- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо стана така
ами харесвам едно момиче и тя ме харесва разбра се защото повечето ми приятели знаеха и ми казаха (просто тя го разду) , но след като опитах да направя нещо тя ми каза че за сега не можело да се получи и че сажелявала , а сега не знам дали да се надявам на нещо или просто да се отказвам ?![]()
![]()
![]()
xaxa b0ri se mn0go qsn0..sht0m vSi4ki sa ti kazali 4e te haresva ..
a tfa 4e ti e otkazala za sq spox...tfa sa jenski logiki det0 i az ne moa ti gi obqsnq
puk i tq e kazala 4e ni6ty ne mojelo da se polu4i a ne che ne te haresva dokolkoto razbrah
![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
ами да не е казала че не ме харесва , а и аз затова питам и за това се хващам защото каза че сега не му е времето и просто се надявам да дойде това време .
първо си построй въпроса логически и граматически правилно, после чакай отговориПървоначално написано от laichzeit92
![]()
Първоначално написано от Say It Right
ako e malka i ne e gotova za vrazka qsno za6to ti e kazala taka... az bqh sa6tata![]()
bori se za neq ... poddarjai pone priqtelska vrazka..draj se milo ...
![]()
+1 :PПървоначално написано от r3al_l0ff
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Недей се бори маце! Да не отидеш да говориш с него ей! Само каквото ти казват приятелките ти! Ако ти кажат ,че не те харесва - значи не те харесва. Ако ти кажат ,че те харесва - значи е така. Те знаят.
Също трябва да ги слушаш ако ти кажат да скочиш от мост, да провериш какво има под движеща се кола, дали храната не е развалена и т.н.
откажисе![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
мацето е тя аз сам младежа![]()
ок младежощом тя се държи все едно не е станало нищо дръж се и ти така,най-вероятно си я олучил в кофти настроение,и забога не слушаи приятелите си-те нямат място в отношенията ти с момичето.
KAK 6TE SE OTKAZVA6 BE?!??!Първоначално написано от laichzeit92
NEDEI AKO NAISTINA ISKA6 DA SI S NEQ,DA SE OPOZNAETE PO DOBRE,DA TRUGNETE IZOB6TO EST 4E TR DA SE BORI6 ZA NEQ!A TQ KOLKOTO I DA SE PRAVI NA NEDOSTUPNA 6TOM TE XARESVA..NAKRAQ 6TE SKLONI!NE VIJDAM KAKVO MOJE DA Q SPIRA! I PROSTO I KAJI 4E NQMA DA OSTAVI6 NE6TATA TAKA!I 4E 6TE PRODULJAVA6 DA ISKA6 DA STE ZAEDNO!EDNO MOMI4E VINAGI E POLASKANO KOGATO MOM4ETO DO NEQ E GOTOVO NA VSI4KO ZARADI NEQ!OPITAI SE I S DEISTVIQ DA GO DOKAJE6! I 6TE STIGNE6 DO NEQ!GARANTIRAM!
AXXX KOLKO ROMANTI4NOOO=D>
A I DA NE ZABRAVQ MOMI4ETATA MN OBI4AME CVETQ![]()
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
бори се! ако поднеш поне да е с бой![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]