поне за мен). Така се зачервявам, понякога пуска няква кръв и после така ме боли, че викам да не се случи нещо гадно.
    Aми и аз се чуда вредно ли е-и мен още ме боли при лек допир като ми се допре блузата И на мен ми е червено-според теб тва вредно ли е и да продължавам ли да ги махам с епилатор или да си продължа с самобръсначка- ти като си ги махаш с епилатора и колко време ти е гладко?

ako ima6 rusi kosam4eta i gi zaka4a6 bez da iska6 s brasna4kata normalno rusite kosam4eta da potamneqt i da ti se struva 4e se razrastvat otidi na kola maska makar4e za pod mi6nicite ne prepora4vam za6toto ima mn limfni vazli i moje da e opasno ama tva si e moe mnenie

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Аз на мишниците от 1 година ги бръсна и сега се престраших да пробвам с епилатора-ами пробвах, но от болка не успях да ги махна всички а малко повече от половината на мишниците.То и трудно се махаха щото бяха мн леко наболи-ама сега спрях и още ме болят и ги намазах с кремче-другия път ще ги изчакам да излезнат малко повече и ще се постарая да ги махна всички-обаче епилатора като ми е бикновен и мн трудно ги махам
    Давай като мен със пинсетката,ако неможеш сама кажи на приятелка или майка ти(с лед за да не те боли).После ще боли по-малко с епилатора,предполагам.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си