- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам съвет
проблема ми е такъв вчера видях приятеля ми с майка си ж една кафене минаи покрай тях и само му махнах и не отидах при тях тъй като не се познавам с майка му и ме досрамя.обаче той после ми се расърди защо не съм отишла да му се обадя.какво да направя за да ми се отсърди?извиних му се но той каза че било късно вече.и сега ми е много криво за тази моя постъпка.явно му е станало много тъпо че не съм отишла.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щом те е било срам, и вече си му се извинила, не виждам какво повече можеш да направишТова, че той явно е решил дасе сърди за глупости е друг въпрос...
![]()
лапешки истории,като толкова е важен-да беше те запознал с техните ама че глупост
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
ПфФф... защо ли имам чувстовото че тоя си търси причина само да ти се разсърди и да те разкара...![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
опитва се да те разкара ,
или просто е прекалено тъп .. в крайна сметка що не гу зарежиш ти отколкото после да ти е тъпо ,че те е зарязал или че ти се е разсърдил щот дишаш ...![]()
4esno kazano i az bih gi podminala 6ot sam sramezliva!!!naprimer moze da go nakara6 da te sblizi s maika mu i taka pove4e nqma da ima problemi!!!![]()
![]()
![]()
Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html
Много точно казаноПървоначално написано от evelinka1122
JUST DANCE!!
вместо да се запознаеш с майка му и да се сприятелите, ти си я избегнала...
грешка!
+1. Не може да се сърди за такива глупости. На всичкото отгоре си се и извинила, предполагам си и обеснила, че те е било срам.Първоначално написано от evelinka1122
Животът е адът описан в Библията!
Прави се на любезна,винаги се усмихвай. И наистина не е било редно да ходиш да се запознаваш с майка му,като някаква натрапница.
Това трябва ТОЙ да направи, като те покани у тях.
Smile!?
Момчето е идиот ...Как може да ти се сърди като си му обяснила... Тъпо...Първоначално написано от asd1234
![]()
--------------------------------------------------------
Сърди се за глупости. Или е мн дребнав ли се опитва да те разкара.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Еми случва се човек да грешине я съдете ,защо я съдите... а мила по твоя въпрос, просто поговори спокойно отново с него, кажи му че ако го удовлетворява, ще отидеш дори още сега с него да те запознае с майка му
и ако е свестен и разбиращ се от дума , няма да ти откаже.. и ще се изглади всичко
сега случва се да те хване срам... и него ще го хване някой ден срам за нещо малко и... ще му е не много хубаво
но тогава не мисля че ти ще го кориш и бъркаш по болното място
така че и той да не ти бърка в здравето , кажи му го това
няма как да не те разбере при този случай
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
абе....я го остави тоя тъпак...като иска да ти се сърди нека ти се сърди,ти не си направила нищо лшо.
офф ебати детската работа![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
toq ako durji na teb i te obi4a ot otfa nikoga ne bi go npravil bilo kusno mn e jalukosavi go nqmate prespektiva ili variant ignorirai go ako te iska 6te te potyrsi
![]()
![]()