Стига сте й се гаврили на момичето, то иска съвети,а не да ви чете простотиите.

Мила,ти не се притеснявай чак толкова,не показвай че си притеснена дори,защото момчето може да се спече само от това.Бъди самоуверена,поеми нещата в свои ръце/и преносно,и буквално може/. Целувайте се известно време,по-някоето време легнете на леглото,гушни го и продължавай да го целуваш,гали го навсякъде по тялото,бавно,една по една сваляй дрехите му,предполагам и той ще се включи в свалянето на твоите. Щом имаш опит предполагам знаеш как искаш да протече любовната игра-направи го по твой вкус,ако момчето е сравнително неуверено. Като дойде момента да "му отнемеш девствеността" ,увериш ли се,че е достатъчно твърд просто го накарай да легне по гръб,сложи му презерватива и директно го възседни. Ако искате не го правете изведнъж,ние с приятелят ми минахме през доста продължително опознаване на телата ни и месеци на орална любов докато решихме,че се чувстваме готови и искаме да правим секс,още повече че и на двама ни беше за пръв път. Но вече имахме доста познания един за друг,на кого какво му допада и първият път не стана,защото аз малко се стреснах когато той се опита да проникне/бях се навела с гръб към него/ и определено не се чувствах готова,а и той не беше сигурен дали е. но 3 дни по-късно просто стана без всякакви предисловия,разгорещихме се и го направихме.Важното е да го искате и да сте спокойни,всичко останало ще ви дойде отвътре. Дано стане хубаво при вас,успех!