.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83

Тема: Rihanna

Рияна ми харесва,не мисля,че е комерсиална.Момичето има глас,прави хитова,притежава и визия.След всички награди,които спечели на наградите на МТV,се доказа като една наистина хитмейкарка.
    Кристина има страхотен глас,който изобщо не може да се сравни с този на Рияна,но въпреки,че харесвам втората,смея да твърдя,че гласът на Агилера е 1000 пъти по-добре звучащ и по-силен (не знам как да се изкажа по-добре) от този на Рияна...
    Just haters make me famous! εĭз

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    зле...мнОООООООго зле
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

scorpion4ituo, добре ли си? Питаш ни какво е мнението ни за Риана, но като не сме съгласни, започваш да се отваряш. Има много по-добри певици от нея.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Blab
    Офф, тръгнах да обяснявам и се спрях.
    Темите за Риана са ми любими.
    Имаше една - "Риана - единствената, вечната"... или нещо от сорта

Цитирай Първоначално написано от be_true

мдам и до година никой няма да се сети коя беше тая Риана

Цитирай Първоначално написано от lyloster
    Цитирай Първоначално написано от be_true

мдам и до година никой няма да се сети коя беше тая Риана
    OMFG pesnite i ostaat za vinagi we zlee :@:@:@

Искам да кажа ,че аз съм голям фен на Rihanna, имам неин фен сайт,знам почти всичко за нея,и и се опитвам да контактувам с нея по всякакъв начин и вече имам напредък.Искам да отбележа ,че изобщо не е надута кифла(както казаха ,някой съфорумници) ,а е много земно момиче с амбиций и цели.Има си и глас и висия и както виждаме жъне голям успех.И моля ми пратете линк на тази статия от където сте решили ,че е надута кифла.
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Kaква визия бе? Това да се правиш на курва откога означава да имаш добра визия. Какъв глас? Пей си куплетите на живо, гласът й трепери, има проблем с интонирането, няма добра техника с дишането...На припевите пее на плейбек ... Не знам надута ли е, или не, но оставя такова впечатление

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Искам да кажа ,че аз съм голям фен на Rihanna, имам неин фен сайт,знам почти всичко за нея,и и се опитвам да контактувам с нея по всякакъв начин и вече имам напредък.Искам да отбележа ,че изобщо не е надута кифла(както казаха ,някой съфорумници) ,а е много земно момиче с амбиций и цели.Има си и глас и висия и както виждаме жъне голям успех.И моля ми пратете линк на тази статия от където сте решили ,че е надута кифла.
    a tei vivi naredi gi tez oligofreni

Re: Rihanna

Цитирай Първоначално написано от scorpion4ituo
    sq pls izkam 4esno kajete ko mislite za rihanna spored mene e the best!!! Za razlika ot kristina koqto imitira 6akira !!!...
    Извинявай много ама чел/а ли си правилата пише,че трябва да пишеш на КИРИЛИЦА.Ако не си прочети ги ! Иначе темичката е яка http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Харесва ми Рияна,да.Харесвам и също нейните песни.Може да пее момичето..уж.Сега едно специално обръщение към scorpion4ituo - стига си обиждал/а съуфоромниците, защото всеки има право на лично мнение!Нали за това си я пуснал/а темичката.. да споделим какво мислим за нея.. следователно някой, който не мисли нещо хубаво за нея няма смисъл да го обиждаш
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

ти откъде ми знаеш името...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

ти откъде ми знаеш името...

mi 6ot sa zapoznahme v skaip nali si 4atim mn 4esto i det stanahme fr po skaip seti li sa sq

чаровна е на външен вид...но е тъпа и надута като джапанка...а песните й нищо не струват,поне да можеше да пее...изобщо не я харесвам...

a tva ti li si...

Rihanna е любимата ми певица Сега всеки ще каже "поредното пубертетско увлечение",но аз не я харесвам само защото...взриви целия свят това лято с Ъмбрела най-вече,а защото е готина като характер и човек,доколкото може да се прецени по интервюта и тн.Естествено никой не може да каже каква е в реалността,но само факта,че дойде в България,въпреки че ние сме една малка държава,която половината й "колежки" не са й чували,говори добре за нея.Аз пък мисля,че може да пее и има хубав глас.Хора,все пак е на 20 години,тепърва ще си доразвива гмаса.Колкото до визията-беше голямо сладурче,но сега като си подстрига косата не ме радва много.
    И все пак преди да я плюете,помислете си колко хора на нейните години са постигнали толкова много?Естествено,че всичко идва от това,че е била на точното място по точното време и е попаднала на точния човек,но момичето има талант.Отричайте го колкото си искате,но когато направите нещо от себе си,което поне малко може да се добре до това,което е тя в момента,пак ще си говорим.
    Знам,че сега пубертетчетата ще ме налазят,но не мисля да се заяждам с никого.Това е моето мнение и няма да го промените.Толкова по въпроса

Edit:Колкото до мнението на Chr!sSie-по какво прецени,че се облича като курва?По твоята логика всички звезди без изключения и повече от половината свят са курви.От къде реши,че й трепери гласът и пее на плейбек на припевите?Слушал/а ли си я на живо?

Град
    Маями,България
    Изобщо не ми харесва,едвам я понасям

Град
    Da Projects
    Става само за секс .

намери си с нещо да си запълваш свободното време,че като гледам имаш в излишък
    и то бая

Комерс мнооо има една две що годе песни...и тва е нищо против нея или музиката и,но мене не ме кефи изобщо!
    Brain Madness!

Град
    in my world!
    Nai-tapoto koeto pro4etoh v temata be6e 4e Kristina imitira Shakira kam avtora:tva e mn golqma glupost,qvno nz nito kak izglejdat nito kakvo peqt
    Da se varna kam temata:zna4i ne sam golqma fenka na Rihanna oba4e 6tom horata q haresvta zna4i stava,ne q slu6am mn moje bi samo mi har Unfaithful ina4e momi4eto go biva 6tom i turneta iznaqsq,li4no na men nai mi haresva Kristina mejdudrugoto s novata i viziq nemoga da q gledam predi be6e po qka
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Happy_Without_You
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    много е грозна...
    и не може да пее
    кратко и ясно
    +1
    +1
    Psychopath* винаги е прав :P

Не ми харесва - нито тя,нито песните,които изпълнява.
    Желязна Девица

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
    Не ми харесва - нито тя,нито песните,които изпълнява.
    +1

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си