.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Как да си го върна? :(

Значи.. миналата неделя бях на купонче за рд-то на една приятелка и там имаше едно момче,което преди много харесвах,но той не ми обърна внимание.Аз сега си имам гадже...или по-точно имах до вчера.. И там това момче ми каза,че сега той ме харесва и ако можеше да е както преди щеше да промени нещата..Аз му обясних,че харесвам приятеля си и никой друг не ме интересува..и го питах какво иска сега от мен?Той ми каза:една целувка...аз се позамислих малко и..целунах го но беше само 1 тъпа целувка..и някой е казал на гаджето ми и вчера той ми каза че е по-добре да скъсаме.. Моля ви дайте ми съвет как да си го върна,защото той значи много за мене и не искам да го губя..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Значи много за теб, а първия ти свирнал и си готова?! Искало целувка момчето, целунала си го - ОК! Ама ти май не знаеш какво искаш Не се ли замисли, за приятеля си, преди да го целунеш тоя... сега ще си носиш последствията, няма как

Ако държеше толкова много на него, колкото твърдиш, нямаше да се целуваш с друг!!! Ако искаш да си го върнеш на първо време не дей се целува с други!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Ha MopeTo (sun)
    надявам се никой да не държи по този начин на мен ... както ти на приятеля си.наистина щом толкова много държиш на него,защо целуваш други,ми ти утре и ще си легнеш с тях-колко му е я ... направила си глупости и сега съвети.оправия на простотия няма
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Офф... Знам,че съм сгрешила..и сама мога да се съдя Ама мисля,че помолих за съвет,а не да ми казвате,че не държа на него и т.н.

извинявай му се, моли го, докажи му наистина че държиш на него и го обичаш!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Вчера толкова много го молих,но... той ми каза,че не давал на никой втори шанс...,а аз знам,че не сам му никак безразлична,но съм го наранила много,защото го питах -защо правиш все така,че да ми е гадно?,а той ми каза:еми и на мене ми стана гадно,като разбрах,че си се целувала с друг.. Плс кажете ми какво точно да направя,за да го спечеля отново

Повече от фен
    Град
    Варна
    Кажи му ,че ако не се сдобрите няма никога повече да му проговориш и че не сте вече приятелчета.

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Според мен е твърде възможно тоя дето му е казал (ако е бил момче) да е преувеличл доооооста и приятеля ти да е останал с погрешно впечатление..Обясни му как стоят нещата а ако той държи на теб ще те разбере..
    П.С.Ако по време на целувката си била пияна това малко усложнява нещата..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    На 1-во време и да си го върнеш приятеля ти няма да ти има повече доверие. 2-ро можеш да си го върнеш като му се извиниш и кажеш искам да съм с тебе.Оттам нататък зависи той какво ще ти каже и 2-ри път изневериш ли му няма да си го върнеш освен ако не е глупак

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Момиче така не се прави с приятел на които държиш Не че те съдя но постави се на негово място, и си помисли ако той бе направил така и се бе целунал с друга , ти ще му простиш ли? Ако си отоговориш на този въпрос ще разбереш дали ще ти прости, ти все пак надявам се че малко или много познаваш своя приятел... а относно целувката, по думите ти разбирам че може би имаш някакви чувства към т'ва момче, иначе щеше да му откажеш на 100%..............
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Значи има някой/я фр които те е видял да се целуваш и е поревнувал и го е казал на гаджето ти ТОЕСТ имаш двуличник в групата който/която се дразни от теб или ти иска приятеля

Еми да си мислила за последиците... Аз например дори да го направя това гаджето ми ще ми прости... Ама това си е до мен де... Да беше мислила....
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

Град
    РЮАР

Re: Как да си го върна? :(

Сега просто можеш да разбереш колко си " харесвала " гаджето си...
    Нек'1в си ти свирнал и ти веднага тичаш...
    Ти си си виновна, няма к'во да се вайкаш и да ревеш... преживей го и т'ва е ..

[b]ако наистина е значил толкова много за теб,не би трябвало да целуваш всеки който ти каже..пък и поне като го правиш не оставяй следи..или ей така някой да те види и да каже на приятеля ти..Когато изгубиш нещо,чак тогава осъзнаваш колко го обичаш и колко много значи за теб.. Пък ако наистинА вече всичко е свършило между теб и него..тръгни с тоя дет си целунала..хах така и така си го харесвала..старата лубов ражда не хваща!!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

айде успех !!

Прецени какво искаш и пак заповядай.

Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Прецени какво искаш и пак заповядай.

Ами аз щом пиша тука,значи вече съм преценила какво искам!!

Фен
    Град
    sofia
    6tom si tselunala dr na4i ne darzi6 tolkva na gadzeto si!!!po dobre sa se zanimavai s toq det si tselunala! :P :P :P
    Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
    ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    извинявай му се, моли го, докажи му наистина че държиш на него и го обичаш!
    да бе напрао що не му излижеш обувките??

Град
    Terra incognita!
    Направила си грешка,но си я осъзнала.Обясни му как стоят нещата,че не изпитваш нищо към другото момче и че съжаляваш!Дано се получи!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Каварна
    miii pri men se polu4i ne6to podobno... bqh piqna... celuvah se s edin.. kato kazah na mom4eto koeto haresvah i toi me haresva6e i mi kaza 4e iska da e s men iii se ras1rdi mn gadno...posle mi kazaha 4e n6 nqma da stane i az izlqzah s dr mom4e i se celuvah s nego... sled nqkoi dr den tova mom4e koeto haresvam i toi men... mi kaza 4e bil mi prostil p1rviq p1t ...no az go napravih dva p1ti...
    aaa pri teb... ve4e ti e kazal da sk1sate... zna4i prosto ne se nadqvai.... i dr p1t vnimavai...
    Чуждото мнение не ме интересува,освен ако не е в моя поза !!! :]

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Значи много за теб, а първия ти свирнал и си готова?! Искало целувка момчето, целунала си го - ОК! Ама ти май не знаеш какво искаш Не се ли замисли, за приятеля си, преди да го целунеш тоя... сега ще си носиш последствията, няма как
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си