.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Напътствие

Здравейте хорца ...искам напъдствие...
    Значи уредих си среща с една мацка след като се видяхме мен специално ми хареса /основно цялата среща/ след това движехме заедно влезнах и в компанийката опознах нови личности и странни харектери след време направих един як гаф ,а той се отнася за наблудение на компиутар на приателката на момичето което всъщност разбрах че имам чувста...ще ги именувам да е по-лесно ( Момичето което харесвам Н. момичето което прецаках е нейна приателка И.)
    така....значи Н. ми се расърди доста по-дълбоко от колкото И. с И. се разбрахме но с Н. остана дупка която искам да запълня...та това е общо взето историйката и може да си кажете че какво толкова си направил че да се расърдят толкова здраво отговора е че направих грешка и сажелявам за нея....
    Връщам се на същността на "Напъдствието ми" значи може повечето хора да чакат подходящ момент да си раскрият чувствата на даден човек но тай като на мен няма да ми се подфърли такава ще трябва да действам и искам да ми дадете савет да си оредя ли една 2-уминутна среща с Н. да и кажа че е Обичам и да чакам реакция /пак каквото стане/ или да оставя нещата така да се видя с И. и можеби да се опитам да заздравя приателската ни връска?

Град
    sofiq o.k
    ами ви6те се и и кажи тва дето 4уства6 и квото стане стане
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не разбрах каво точно си сгафил,ама се срещтни с двете момичета и се опитай да се изясниш с тях.Мисля че Н. би те разбрала в компанията на И.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    В облаците
    Не е трябвало да й наблюдаваш компютъра (не схванах дали точно това е станало, но с една дума - не е трябвало да правиш такава грешка). Мисля, че ще е най-добре да се извиниш и на двете, и както казаха преди мен - да се срещнете тримата и да се разберете. Дори и да не е лесно, винаги има начин. ;]
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Не разбрах какво си направил,но се съберете един ден тримата и се разберете.

Разбери се първо с момичето, което си прецакал. Извини и се пак и се разберете. После се срещни с твоята мацка и и разкрий чувствата си. И каквото сабя покаже Успех!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Разбери се първо с момичето, което си прецакал. Извини и се пак и се разберете. После се срещни с твоята мацка и и разкрий чувствата си. И каквото сабя покаже Успех!
    +1

Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

+1
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    Търново.... Велико Търново
    епа, брат ми, дай малко по мъжки земи си един валиум, успокой се: ПРЕЕБАН СИ!!

Цитирай Първоначално написано от kael
    епа, брат ми, дай малко по мъжки земи си един валиум, успокой се: ПРЕЕБАН СИ!!

И двамата сте ултра прави/междодругото нещо тая думичка валиум ми се губи /

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Мда...

Животът е адът описан в Библията!

+1 нищо не разбрах обърка ме
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

+1
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Мда...
    абе и аз не разбрах точно
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Олеле... Уф... Ама ти я се научи да пишеш, та после му мисли за зарибявки, че почти нищо не ти се разбира...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Олеле... Уф... Ама ти я се научи да пишеш, та после му мисли за зарибявки, че почти нищо не ти се разбира...

ти пак земи пиши като свестен човек с тия "Уф"-оле моле хората ще си помислят че си ш**** гей ... има хора който са разбрали има и такива който мозака и е като тефлоноф тиган и нищо незалепва изглежда ти си от вторите и пишеш само за / +1/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си