Здравейте искам да ви питам нещо защото аз не мога да преценя сам значи на нова година се запознах с едно момиче и я харесах и преди половин един месец горе долу и взех скайпа от този който беше направил купона на нова година защото и аз бях решил да правя купон но нещата се отложиха и така проължихме да си пишем за всичко как е и такива работи и я поканих да излезем след няколко дена и излезнахме и сичко мина много добре разхождах ме се говорихме си за всичко играхме билярд и така след това аз и купих билет за металика а и казах че един приятел го е уредил безплатно и и купих кристална ябълка та дадох и и двете работи и билета и красталната ябълка и след тфа започна почти секи ден да идва в даскалото ми обаче като дойде все вика момчето което направи купона на нова година защото той учи в мойто даскало на мен честно казано не ми е много приятно и така това че го вика секи път и днес пак доде в даскало да се види с него и по скайпа ми го каза тфа че щяла да идва до го види и и казах ако иска да звънне да ми клипне ако иска разбира се и тя беше дошла но не ми беше клипнала и и се обадих кат си тръгнах и првото което тя каза беше ти в час ли си и и казах не и тя каза да ида с тях аз казах че не искам да им се пречкам и тя отвърна че не са само те двамата и аз не отидох отказа та въпросът ми е дали я гобя като приятел след като сме се виждали само 1 път само ние двамата след това тя идваше само в мойто даскало и винаги викаше този който беше направил купона от нова година или засича някой друг приятел който не зне че учи там и го кани и него та въпросът ми е дали я губя като приятел ? мерси предварително за помоща