- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпо,тъпо и пак тъпо,така се чувствам
И колкото и отчаяно и повтарящо се да звучи,ето го и моя 'проблем'.
На 18 съм,имах гадже отдавна,от 2 години не съм се докосвала до момче.
И аз съм човек,и аз имам нужди,ама къде да го намеря този 'принц'.
Ходя на даскало-от даскало вкъщи-от вкъщи-в даскало.
Вече ми се иска и на мен да поживея малко.
Догодина ще е още по-зле,защото ще съм 12 клас и хептен няма да ми остава време.
Искам да се забавлявам,крайно време е ,ама къде,с кого?
В училище няма как да стане.
Откъде да си намеря 'компания',приятели,гадже? Да съм един нормален тийн. Чувствам се толкова забавена,ретардирала,изост анала,чак смотана.Отчаяна,самотна и смотана. Пък не е като да съм грозна,да кажеш. Има нещо чаровно в мен. Просто съм безкрайно самотна.
Как да се докопам до 'забавленията'?![]()
po temata- nezn offtopic- hepteM
мдааа...разбирам те! единствените ми приятели бяха двойка. от скоро са разделени и момчето не ме понася, момичето има свои приоритети, а на мен ми се излиза и искам да имам приятели, мъ на, няма!
![]()
Момиче има нисък социален статус. Приятелите не са само в училище. Толкова ли нямаш някоя компания ( от квартала ти примерно ) с която да прекарваш свободното си време? Нямаш ли поне 2 верни приятелки с които да излизаш от време ? От къде да си намериш компания ? Излизай по често, общувай с повече хора в училище, прави запознанства. Те са ценно нещо, те и ще ти останат за напред. Не се прибирай в къщи, щото компютъра няма да ти създаде запознанства, дори тъпите сайтове като аха, флирт, сладур етц... са безпомощни. Колкото правиш това толкова повече ще се комплексираш от самотата и толкова по зле за тебе и в 1 момент ще бягаш от хората и ще станеш антисоциална. Какво е редно да правиш в такъв случай ? Каквото трябва...
о нз гадно е така толкос ли няма6 фр неможе6 ли да се прибер да нау4и6 после кафете от време на време не6то купон4е![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
започни малко по малко да ходиш на кафе с класа си,е не с целия,но с част от тях-се има някой от тях,с който да се разбираш.от там започват познат/приятел на този,познат на онзи,приятел на 2ри 3ти и се ше си допаднеш с някой и гаджето/компанията ти е по1ти в кърпа вързана.бъди по-контактни личност
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Ооо ма все едно чета моята история от преди няколко години, като бях 11/12 клас![]()
Предлагам ти да си направиш регистрация в някой сайт за зпознанства /пък дори и тук../ и да завържеш приятелства. Аз лично това направих и много добре ми подейства. Знам какво е да не можеш да установиш контакт с хората от класа, училището. Пределно ми е ясно, че ще ти е мноооого трудно да го направиш.
Smile!?
'Нещото' идва, когато най-малко го очакваш. Звучи много тривиално, но е факт.Мога да се обзаложа, че като станеш 12ти клас и ще те замята една любов 'за чудо и приказ'... Тогава когато е най-неподходящо, то тогава ще се случи...
Просто 'Мърфи'. ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
тоя маршрут дето имаш никъде няма да срещнеш принца на мечтите си. земи излизай малко, дивеи насам натам по кафета, дискотеки и рано или късно ще стане работата.
