Rihanna е любимата ми певица Сега всеки ще каже "поредното пубертетско увлечение",но аз не я харесвам само защото...взриви целия свят това лято с Ъмбрела най-вече,а защото е готина като характер и човек,доколкото може да се прецени по интервюта и тн.Естествено никой не може да каже каква е в реалността,но само факта,че дойде в България,въпреки че ние сме една малка държава,която половината й "колежки" не са й чували,говори добре за нея.Аз пък мисля,че може да пее и има хубав глас.Хора,все пак е на 20 години,тепърва ще си доразвива гмаса.Колкото до визията-беше голямо сладурче,но сега като си подстрига косата не ме радва много.
И все пак преди да я плюете,помислете си колко хора на нейните години са постигнали толкова много?Естествено,че всичко идва от това,че е била на точното място по точното време и е попаднала на точния човек,но момичето има талант.Отричайте го колкото си искате,но когато направите нещо от себе си,което поне малко може да се добре до това,което е тя в момента,пак ще си говорим.
Знам,че сега пубертетчетата ще ме налазят,но не мисля да се заяждам с никого.Това е моето мнение и няма да го промените.Толкова по въпроса

Edit:Колкото до мнението на Chr!sSie-по какво прецени,че се облича като курва?По твоята логика всички звезди без изключения и повече от половината свят са курви.От къде реши,че й трепери гласът и пее на плейбек на припевите?Слушал/а ли си я на живо?