- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с девственик?
Стига сте й се гаврили на момичето, то иска съвети,а не да ви чете простотиите.![]()
Мила,ти не се притеснявай чак толкова,не показвай че си притеснена дори,защото момчето може да се спече само от това.Бъди самоуверена,поеми нещата в свои ръце/и преносно,и буквално може/. Целувайте се известно време,по-някоето време легнете на леглото,гушни го и продължавай да го целуваш,гали го навсякъде по тялото,бавно,една по една сваляй дрехите му,предполагам и той ще се включи в свалянето на твоите. Щом имаш опит предполагам знаеш как искаш да протече любовната игра-направи го по твой вкус,ако момчето е сравнително неуверено. Като дойде момента да "му отнемеш девствеността",увериш ли се,че е достатъчно твърд просто го накарай да легне по гръб,сложи му презерватива и директно го възседни. Ако искате не го правете изведнъж,ние с приятелят ми минахме през доста продължително опознаване на телата ни и месеци на орална любов докато решихме,че се чувстваме готови и искаме да правим секс,още повече че и на двама ни беше за пръв път. Но вече имахме доста познания един за друг,на кого какво му допада и първият път не стана,защото аз малко се стреснах когато той се опита да проникне/бях се навела с гръб към него/ и определено не се чувствах готова,а и той не беше сигурен дали е. но 3 дни по-късно просто стана без всякакви предисловия,разгорещихме се и го направихме.Важното е да го искате и да сте спокойни,всичко останало ще ви дойде отвътре. Дано стане хубаво при вас,успех!
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?