- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косми под мишниците....
Първоначално написано от ~Munika
Не с пинсетата ще е същата работа-просто там кожата ми е мноооого чувствителна и от всякакво скубене ще ме боли после-логично е-даже сега още ме боли
![]()
Ще си карам с бръснача, а дори и да се навия да пробвам с пинсета никой няма да иска да ми маха космите на мишниците и то да се занимава с мен цял час!!
Ми незнам,но и аз съм с мн чувтвителна кожа(дори от бръснене ми ставаше мн зле) и сега от както си ги махнах с пинсета съм гладка и кожата ми е мека,а ми отне към 1час и 30 мин (самичка),а за да не ме боли слагах бучка лед и така нищо не усештах е вярно че после малко болеше,но се намазах с крем ...Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
Ще те посъветвам да не ги бръснеш , а да ги махаш с епилатор. Боли , но с времето се свиква . Истръгва косъмчетата с корена и ефекта е по-дълготрен . Освен това кожата става гладка , ако ги махнеш добре и след това използваш хидратиращ крем .![]()
![]()
Епилаторът е на същият принцип като обикновената пинсета , само че става по-бързо защото в епилатора са повече .
Е добре де ама като си ги махаш с кола маска или епилатор нали трябва да изчакаш да пораснат за да могат да се хванат? Пък аз така с наболи не мога да ходя ддз...![]()
Aми аз вчера 3 пъти ги мазах с крем и вчера и през ноща даже ги осещах кака ме болят!Неска вече не ме болят, но не искам пак другия път да трая целодневна болка-според мен не е хубаво да си причинявам толкова болка!Верно е гладко, но и ме е стархедон нещо-бях чела в тая тема, че скубането на космите под мишниците можело да доведе там до нещо си дет трябва да се лекува!Не ще си продължавам с бръснача!!!!!!Първоначално написано от ~Munika
Всички са с Епилатори , също и аз моя е от 50 лева .. но ми върши много хубава работа
иска постоянство Седмично по 2 пъти си ги скуба ( не трябва да има и косъмче)
I wake up in the morning and I piss excellence.
Аз ги бръсна,ноо се замислям да почнас епилатор.Но съм мн кекава на болка ии искам упойкаАма стават гадни космите при бръсненето
![]()
Не се излагайте,ейй :P Ние жените сме безстрашни може ли един епилатор да ни спре ?Аз редовно с епилатор по краката,ръцете и подмишниците само още не съм по бикини зоната и надолу ама има времеИначе за под мишниците може и да е малко вредно заради жлезите и възлите ама знам ли
На мен попринцип първите няколко пъти ми кървя доста и беше много червено и с тези малките пъпчици..ама сега вече не е така
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Аз в началото си ги бръснех ама като видях колко често растат ми стана лошои почнах с кола маска и епилатор много по добре по 3 седмици ми държи..
коло маска
mislq,4e be6e nad 10 lvПървоначално написано от st1ka
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми.. аз в началото ползвах депилиращ крем, после за по-мързеливо се бръснех. Ама... косъмчетата ставаха все по-дебели и гъсти. И се ядосах и с пинсета ги оскубах. Болеше много в началото, да не говорим, че е яко мотане, но резултата е страхотен! 2 седмици след това не ги пипам. Ако ти се занимава с това, опитай го. За по-бързеливо - козметик. Аз обаче не искам да си даваш излишно парите на този етап от живота си![]()
3 седмициПървоначално написано от sweetcupcake
![]()
Аз също ги минавам с епилатора и макс. 1 седмица.След това почват да се виждат.
a brasna gi...tova e reshenieto...
napravih 1n p1t kola maska, no ne prod1ljih i .. qz1k![]()
При всеки е различно,например мен изобщо не ме боли с епилатораПървоначално написано от BaBy_bS
...така че трябва да пробва(авторката) и да избере с кое е най-добре да си маха космите под мишниците.
Много е гадно със самобръсначка, космите израстват по-грубиАз използвам само епилатор за мишниците и косъмчетата вече почти не се забелязват. Пробвай с кола маска, поне 2-3 пъти.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
оле хора стра6но ми помогнаха аз постоянно с самобръсна4ка ги махам но ве4е забелязвам 4е надебеляват ама ме е страх с епилатора прото не обичам болка но пък 6те пробвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
и аз понякога с пинсетка не е толкова зле а и като свикнеш не боли и косми ще видиш чак след близо 3 седмици![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Първоначално написано от Gothique♫
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Оф уредявали с епилатор,държало седмици..Тва са пълни глупости.Махам си космите с епилатор от 2 години някъде и мога да кажа че държи най - много 3 дни като на 3тия ден си личи..Плюс това като се махнат кожата изобщо не е гладка и изящна ами пак остават подкожни косми.Също на мен много често ми се случва да ми се разкърви за малко и после остава червено петно.Тка че повярвай ми, макар и да е по добре от бръсненето епилацията определено не е най-добрият вариант..Аз лично мисля че трябва да се ходи специално за там на лазерна епилация да се махнат за определо време ама пара си е.. Кола маската също е добър вариант.
Първите 2-3 пъти е така, после се оправят нещата. Обаче после ако ги обръснеш пак 1-2 пъти, пак боли доста с епилатора. На мен ми щипе след това като се опирам в дрехите, но не повече от ден-два. Сега ги бръсна само в мнооого редки случаи, защото като знам после как ще боли пак с епилатора...Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
кола маска ще ти свърши работа