- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момци...?
наи обичам овиснали до глезените цици върху които мога да си засадя нива и да си отгледам семеиство ....... а да и за предпочитане да се сериозно окосмени .......
Не целта е цел, а пътят
млекоцентрали
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
харесвам си и гито внаги може и повече и по-добре, ама айде да не ставаме лакоми
![]()
Do you speak Salsa? .......
Ако не бяха мненията от долу нямаше да разбера за какво говориш.Първоначално написано от ubuntu
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
Първоначално написано от icheto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сериозно т`фа за боцки никога не бях го чувал![]()
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
Ми то тва е целта ... само идиотите и простаците си разбираме кво пишем ....Първоначално написано от icheto
![]()
![]()
![]()
А специално за вас:
Харесвате ли гърдите на вашата нежна половинка и ако не ги харесвате особено споделете какво ви отблъсква и бихте желалио да беше по различно ?!?
Я, лапай бибата ве![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
По-добри немогат да са! Мен си ме кефят максималноМного ми харесват
![]()
Попринцип няма нещо което да НЕ харесвам в приятелката си
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Пушка са![]()
доболни са![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
ей, с тая тема много ме забавлявате, направо ми направихте вечерта
![]()
![]()
![]()
![]()
на мойта сладкишка са като С4 залепени за стената, с по едно бутонче готови да избухнат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бе 'хумор','хумор' ващо ама..........Първоначално написано от ubuntu
ако не бяха 'боцките' и 'цицоните' на майките ви,никога нямаше да сте това което сте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Така че малко уважение към женското тяло,което дарява живот на света!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
целия форум - дълбок поклон пред женското тяло, от което са част и цицоните..Първоначално написано от GerSity
![]()
Забавен си знаеш ли?Хаиде де защо не се смеете,това тряаше да е смешно..........Първоначално написано от lwsu
![]()
какъв ти е проблема, че искаш да ми провалиш забавната тема?Първоначално написано от GerSity
![]()
хайде още 1 хедшот![]()
Първоначално написано от Say It Right
Аз им виках теи като бях на по 11- 13 години щото умирах от кеф, че съм научил нова дува и то забранена от родителите.Първоначално написано от ubuntu
Нищо лично ама като го погледне човек и стои доста лапешко дори и за този форум :P![]()
е да ама звучи по-благозвучно, щото ако казвам няколко пъти гърди, гърди, гърди ставя мноо сухарско, а така цици, цицони, млекоцентрали, можеше и бомби да вмъкне, еърбегс, цицепс, балконите и още много има..
вижте колко е цветна нашата българкса реч..![]()
![]()
Е тей вече може :PПървоначално написано от lwsu
Нито големи, нито малки. Стегнати са, което много ми харесва. Като видя жена с големи гърди и то увиснали ми става неприятно.
nai me kefi tva za mlekocentralite ni6ty 4e sum momi4e ama drygite zvy4at yjasnoПървоначално написано от komara
![]()