Ела ми във Варна на гости. Ше се скъсаме от забавления!Първоначално написано от psihqsala
zabavleniqta vinagi moje6 da gi ima6 kogato si poiska6 stiga da ima6 svobodno vreme,nqkolko poznati,pari4ki i roditeli koito da te pyskat navsqkade(no kakto vijdam si golemi4ka taka 4e sigyrno nqma6 problemi s roditelite za takiva dreboliiki)
a s priqtelite za6to taka be...?e suglasna sum 4e ne vinagi moje6 da nameri6 priqtelsko ramo v klasa i v daskaloto v koeto y4i6 za6toto vse pak ne ti opredelq6 koi 6te sa xorata tam...ne izbira6 koi da sa suy4enicite ti...no puk nemoje da nqma6 nqkakvi simpatii pone kum 2- 3 4oveka ot klasa ili ot bliskite klasove s koito da se zagovarqte v mejdy4asiqta i koito moje6 bez ligni nqkoi den spontanno da pokani6 na rasxodka,na kino ili kadeto re6i6 ti,kadeto 6te ti e priqtno na teb!sigyrna sum i 4e s gajetata 6te se opravi6 ako izliza6 malko pove4ko ot vku6ti
(diskoteki,kompaniiki...i takam
)
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
знам как се чувсташ... и на мен ми е малко самотно, но от липса на забавления не мога да се оплача... въпреки че съм от малък град никога не ми е скучно![]()
излизай, ходи по дискотеки, по кафета, но сама наистина не е работа... все някой приятел не може да не си намериш в даскало!
Айде успех
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Бъди по-общителна.Чрез общуването става всичко.Направи си регистрации в сайтове-това е алтернатива също.Някоя стара приятелка ако имаш свържи се с нея излезте и така.Всичко ще се оправи стига да искаш и да общуваш![]()
lesno! otiva6 na diskoteka! (bez byzik)
Първоначално написано от Riot
ух... позната история... на мене едиствените приятелки са ми братчедките и техните приятели що'то моите приятелки 2 дружки дет си ходехме насам натам зачезнаха
и ме зарязаха ... то едната нещо ми звъни ама с нея сме в кофти отношения що'то се направи на много голяма гъзарка и си мисли че е много много над мене... щото ся следвала... не че нещо лошо , хубаво ама... така може ли... да се надуеш на приятелка от училище която е била с теб от 6 7 и повече години и да се правиш на некфа ... тя не ми оцени приятеството, за това ся ще гу загуби
все пак имам достойнство. а и като вляза да следвам ще се скъсам от дискотеки тва сам си го обещала
![]()
а за гадже мила ще ти кажа има време, за всеки пътник си има влак , тай че тфа да ти е най-малкия проблем
и аз нямам гадже , такова каквото искам.. ама... кво да правя
19 години съм сама .. ее една повече не е болка за умиране
пък и повечето ми приятели и познати с които съм излизала си нямат гаджета
нали иначе предпочитат с гадженцето а не с мене
хаха т'ва си е истината... няма кво да го увъртам
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Приятели нямаш ли?Ае гаджето остаи,не ти трябва да ти трови нервитеАма,това че нямаш приятели е лошо...
Всеки има моменти когато му е сдухано,не му се прави нищо или се чувства самотен,ама да си постоянно така не е разбота.Затова първо се опитай да общуваш с повече хора,да завържеш запознанства,да излизаш,да се забавляваш,пък гаджето ти е най-малкия проблем :P
не може да няма един човек ,които да ти допада .. намери някой с който си пасвате и започнете да излизате заедно .. той ще те запознае с др хора и такам .. излизай повече.. бъди весела и се стреми към нови запознанства ..
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Съжалявам, ама то това не става с висене по форумите... Нямаш ли приятели от класа? Някой, с когото движиш по време на междучасията... Приятели от квартала...Приятели от миналото училище.. Сигурно имаш... А и се съмнявам те да си седят вкъщи постоянно... Повикай ги някой път да излезете някъде, където е място за събиране на тийнове с твоите интереси (не е нужно да ходиш на кафе, ако не искаш)... Щом те познават там зачи ще имаш и още приятели...Вечер общувай с тях и с нови хора по нета... Научи се да задържаш интереса върху себе си, та не само ти да викаш хората да излизате, ами и те да го правят..
![]()
Успех!
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Е неможе да нямаш никакви приятели.Не пиши по форуми.Сега вместо да си губиш времето да четеш мнения,излез навън,разходи се,пийни едно кафе,запознай се с нови хора...