.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68
    Guest

Жените сте доста смешни същества :Р

Та, с една мацка се закачаме в училище, ходихме да пием бира, допадаме си, абе всичко е тип-топ.
    И, виждам я на лафката вчера и почвам да я заговарям, при което тя само изръси "разкарай се" и избяга.
    Викам си, ок мацката ме отряза, голяма работа.
    Днеска, отивам да пикая и я виждам по коридора , викам си "а, сега няма да ме поздрави сигурно" и тя едно засмяно и весли ми вика "Здрасти мажестик12, здрасти...!" и почваме да си говорим
    Е, как да не се пръскам от смях?

Еми странни сме си,какво да се прави.Но пък не можете да живеете без нас,така че ще го приемете.

Ти случайно да знаеш значението на думата майтап?
    «Свещта нищо не губи, даже когато от нейния пламък се запалва друга свещ»

И отново "жените" щом си имаш работа с някфа отнесена мацка,НЕ ни слагай всички под един знаменател..щот не всички сме смешни..
    А относно тва..явно на лафката си я уцелил в кофти настроение..
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от [`eL`
    ]
    А относно тва..явно на лафката си я уцелил в кофти настроение..
    +1
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Там, където е сърцето...
    Пак ни слагате всички под общ знаменател ама айде...
    Доколкото за момичето сигурно не е била в настроение нещо или ддз все си е имало причина :P
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен
    Деца...

Guest
    Честно казано и друг път , са ми се случвали подобни смешни шитс, просто сега се сетих да пусна тема :Р
    Смешно е, като всички отричате това слагане под общ знаменател, ама като ви ударят хормоните сте еднакви.
    АлабалаАзСъмПъленПедалиСи ГоЗнам , с теб не ми се занимава.
    Върви ставай големия бармански и флеаърски мафиот по златните пясъци и слънчев бряг :Р
    У лево , големи братко...!

Супер фен
    От 1 дума колко нерви могат да избликат. Забавно е.

И все пак : "Деца"

Еми чаааааакай малко..как да не го отричаме..като едва ли не ни имате всички за тъпи кифли?И аз да кажа,че всичките мъже сте кретени..и вие ще надуете гайдата..така,че недей философства
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    От 1 дума колко нерви могат да избликат. Забавно е.

И все пак : "Деца"
    Всъщнсот не, просто съм изморен и плоскотата ти, трудно може да ме забавлява в момента :Р Утре, като се наспя, ще ти прочета поста 2-3 пъти и ще ти се посмея, ок?
    Ех, как от тема с леко саркастичен характер, веднага "надухте гайдата" :Р (Това вече ми е смешно...!)

Супер фен
    Мда много надух гайдата. Научи се да се смееш без да пишеш така по може да помислим че наистина ти е смешно. Дечко

Оф..няма се излезе с вас на глава,както и да е..за да не "надувате гайдата"повече лягам си..да няма на кво да се смееш Majestic12 лека нощ на всички..

Guest
    Мда много надух гайдата. Научи се да се смееш без да пишеш така по може да помислим че наистина ти е смешно. Дечко
    Смешно, дори това с надуването на гайдата не беше за теб :Р
    Гадно нарцисистче.
    Кога ще ходим да се правим на флеър/барман бароните на златните и слънчев бряг?
    Доста си смешен.
    Не беше ли ти смешното дете, което говореше за яките нарко и мафия барони по-едно време?
    И което защитаваше свастика и пишеше колко як пич е?

Мега фен Аватара на babity
    Какво общо има Свастика със тъпия ви спор?!

Супер фен
    Никога не съм писал колко як пич съм защото съм такъв ( скромност )

Второ ее ти разбули всички съмнения че ти е смешно и показваш колко се сдухваш и впрягаш.

Трето благодаря ти че продължаваш да ми отделяш време за смях. Давайте г-н Клоун.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Цитирай Първоначално написано от izmislenata
    Ти случайно да знаеш значението на думата майтап?
    и аз това питам
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Супер фен
    Ами нищо общо няма, но след малко шута Злестик ще отвори глобални социални и комунистически теми, ще се говори за втора трета пета шеста и седма световна война

Град
    sofiq o.k
    ае жените са голями обрзи си4ките немое6 резбере6 кво иска6 а като са на 4ервено мани мани но само мога 1 да ви кажа като види6 4е жената е болна или разгонена бягай на дале4е
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Guest
    Ами нищо общо няма, но след малко шута Злестик ще отвори глобални социални и комунистически теми, ще се говори за втора трета пета шеста и седма световна война
    Оригиналноста бъка от теб.
    Спеше ми се, но така се смях , че вече не...
    Доста си зле :Р
    Всъщност, ти ми отдели доста повече внимание отколкото аз на теб, сеш се?
    Ти започна целия монолог и успешно си го продължаваш :Р
    И все пак, както се пее в една песен : Давай-давай, веселей,
    Давай танцуй, каблуков не жалей.

Супер фен
    Казах 1 думичка която беше анализ на това което си написал. А ти отвори теми за мафията за свастика ехее... Виж сега. Оценявам опитите ти си да прикриеш сдухването си, но са неуспешни. Явен си че се ядосва, дори заради това че с всеки пост се повтаряш. Злестик

Град
    sofiq o.k
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Еми странни сме си,какво да се прави.Но пък не можете да живеете без нас,така че ще го приемете.
    е се 1 вие можете без нас
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Guest
    Казах 1 думичка която беше анализ на това което си написал. А ти отвори теми за мафията за свастика ехее... Виж сега. Оценявам опитите ти си да прикриеш сдухването си, но са неуспешни. Явен си че се ядосва, дори заради това че с всеки пост се повтаряш. Злестик
    Еха :Р
    Продължаваме монолога?
    Продължаваме , да играем дефанзивно, а?
    Май ти дойде много?
    Много ми е интересно, как проверяваш темата на всеки 5 минути :Р Но, ОК...!
    И все пак, като сме почнали със сумирането , http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#2287832 , Да си припомним твойте велики авантюри?
    Аз нищо не прикривам, всеизвестно е, че съм сдухан-кретен-идиот-еврейн-негър-арменец-цион-комунист-масон-илюминат.

Супер фен
    Монолог ти знаеш ли какво е монолог ?

А аз какво прикривам ? Ако исках да се крия от нещо щях да си направя новия рег и айде. Но понеже си "сдухан-кретен-идиот-еврейн-негър-арменец-цион-комунист-масон-илюминат" не можеш да го възприемеш. И за каква дефанзивност говориш ? В какъв филм си влезнал. Лелее човек моля те, умолявам те не си лягай. Сега идва 1 авер да пафкаме трева. Нека направим маТриал за да се смеем донастита

С тая тема да глождиш се изтърка. Излишно е да се обясянвам че хората са си щастливи и събрани заедно...Така е като няма за какво да се хванеш.

Мега фен Аватара на babity
    Ъъъъ въпрос! Какво значат масон и... ъъъ... как беше... цион?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си