.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: Миризма :\

Миризма :\

Забелязъл съм че пенисът ми мирише, но не мога да определя дали миризмата е неприятна. Незнам дали е нормално и се притеснявам. Четох други подобни теми и ми направи впечатление че миризмата се придобива при лоша хигиена. Незнам защо мирише при положение че се къпя минимум по веднъж на ден и не излизам често поради текущата обстановка кадето живея.
    Въпроса ми е дали е нормално пенсът да има някаква миризма и се чудя дали причината не е в това че главичката ми не е оголена посотянно и се задържа урина и сперма при мастурбация.
    Моля помогнете и без тъпи коментари от рода на "кисни под душа по цял ден и може да се оправи" или нещо от тоя род.
    Благодаря предварително.

Глей ся...казваш че се къпеш минимум 1-ъж на ден. а се сабира сперма там как става тая работа не ми е ясно изобщо - или толкова се къпеш или постоянно си в банята, но за други неща но не и къпане...

BTW: Може да имаш и не приятна миризма, ако си обрасал като ливада
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Не съм обрасал изобщо. Всяка седмица кося градината
    Да кажем например се къпя вечерта. Пикая и си лягам. ставам след 8 часа сън и пикая пак. Отивам на даскало и пак пикая. Връщам се вкъщи. Пикая. Бия чикия. Става вечер. Къпя се и пикая. Лягам си и се повтая на следващия ден.
    Докато пенисът ми не е в ерекция главичката не е оголена изобщо и се чудя дали от там идва проблема.

Сега погледнах какво съм написал и звучи се едно съм като отворен кран на чешма

Цитирай Първоначално написано от str1990
    Не съм обрасал изобщо. Всяка седмица кося градината
    Да кажем например се къпя вечерта. Пикая и си лягам. ставам след 8 часа сън и пикая пак. Отивам на даскало и пак пикая. Връщам се вкъщи. Пикая. Бия чикия. Става вечер. Къпя се и пикая. Лягам си и се повтая на следващия ден.
    Докато пенисът ми не е в ерекция главичката не е оголена изобщо и се чудя дали от там идва проблема.

Сега погледнах какво съм написал и звучи се едно съм като отворен кран на чешма
    Интересен живот водиш...Има една велика мисъл на велик човек - "една капка винаги остава"...и след като пикаеш 7 пъти и се миеш веднъж заедно с къпането, а от от момента на биенето и на къпането е минало бая време, няма как нещо нередно да не стане в гащите...Просто се мий по-често и си готов...
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    T'ва с пикаенето е нормално....
    А като се къпеш миеш ли си го?
    Малко тъпи звъчи ама има хора дето си мислят,че щом се изкъпеш и е чист,а не е съвсем така..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Мийго всеки път като пикаеш, особенно пък след че*ия. Като не си във вас не става ама измисли нещо, например вадиш една носна кърпичка и подсушаваш главичката.
    Мразя само две неща на света- расизмът и негрите

Да. Пробвах и със сапун обаче влезе в каналчето и почна да боли бая.
    Даже понякога след чикията го мия на чешмата.

Цитирай Първоначално написано от komara
    Мийго всеки път като пикаеш, особенно пък след че*ия. Като не си във вас не става ама измисли нещо, например вадиш една носна кърпичка и подсушаваш главичката.
    С тръскане само не става ли

Не, особено след чикия...

С тръскане само главичката остава мокра, за тва ще ти мириши после я.

Цитирай Първоначално написано от unauthorized
    Не, особено след чикия...
    аз след чикията подсушавам
    мисълта ми беше за след пикаенето

Не не след чикията пускаш чешмата и миеш. След пикане жадиш нещо и го подсушаваш, щото 2 пъти като само го изтръскаш след пикане и почва да мирише, то това е нормално

Най-странното ми е защо толкова въпроси минаха - просто го мии по-често...това е, както малките момиченца ги учат да се мият от малки, така всички момченца трябва да мият след лъскане и малко по-често след пикаене....не е толкова сложно...

Цитирай Първоначално написано от unauthorized
    Най-странното ми е защо толкова въпроси минаха - просто го мии по-често...това е, както малките момиченца ги учат да се мият от малки, така всички момченца трябва да мият след лъскане и малко по-често след пикаене....не е толкова сложно...
    За по сигурно

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    На мен баща ми е казвал че трябва да науча мъжа си да пикае в мивката и непосредствено след това да се мие защото иначе мирише. Пастрока ми също така процедира(майка ми ми е казвала)...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    На мен баща ми е казвал че трябва да науча мъжа си да пикае в мивката и непосредствено след това да се мие защото иначе мирише. Пастрока ми също така процедира(майка ми ми е казвала)...
    хаха
    да знам жече каде да пикая

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми забелвай го като пикаеш ..
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Пробвал съм и чувството е отвратително. После боли.

Град
    в Русия съм
    Пробвал съм и чувството е отвратително. После боли.

ъъъъ пич тва не е нормално ....
    само малко го забелваш бе не го дърпаш докрай ...

ще пробвам и ше пиша пак

Мий го ако не след пикаене,поне след чекия.

И до край да забелва пак не е норнално да го били слет това, е зависи за каква болка става въпрос де, ако е лека дам ама за силна, не е нормално.

Град
    в Русия съм
    И до край да забелва пак не е норнално да го били слет това, е зависи за каква болка става въпрос де, ако е лека дам ама за силна, не е нормално.
    Никва не трябва да има ... ама щом има му казвам да не го забелва до край .... абе да ходи да се обрязва

Никва не трябва да има ... ама щом има му казвам да не го забелва до край .... абе да ходи да се обрязва
    Или да увеличи чикийте

Да бе... аз резан бубаните им са смея и едва ли ще стана като тях
    Болката не е силна а е някак странна. Главичката на пениса е много чувствителна и като мине през нея една силна струя орина със светкавична скорост и става много гадно усещане. Не е точно болка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си