- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си го върна? :(
Значи.. миналата неделя бях на купонче за рд-то на една приятелка и там имаше едно момче,което преди много харесвах,но той не ми обърна внимание.Аз сега си имам гадже...или по-точно имах до вчера..И там това момче ми каза,че сега той ме харесва и ако можеше да е както преди щеше да промени нещата..Аз му обясних,че харесвам приятеля си и никой друг не ме интересува..и го питах какво иска сега от мен?Той ми каза:една целувка...аз се позамислих малко и..целунах го
но беше само 1 тъпа целувка..и някой е казал на гаджето ми и вчера той ми каза че е по-добре да скъсаме..
Моля ви дайте ми съвет как да си го върна,защото той значи много за мене и не искам да го губя..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи много за теб, а първия ти свирнал и си готова?! Искало целувка момчето, целунала си го - ОК! Ама ти май не знаеш какво искашНе се ли замисли, за приятеля си, преди да го целунеш тоя... сега ще си носиш последствията, няма как
![]()
Ако държеше толкова много на него, колкото твърдиш, нямаше да се целуваш с друг!!! Ако искаш да си го върнеш на първо време не дей се целува с други!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
надявам се никой да не държи по този начин на мен ... както ти на приятеля си.наистина щом толкова много държиш на него,защо целуваш други,ми ти утре и ще си легнеш с тях-колко му е я ... направила си глупости и сега съвети.оправия на простотия няма
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
извинявай му се, моли го, докажи му наистина че държиш на него и го обичаш!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Вчера толкова много го молих,но... той ми каза,че не давал на никой втори шанс...,а аз знам,че не сам му никак безразлична,но съм го наранила много,защото го питах -защо правиш все така,че да ми е гадно?,а той ми каза:еми и на мене ми стана гадно,като разбрах,че си се целувала с друг..Плс кажете ми какво точно да направя,за да го спечеля отново
![]()
Кажи му ,че ако не се сдобрите няма никога повече да му проговориш и че не сте вече приятелчета.
![]()
Според мен е твърде възможно тоя дето му е казал (ако е бил момче) да е преувеличл доооооста и приятеля ти да е останал с погрешно впечатление..Обясни му как стоят нещата а ако той държи на теб ще те разбере..
П.С.Ако по време на целувката си била пияна това малко усложнява нещата..
Първоначално написано от kombarka
На 1-во време и да си го върнеш приятеля ти няма да ти има повече доверие. 2-ро можеш да си го върнеш като му се извиниш и кажеш искам да съм с тебе.Оттам нататък зависи той какво ще ти кажеи 2-ри път изневериш ли му няма да си го върнеш освен ако не е глупак
Момиче така не се прави с приятел на които държиш![]()
![]()
![]()
Не че те съдя но постави се на негово място, и си помисли ако той бе направил така и се бе целунал с друга , ти ще му простиш ли? Ако си отоговориш на този въпрос ще разбереш дали ще ти прости, ти все пак надявам се че малко или много познаваш своя приятел... а относно целувката, по думите ти разбирам че може би имаш някакви чувства към т'ва момче, иначе щеше да му откажеш на 100%..............
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Значи има някой/я фр които те е видял да се целуваш и е поревнувал и го е казал на гаджето ти ТОЕСТ имаш двуличник в групата който/която се дразни от теб или ти иска приятеля
Еми да си мислила за последиците... Аз например дори да го направя това гаджето ми ще ми прости... Ама това си е до мен де... Да беше мислила....
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Сега просто можеш да разбереш колко си " харесвала " гаджето си...
Нек'1в си ти свирнал и ти веднага тичаш...
Ти си си виновна, няма к'во да се вайкаш и да ревеш... преживей го и т'ва е ..
[b]ако наистина е значил толкова много за теб,не би трябвало да целуваш всеки който ти каже..пък и поне като го правиш не оставяй следи..или ей така някой да те види и да каже на приятеля ти..Когато изгубиш нещо,чак тогава осъзнаваш колко го обичаш и колко много значи за теб..Пък ако наистинА вече всичко е свършило между теб и него..тръгни с тоя дет си целунала..хах така и така си го харесвала..старата лубов ражда не хваща!!
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
айде успех !!![]()
Прецени какво искаш и пак заповядай.![]()
6tom si tselunala dr na4i ne darzi6 tolkva na gadzeto si!!!po dobre sa se zanimavai s toq det si tselunala! :P :P :P
Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html
да бе напрао що не му излижеш обувките??Първоначално написано от evelinka1122
Направила си грешка,но си я осъзнала.Обясни му как стоят нещата,че не изпитваш нищо към другото момче и че съжаляваш!Дано се получи!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
miii pri men se polu4i ne6to podobno... bqh piqna... celuvah se s edin.. kato kazah na mom4eto koeto haresvah i toi me haresva6e i mi kaza 4e iska da e s men iii se ras1rdi mn gadno...posle mi kazaha 4e n6 nqma da stane i az izlqzah s dr mom4e i se celuvah s nego... sled nqkoi dr den tova mom4e koeto haresvam i toi men... mi kaza 4e bil mi prostil p1rviq p1t ...no az go napravih dva p1ti...
aaa pri teb... ve4e ti e kazal da sk1sate... zna4i prosto ne se nadqvai....i dr p1t vnimavai...
![]()
Чуждото мнение не ме интересува,освен ако не е в моя поза !!! :]
+1Първоначално написано от MoHuTo
![]()