.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

защо стана така

ами харесвам едно момиче и тя ме харесва разбра се защото повечето ми приятели знаеха и ми казаха (просто тя го разду) , но след като опитах да направя нещо тя ми каза че за сега не можело да се получи и че сажелявала , а сега не знам дали да се надявам на нещо или просто да се отказвам ?

xaxa b0ri se mn0go qsn0.. sht0m vSi4ki sa ti kazali 4e te haresva .. a tfa 4e ti e otkazala za sq spox...tfa sa jenski logiki det0 i az ne moa ti gi obqsnq puk i tq e kazala 4e ni6ty ne mojelo da se polu4i a ne che ne te haresva dokolkoto razbrah
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

ами да не е казала че не ме харесва , а и аз затова питам и за това се хващам защото каза че сега не му е времето и просто се надявам да дойде това време .

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от laichzeit92
    ами да не е казала че не ме харесва , а и аз затова питам и за това се хващам защото каза че сега не му е времето и просто се надявам да дойде това време .
    първо си построй въпроса логически и граматически правилно, после чакай отговори
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Пловдив
    ako e malka i ne e gotova za vrazka qsno za6to ti e kazala taka... az bqh sa6tata bori se za neq ... poddarjai pone priqtelska vrazka..draj se milo ...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от r3al_l0ff
    xaxa b0ri se mn0go qsn0.. sht0m vSi4ki sa ti kazali 4e te haresva .. a tfa 4e ti e otkazala za sq spox...tfa sa jenski logiki det0 i az ne moa ti gi obqsnq puk i tq e kazala 4e ni6ty ne mojelo da se polu4i a ne che ne te haresva dokolkoto razbrah
    +1 :P
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Повече от фен
    Град
    Варна
    Недей се бори маце! Да не отидеш да говориш с него ей! Само каквото ти казват приятелките ти! Ако ти кажат ,че не те харесва - значи не те харесва. Ако ти кажат ,че те харесва - значи е така. Те знаят.

Също трябва да ги слушаш ако ти кажат да скочиш от мост, да провериш какво има под движеща се кола, дали храната не е развалена и т.н.

Град
    sofiq o.k
    откажисе
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

мацето е тя аз сам младежа

ок младежо щом тя се държи все едно не е станало нищо дръж се и ти така,най-вероятно си я олучил в кофти настроение,и забога не слушаи приятелите си-те нямат място в отношенията ти с момичето.

Град
    sofiq

Re: защо стана така

Цитирай Първоначално написано от laichzeit92
    ами харесвам едно момиче и тя ме харесва разбра се защото повечето ми приятели знаеха и ми казаха (просто тя го разду) , но след като опитах да направя нещо тя ми каза че за сега не можело да се получи и че сажелявала , а сега не знам дали да се надявам на нещо или просто да се отказвам ?
    KAK 6TE SE OTKAZVA6 BE?!??!
    NEDEI AKO NAISTINA ISKA6 DA SI S NEQ,DA SE OPOZNAETE PO DOBRE,DA TRUGNETE IZOB6TO EST 4E TR DA SE BORI6 ZA NEQ!A TQ KOLKOTO I DA SE PRAVI NA NEDOSTUPNA 6TOM TE XARESVA.. NAKRAQ 6TE SKLONI!NE VIJDAM KAKVO MOJE DA Q SPIRA! I PROSTO I KAJI 4E NQMA DA OSTAVI6 NE6TATA TAKA!I 4E 6TE PRODULJAVA6 DA ISKA6 DA STE ZAEDNO!EDNO MOMI4E VINAGI E POLASKANO KOGATO MOM4ETO DO NEQ E GOTOVO NA VSI4KO ZARADI NEQ!OPITAI SE I S DEISTVIQ DA GO DOKAJE6! I 6TE STIGNE6 DO NEQ!GARANTIRAM!
    AXXX KOLKO ROMANTI4NOOO =D>
    A I DA NE ZABRAVQ MOMI4ETATA MN OBI4AME CVETQ
    znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!

бори се! ако поднеш поне да е с бой
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си