.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Stara Zagora

искам съвет

проблема ми е такъв вчера видях приятеля ми с майка си ж една кафене минаи покрай тях и само му махнах и не отидах при тях тъй като не се познавам с майка му и ме досрамя.обаче той после ми се расърди защо не съм отишла да му се обадя.какво да направя за да ми се отсърди?извиних му се но той каза че било късно вече.и сега ми е много криво за тази моя постъпка.явно му е станало много тъпо че не съм отишла.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Щом те е било срам, и вече си му се извинила, не виждам какво повече можеш да направиш Това, че той явно е решил дасе сърди за глупости е друг въпрос...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    лапешки истории,като толкова е важен-да беше те запознал с техните ама че глупост
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

ПфФф... защо ли имам чувстовото че тоя си търси причина само да ти се разсърди и да те разкара...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

опитва се да те разкара ,
    или просто е прекалено тъп .. в крайна сметка що не гу зарежиш ти отколкото после да ти е тъпо ,че те е зарязал или че ти се е разсърдил щот дишаш ...

Фен
    Град
    sofia
    4esno kazano i az bih gi podminala 6ot sam sramezliva!!!naprimer moze da go nakara6 da te sblizi s maika mu i taka pove4e nqma da ima problemi!!!
    Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
    ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    ПфФф... защо ли имам чувстовото че тоя си търси причина само да ти се разсърди и да те разкара...
    Много точно казано

JUST DANCE!!

вместо да се запознаеш с майка му и да се сприятелите, ти си я избегнала...
    грешка!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    +1. Не може да се сърди за такива глупости. На всичкото отгоре си се и извинила, предполагам си и обеснила, че те е било срам.

Животът е адът описан в Библията!

ти пък ебати тъпия приятел дето имаш,вместо да те разбере и следващия път просто да те запознае с майка си (пък ако трябва и с баща си) тръгва да се сърди за глупости .. а малеее и кво праиш още с него ?! .. Ама няма да се учудя ако скъсате за глупост

Град
    София
    Прави се на любезна,винаги се усмихвай. И наистина не е било редно да ходиш да се запознаваш с майка му,като някаква натрапница.
    Това трябва ТОЙ да направи, като те покани у тях.
    Smile!?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: искам съвет

Цитирай Първоначално написано от asd1234
    проблема ми е такъв вчера видях приятеля ми с майка си ж една кафене минаи покрай тях и само му махнах и не отидах при тях тъй като не се познавам с майка му и ме досрамя.обаче той после ми се расърди защо не съм отишла да му се обадя.какво да направя за да ми се отсърди?извиних му се но той каза че било късно вече.и сега ми е много криво за тази моя постъпка.явно му е станало много тъпо че не съм отишла.
    Момчето е идиот ...Как може да ти се сърди като си му обяснила... Тъпо...

--------------------------------------------------------

Сърди се за глупости. Или е мн дребнав ли се опитва да те разкара.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от and1___
    опитва се да те разкара ,
    или просто е прекалено тъп .. в крайна сметка що не гу зарежиш ти отколкото после да ти е тъпо ,че те е зарязал или че ти се е разсърдил щот дишаш ...

+1

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Еми случва се човек да греши не я съдете ,защо я съдите... а мила по твоя въпрос, просто поговори спокойно отново с него, кажи му че ако го удовлетворява, ще отидеш дори още сега с него да те запознае с майка му и ако е свестен и разбиращ се от дума , няма да ти откаже.. и ще се изглади всичко сега случва се да те хване срам... и него ще го хване някой ден срам за нещо малко и... ще му е не много хубаво но тогава не мисля че ти ще го кориш и бъркаш по болното място така че и той да не ти бърка в здравето , кажи му го това няма как да не те разбере при този случай
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

абе....я го остави тоя тъпак...като иска да ти се сърди нека ти се сърди,ти не си направила нищо лшо.

офф ебати детската работа
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

toq ako durji na teb i te obi4a ot otfa nikoga ne bi go npravil bilo kusno mn e jaluk osavi go nqmate prespektiva ili variant ignorirai go ako te iska 6te te potyrsi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си