- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жените сте доста смешни същества :Р
Та, с една мацка се закачаме в училище, ходихме да пием бира, допадаме си, абе всичко е тип-топ.
И, виждам я на лафката вчера и почвам да я заговарям, при което тя само изръси "разкарай се" и избяга.
Викам си, ок мацката ме отряза, голяма работа.
Днеска, отивам да пикая и я виждам по коридора , викам си "а, сега няма да ме поздрави сигурно" и тя едно засмяно и весли ми вика "Здрасти мажестик12, здрасти...!" и почваме да си говорим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е, как да не се пръскам от смях?
Еми странни сме си,какво да се прави.Но пък не можете да живеете без нас,така че ще го приемете.![]()
Ти случайно да знаеш значението на думата майтап?
«Свещта нищо не губи, даже когато от нейния пламък се запалва друга свещ»
И отново "жените" щом си имаш работа с някфа отнесена мацка,НЕ ни слагай всички под един знаменател..щот не всички сме смешни..
А относно тва..явно на лафката си я уцелил в кофти настроение..![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
+1Първоначално написано от [`eL`
Първоначално написано от kombarka
Пак ни слагате всички под общ знаменател ама айде...
Доколкото за момичето сигурно не е била в настроение нещо или ддз все си е имало причина :P
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Деца...![]()
![]()
Честно казано и друг път , са ми се случвали подобни смешни шитс, просто сега се сетих да пусна тема :Р
Смешно е, като всички отричате това слагане под общ знаменател, ама като ви ударят хормоните сте еднакви.
АлабалаАзСъмПъленПедалиСи ГоЗнам , с теб не ми се занимава.
Върви ставай големия бармански и флеаърски мафиот по златните пясъци и слънчев бряг :Р
У лево , големи братко...!
От 1 дума колко нерви могат да избликат. Забавно е.![]()
![]()
И все пак : "Деца"![]()
Еми чаааааакай малко..как да не го отричаме..като едва ли не ни имате всички за тъпи кифли?И аз да кажа,че всичките мъже сте кретени..и вие ще надуете гайдата..така,че недей философства![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
Всъщнсот не, просто съм изморен и плоскотата ти, трудно може да ме забавлява в момента :Р Утре, като се наспя, ще ти прочета поста 2-3 пъти и ще ти се посмея, ок?Първоначално написано от Alabalaportokala
Ех, как от тема с леко саркастичен характер, веднага "надухте гайдата" :Р (Това вече ми е смешно...!)
Мда много надух гайдата. Научи се да се смееш без да пишеш така по може да помислим че наистина ти е смешно. Дечко![]()
![]()
Оф..няма се излезе с вас на глава,както и да е..за да не "надувате гайдата"повече лягам си..да няма на кво да се смееш Majestic12лека нощ на всички..
Смешно, дори това с надуването на гайдата не беше за теб :РПървоначално написано от Alabalaportokala
Гадно нарцисистче.
Кога ще ходим да се правим на флеър/барман бароните на златните и слънчев бряг?
Доста си смешен.
Не беше ли ти смешното дете, което говореше за яките нарко и мафия барони по-едно време?
И което защитаваше свастика и пишеше колко як пич е?
Никога не съм писал колко як пич съм защото съм такъв ( скромност )![]()
Второ ее ти разбули всички съмнения че ти е смешно и показваш колко се сдухваш и впрягаш.
Трето благодаря ти че продължаваш да ми отделяш време за смях. Давайте г-н Клоун.![]()
![]()
и аз това питамПървоначално написано от izmislenata
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Ами нищо общо няма, но след малко шута Злестик ще отвори глобални социални и комунистически теми, ще се говори за втора трета пета шеста и седма световна война![]()
ае жените са голями обрзи си4ките немое6 резбере6 кво иска6 а като са на 4ервено мани мани но само мога 1 да ви кажа като види6 4е жената е болна или разгонена бягай на дале4е![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Оригиналноста бъка от теб.Първоначално написано от Alabalaportokala
Спеше ми се, но така се смях , че вече не...
Доста си зле :Р
Всъщност, ти ми отдели доста повече внимание отколкото аз на теб, сеш се?
Ти започна целия монолог и успешно си го продължаваш :Р
И все пак, както се пее в една песен : Давай-давай, веселей,
Давай танцуй, каблуков не жалей.
Казах 1 думичка която беше анализ на това което си написал. А ти отвори теми за мафията за свастика ехее... Виж сега. Оценявам опитите ти си да прикриеш сдухването си, но са неуспешни. Явен си че се ядосва, дори заради това че с всеки пост се повтаряш. Злестик![]()
![]()
![]()
![]()
е се 1 вие можете без насПървоначално написано от moon_flower
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Еха :РПървоначално написано от Alabalaportokala
Продължаваме монолога?
Продължаваме , да играем дефанзивно, а?
Май ти дойде много?
Много ми е интересно, как проверяваш темата на всеки 5 минути :Р Но, ОК...!
И все пак, като сме почнали със сумирането , http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#2287832 , Да си припомним твойте велики авантюри?
Аз нищо не прикривам, всеизвестно е, че съм сдухан-кретен-идиот-еврейн-негър-арменец-цион-комунист-масон-илюминат.
Монолог ти знаеш ли какво е монолог ?![]()
А аз какво прикривам ? Ако исках да се крия от нещо щях да си направя новия рег и айде. Но понеже си "сдухан-кретен-идиот-еврейн-негър-арменец-цион-комунист-масон-илюминат" не можеш да го възприемеш. И за каква дефанзивност говориш ? В какъв филм си влезнал. Лелее човек моля те, умолявам те не си лягай. Сега идва 1 авер да пафкаме трева. Нека направим маТриал за да се смеем донастита
С тая тема да глождиш се изтърка. Излишно е да се обясянвам че хората са си щастливи и събрани заедно...Така е като няма за какво да се хванеш.![]()
Ъъъъ въпрос! Какво значат масон и... ъъъ... как беше... цион?