- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Хормонални изследвания
Как се правят тези изследвания и от кого?Взима се кръв ли?След колко време са готови?И как да кажа на майка ми да отидем на лекар и да ми ги направят?Имам проблем с окосмяването по цялото тяло и най-вероятно се дължи на хормоните.Някой правил ли си е такива изследвания?
тва за космите си е ген няма ти ни6то сиг съм имам 2-3 фр дето са като маимъни но са си наред освен 4е са грозни и космати![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Да може да е хормонално. Значи отиваш първо на лекар, който ти казва кои хормони да си изследваш. След това отиваш в лабораторията и ти взимат кръв. Нищо различно.Взима се от вената.Не боли. Резултатите излизат след около 2-3 дена мисля.Първоначално написано от haheee
да,но незнам как да кажа на майка ми да отидем на лекар.тя вижда проблема ми,но никога не сме говорили за това и нищо не казва.искам да ме прегледат и да ми изпишат нещо,за да спре това гадно окосмяване.
Няма нищо срамно в това. Поговорете си просто. Може би после трябва да се обърнеш към дерматолог. Помоли го да ти даде направление за хормоните, защото са доста скъпи.Първоначално написано от haheee
най вероятно количеството на тестостерон в кръвта ти е по високо...и аз имам същия проблем (което донякъде е добре...помага за фитнеса) зависи за кои хормони ще те изследват ако е за тестостерон кръв ше даваш...
Може да се дължи на много други неща не само на хормони, но е добре да си направиш хормонални иследвания. Може да се получи и от уплътняване на маточните тръби. Отиди първо на преглед при еднокринолог и му обесни проблема си и преди всичко не се притеснявай да говориш с майка си !!!! Тя винаги ще иска да те изслуша и това не е нищо срамно, че да се криеш от нея!