- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Напътствие
Здравейте хорца ...искам напъдствие...
Значи уредих си среща с една мацка след като се видяхме мен специално ми хареса /основно цялата среща/ след това движехме заедно влезнах и в компанийката опознах нови личности и странни харектери след време направих един як гаф ,а той се отнася за наблудение на компиутар на приателката на момичето което всъщност разбрах че имам чувста...ще ги именувам да е по-лесно ( Момичето което харесвам Н. момичето което прецаках е нейна приателка И.)
така....значи Н. ми се расърди доста по-дълбоко от колкото И. с И. се разбрахме но с Н. остана дупка която искам да запълня...та това е общо взето историйката и може да си кажете че какво толкова си направил че да се расърдят толкова здраво отговора е че направих грешка и сажелявам за нея....
Връщам се на същността на "Напъдствието ми" значи може повечето хора да чакат подходящ момент да си раскрият чувствата на даден човек но тай като на мен няма да ми се подфърли такава ще трябва да действам и искам да ми дадете савет да си оредя ли една 2-уминутна среща с Н. да и кажа че е Обичам и да чакам реакция /пак каквото стане/ или да оставя нещата така да се видя с И. и можеби да се опитам да заздравя приателската ни връска?![]()
ами ви6те се и и кажи тва дето 4уства6 и квото стане стане![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Не разбрах каво точно си сгафил,ама се срещтни с двете момичета и се опитай да се изясниш с тях.Мисля че Н. би те разбрала в компанията на И.![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не е трябвало да й наблюдаваш компютъра (не схванах дали точно това е станало, но с една дума - не е трябвало да правиш такава грешка). Мисля, че ще е най-добре да се извиниш и на двете, и както казаха преди мен - да се срещнете тримата и да се разберете. Дори и да не е лесно, винаги има начин. ;]
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Не разбрах какво си направил,но се съберете един ден тримата и се разберете.
Разбери се първо с момичето, което си прецакал. Извини и се пак и се разберете. После се срещни с твоята мацка и и разкрий чувствата си. И каквото сабя покажеУспех!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
+1Първоначално написано от chocolate`kiss
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
епа, брат ми, дай малко по мъжкиземи си един валиум, успокой се: ПРЕЕБАН СИ!!
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Първоначално написано от chocolate`kiss
Първоначално написано от kael
И двамата сте ултра прави/междодругото нещо тая думичка валиум ми се губи/
![]()
Мда...Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
![]()
Животът е адът описан в Библията!
+1 нищо не разбрах обърка меПървоначално написано от Abl3~7o~Lov3
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
абе и аз не разбрах точноПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от yuyuto
ти пак земи пиши като свестен човек с тия "Уф"-оле моле хората ще си помислят че си ш**** гей ... има хора който са разбрали има и такива който мозака и е като тефлоноф тиган и нищо незалепва изглежда ти си от вторите и пишеш само за / +1/![]()