- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жените сте доста смешни същества :Р
Злести12 да обясни. Злести без да търсиш в уики или гоглетоПървоначално написано от babity
![]()
![]()
Ох,омръзна ми в тийн форума да има некви лигави лапета на по 7...Да,странни сме.А ти не си ли странен?И тва,което правите си е чист флууд...Няма никакъв смисъл...
![]()
Taкива сме си. Особено ако сме и в 'месечно неразположение'...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Продължаваме да сме яки, а?Първоначално написано от Alabalaportokala
Респект, че си толкова корав и силен...!![]()
+1Първоначално написано от bibo
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Това е злобно изказване... Аз пък мога да кажа, че мъжете са свине и без специално да ги перат хормоните.Първоначално написано от Majestic12
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от mese4ka
PyUsKЪм Te yTnOfu Po MoЯTъ ПъЪrZAлKъЪ, пАk Se IзЛaGaШ кАтY PyTkA mALkAa...
Аз па мога да ти кажа ,че си проста кат свиня, със или без хормоните.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
щом ти е казала разкай се и то като е била на лафка.. тва е знак да се фърлиш от некой мост или да си размажеш главата някаде ... Най-гадния проблем с който може да се сблъска човек е именно твоя
![]()
AЗ па мога да кажа самоПървоначално написано от Nassgerrack
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Май, не разбра смисъла на темата?Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
Но все пак, ок, глупав си, приемам го.
Къде е боса на слънчев бряг?
Злестик що така е мой. Противоречиш си. Това е типично за 1 момиче. Ти освен онея работи които избори си путка в мъжко тяло. Срамота. Такива като тебе трябва да са на сапунс теб не ми се занимава![]()
![]()
не ни слагай всички под обш знаменател..щото не всички сме смешни..
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Като сме такива същества,нека ръката ти ни замести![]()
Хехе..хипер съгласна съм с Abl3~70~Lov3.Щом сме смешни,вземи си една гумена кукла..Няма ли да е жестоко?Вечно отворена уста..но пък не говори..няма да може да те затапва на лафката..ще си я водиш по улицата и никой няма да ти я заглежда..Пробвай,но ако са скъпи куклите..давай на ръчна..Тогава няма да имаш никви проблеми и няма да надуваш гайдата..
![]()
![]()
P.S.Не разбирай поста ми грешно,Majestic12.. не е подигравка,просто мисленето ти не е правилно..![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
ami kogato stava vypros za hormoni kakvo ima da se kazva poveche![]()
someone else...
Едно и също повтаряте,че не можете да ни разберете,ми такива сме и повечето момичета,малко загадъчни и т.н.Сега по твоя случай смятам,че нещо тя не е била в настроение,все пак я попитай,защо се е държала така.![]()
Ем ние сме уникоми бе :P ... ама вие и така ни харесвате![]()
JUST DANCE!!
Първоначално написано от moon_flower
+1
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Не казвам че във всички случаи е така, но "разкарай се" преведено на женски език означава "давай тигре продължавай"![]()
![]()
Било й е нещо кофти и затова се е държала такаИ аз така правя колкото и тъпо да е,просто не се замисляш!
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Утре и шибни един шамар и и кажи разкарай се, а на другия ден и кажи.. о кво става маце? :>
The Spark
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eeee moje da ne e bila na kef kato ti e kazala tva "razkarai se "
![]()
![]()
![]()