- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Rihanna
podkrepqm...Първоначално написано от Psychopath*
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
кой дъ фак е казал, че шакира копира рианка?!![]()
иначе, че няма глас - няма, тея полуфабрикатизирани р'н'б хитови гърли нямат нищо общо с преди време работата, въпреки че не съм особено запознат.
бионс >>> риана, макар че и тя напоследък май запада доста силно. С Дестини'с чайлд беше много по-добре![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
*Хитмейкърка*...На нея и плащат само да си разходи краката пред камерата и да изпее нещичко, което ще се забрави след месеци. А това, че е дошла в България е въпрос на пари, не на география. И много интересно, как Бионсе ще имитира Риана, след като я ненавижда...
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Много ме дразни..когато нашумя в България ми беше една от любимките..колко тъпа съм била..Между другото много фалшиво пее..писка направо..Мнемм..на всяка нейна песен се кастри по-късо и по-късо..чудя се дали на следващата песен няма да е 0 номер..о.0Съкс.
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Кристина не може да пее и имитира Шакира
не искам нищо повече от един кратък поглед към 2рата минута ... нищо няма да ви коства http://youtube.com/watch?v=Njph0QyXcKs
ами за мен всичките и песни са еднотипни и не ми харесватлигава ми е
ама тва си е лично мое мнение който я харесва да си я слуша
![]()
![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Тая Риана има една единствена песен с хубав текст, ако не я "пееше" тя щеше много да ми харесва - Cry. Грозна, бездарна, лигава. Противна ми е. Изобщо няма място за сравнение с Кристина.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
...Вие добре ли сте?
Тая ако я видя да седи пред мен, ще получа инфаркт. Грозна, грозна, грозна.
Ако беше грозна и можеше да пее - добре. Ама тя е грозна и не може да пее. Ужас.
Your pseudo sunshine I don't need.