- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жените сте доста смешни същества :Р
бас че е в цикъл...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
аз пък казвам - на бас, че и тя не знам защо така е постъпила![]()
Е,чак пък смешни.Може би,понякога неразбрани от вас. :P
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Верно сме много смешниЕй, много сме забавни направо
![]()
![]()
![]()
еlsy![]()
Дреме ми на оная работа какво мислите и двамата.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
абе на моми4ето и е било кофти нещо и си го е изкарала на теб...а преди няколко дена по4ти по същия на4ин напрай 1 мом4еама после му го върнах де
![]()
;]Първоначално написано от moon_flower
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Какво говориш за Свастика?Първоначално написано от babity
Кво има общо той със спора ви?По-точно твоя собствен спор ,защото като гледам никой не се връзва!
П.П. Ей наскоро писах по тема кой потребител ме дразни най много!Забравих да те сложа!Ади следващия път!
Първоначално написано от ScionOfStorm
пфф..просто не си я хванал в добро настроение.това е![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
ти прочете ли за какво ставаше дума в ш... (и спрете да ми прайте забележки за "ш....", защото така си цензурирам шибаната) тема?! Или ей тъй, щото някой някъде съм нахранила и ти от злоба решаваш, че съм крива? пичовете си спорят за нещо си там и изведнъж намесват човек, нямащ нищо общо със спора нито с тях... Незнам дали си забелязал, но аз в тая тема с никой не съм спорила... Ай со здраве!Първоначално написано от ANTIHUMAN
Еми аз неговорех за теб амаПървоначално написано от babity
Злоба ли? Аз не съм злобен аз съм гаден! Но извинявай като не се уточних на кой се ядосвах!Ето го и потребителя --> Majestic12.
П.П. Просто Majestic12 ме дразни с мислите си!
Извинявай babity
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ne pove4e ot mujete / mom4etata ! I vie ne znaete kakvo iskate !![]()
всичко е на настроения :P
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Аз п1к мога да ти кажа, че база за сравнение между момче и момиче точно на тази тема - няма !Първоначално написано от dark_sw