- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Rihanna
Рияна ми харесва,не мисля,че е комерсиална.Момичето има глас,прави хитова,притежава и визия.След всички награди,които спечели на наградите на МТV,се доказа като една наистина хитмейкарка.
Кристина има страхотен глас,който изобщо не може да се сравни с този на Рияна,но въпреки,че харесвам втората,смея да твърдя,че гласът на Агилера е 1000 пъти по-добре звучащ и по-силен (не знам как да се изкажа по-добре) от този на Рияна...
Just haters make me famous! εĭз
зле...мнОООООООго зле![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
scorpion4ituo, добре ли си? Питаш ни какво е мнението ни за Риана, но като не сме съгласни, започваш да се отваряш.Има много по-добри певици от нея.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Офф, тръгнах да обяснявам и се спрях.
Темите за Риана са ми любими.
Имаше една - "Риана - единствената, вечната"... или нещо от сорта![]()
Първоначално написано от be_true
мдам и до година никой няма да се сети коя беше тая Риана![]()
на мен ми харесва.![]()
OMFG pesnite i ostaat za vinagi we zlee :@:@:@Първоначално написано от lyloster
Искам да кажа ,че аз съм голям фен на Rihanna, имам неин фен сайт,знам почти всичко за нея,и и се опитвам да контактувам с нея по всякакъв начин и вече имам напредък.Искам да отбележа ,че изобщо не е надута кифла(както казаха ,някой съфорумници) ,а е много земно момиче с амбиций и цели.Има си и глас и висия и както виждаме жъне голям успех.И моля ми пратете линк на тази статия от където сте решили ,че е надута кифла.
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Kaква визия бе? Това да се правиш на курва откога означава да имаш добра визия. Какъв глас? Пей си куплетите на живо, гласът й трепери, има проблем с интонирането, няма добра техника с дишането...На припевите пее на плейбек ... Не знам надута ли е, или не, но оставя такова впечатление
a tei vivi naredi gi tez oligofreniПървоначално написано от malkata_sladurana
Извинявай много ама чел/а ли си правилата пише,че трябва да пишеш на КИРИЛИЦА.Ако не си прочети ги ! Иначе темичката е яка http://www.teenproblem.net/f/pravila.htmlПървоначално написано от scorpion4ituo
Харесва ми Рияна,да.Харесвам и също нейните песни.Може да пее момичето..уж.Сега едно специално обръщение към scorpion4ituo - стига си обиждал/а съуфоромниците, защото всеки има право на лично мнение!Нали за това си я пуснал/а темичката.. да споделим какво мислим за нея.. следователно някой, който не мисли нещо хубаво за нея няма смисъл да го обиждаш![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ти откъде ми знаеш името...Първоначално написано от scorpion4ituo
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Първоначално написано от malkata_sladurana
mi 6ot sa zapoznahmev skaip nali si 4atim mn 4esto i det stanahme fr po skaip seti li sa sq
Rihanna е любимата ми певицаСега всеки ще каже "поредното пубертетско увлечение",но аз не я харесвам само защото...взриви целия свят това лято с Ъмбрела най-вече,а защото е готина като характер и човек,доколкото може да се прецени по интервюта и тн.Естествено никой не може да каже каква е в реалността,но само факта,че дойде в България,въпреки че ние сме една малка държава,която половината й "колежки" не са й чували,говори добре за нея.Аз пък мисля,че може да пее и има хубав глас.Хора,все пак е на 20 години,тепърва ще си доразвива гмаса.Колкото до визията-беше голямо сладурче,но сега като си подстрига косата не ме радва много.
И все пак преди да я плюете,помислете си колко хора на нейните години са постигнали толкова много?Естествено,че всичко идва от това,че е била на точното място по точното време и е попаднала на точния човек,но момичето има талант.Отричайте го колкото си искате,но когато направите нещо от себе си,което поне малко може да се добре до това,което е тя в момента,пак ще си говорим.
Знам,че сега пубертетчетата ще ме налазят,но не мисля да се заяждам с никого.Това е моето мнение и няма да го промените.Толкова по въпроса
Edit:Колкото до мнението на Chr!sSie-по какво прецени,че се облича като курва?По твоята логика всички звезди без изключения и повече от половината свят са курви.От къде реши,че й трепери гласът и пее на плейбек на припевите?Слушал/а ли си я на живо?
намери си с нещо да си запълваш свободното време,че като гледам имаш в излишъкПървоначално написано от malkata_sladurana
и то бая
Комерс мнооо има една две що годе песни...и тва е нищо против нея или музиката и,но мене не ме кефи изобщо!
Brain Madness!
Nai-tapoto koeto pro4etoh v temata be6e 4e Kristina imitira Shakirakam avtora:tva e mn golqma glupost,qvno nz nito kak izglejdat nito kakvo peqt
Da se varna kam temata:zna4i ne sam golqma fenka na Rihanna oba4e 6tom horata q haresvta zna4i stava,ne q slu6am mn moje bi samo mi har Unfaithful ina4e momi4eto go biva 6tom i turneta iznaqsq,li4no na men nai mi haresva Kristinamejdudrugoto s novata i viziq nemoga da q gledam predi be6e po qka
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
+1Първоначално написано от Happy_Without_You
Psychopath* винаги е прав:P
Не ми харесва - нито тя,нито песните,които изпълнява.
Желязна Девица
+1Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...