- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имам много пъпки! Помощ!
Здравейте имам много пъпки по лицето какво да използвам? Използвала съм много неща, но нищо не е ефикасно! Не искам да използвам прекалено силни продукти, защото искам да не изсушавам кожата си! Какво да правя! Вие какво използвате? Да прибягвам ли до Лептен![]()
КрАсИвА,мАлКо ДиВа,
зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа,
рЯдКо ПрОщАвА,
нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА!
Ей ТвА Съм Аз!
Мокри трици за лице, Акне Актив Аут и хума.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Използвай търсачката.Има много такива теми.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мерси! Ще опитам!![]()
КрАсИвА,мАлКо ДиВа,
зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа,
рЯдКо ПрОщАвА,
нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА!
Ей ТвА Съм Аз!
Аз съм пробвала с "Лептен", първоначално няма кой знае какъв видим ефект, но трябва да го ползваш редовно(ако си го поръчаш ще прочетеш в листовката как) След време помага - поне при мен се получи ефетивен резултат.
![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
zdrasti.moje da ti se stori mnogo tapo purvoto mi predlojenie no deistva prrobvala sam go i e mn efekasno :P
1.Katranen sapun-ot aptekite-1lv
2,L`oreal Pure-10 lv
mn efikasni produkti probvaihayde yspeh4eta sladka \
/
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Ами отиди на дерматолог той да ти почисти лицето и да ти изпише продукти подходящи за твоята кожа . А тоя липтен е пълна глупост братвчед ми го е ползвал и няма никакъв ефект.
Аэ тоя проблем го реших лесно.Просто от раэ намерих подходящите продукти.Препоръчвам ти като эа начало да мие лицето си сутрин и вечер с иэмиващ гел-на Нивеа са много ефикастни.Аэ иэполэвам на нивеа от серията Oxygen Power и съм много доволна.Също така може да си купиш Garnier Pure 3 in 1.Много е ефикасно дори и срещу пъпки-Нанасяй го няколко пъти в седмицата като маска.Може да си правиш и маски с хума,прясно мляко и пресен лимонов сок-адски ефикасно.И от кремовете эа пъпки энам,че скинорен е най-добрия ,но не трябва да се прекалява,эащото ще ти иэсуши много кожата.Добре е вечер,след като си иэмила добре лицето,да го намажеш с тънък слой крем Бочко.На сутринта ще се е попило и ще эабележиш раэликата.И все пак според мене най-важното е хигиенага-коклко често и с какво миеш лицето.Ако теэи неща не ти помогнат,трябва да отидеш на дерматолог.Айде успех
[size=7][b][u]fosse cos
Аз ползвам на Юсерин ексфолиращ гел за измиване и той отстранява черните точки мн съм доволна от него...а за акне -Зинерит много е добро...от време на време ми се появяват повечко пъпки по лицето и когато Зинерита вече не ми действа (щото все пак се свиква с него) си купувам едно кремче на Биодерма та то не оставя пъпки след себе си![]()
Аз си взех Лептен. Отначало имаше ефект но после се махна. Ползвах го 20 дена и така и нямаше повече ефект.Една фр каза че суперски мн и е помогнало Акне Аут (аз не съм го ползвала защото не го намерих никъде) което струва около 6 лв. Аз пия вече от 12 дена бирена мая. Да ти кажа мисля че вече има ефект. Все още не съм надебеляла от нея (поне не видимо щото кантара вкъщи се счупи)
Течни тоалетни трици, маски за лице с каолин и АКНЕ АУТ + дневен крем, съдържащ цинк! Наистина АКНЕ АУТ е много добър, а за Лептен не си заслужава да си даваш парите... от никого не съм чула добри отзиви, а доста мои приятелки са го ползвали. Аз лично използвам измиващ гел за лице Eveline Pure Control и съм много доволна! Изчиства много добре кожата и също съдържа цинк, който успокоява и предпазва от възпаления. Ако проблемът ти е наистина сериозен може да пробваш с етерични масла. Има такива със специално подбрани съставки за всеки тип кожа, включително и против акне. Аз ползвам за чувствителна кожа и съм много доволна![]()
Мен само от АКНЕ АУТ ми се махнаха![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Мен само Зинерита ме оправи. При мен даже мога да кажа, че действа вълшебно. Няколко пъти съм го почвал и след като се поизчистя го спирам, но всеки път лед първото мазане успокоява кожата и премахва зачервяванията, а вече след 5-6 мазания ефекта е на лице. Сега ме е страх да го спра. Вярно, че изсушава малко кожата, но аз ползвам сапун Dove ексфолиращ и съм много доволен от комбинацията.
Аз използвам продуктите на Clean&Clear. Има ефект.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
пробвай ZINERYT и със сигурност няма да съжаляваш![]()
Don't want to grow up
I want to get out
Hey, take me away
I want to shout out
Take me away,
Away,
Away,
Away,
Away,
ili spira6 sladki6ite i bqloto bra6no ili 6te si tarpi6 akneto tva e dr nqma da ti pomogne moje dadeno lekarstvo ili mehlem4e da ti pomogne ama 6te e samo za daden period ot vreme posle pak 6te ti izlezat papki taka 4e tva e ako misli6 4e ne moje6 da spe6 zaharnite izdelia ili bqloto bra6no togava sorka ama ne se oplakvaite 6te si tarpite papkite i tva
Ти май участваш в филма "Нападението на акнето и комедоните" хахахахаПървоначално написано от ~KarAmeL4EtO~
![]()
![]()
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
a bihte li mi kazali kude se prodava akne out v sf?
Във всяка аптека го има мисляПървоначално написано от kat4enceto
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
nikakv lepten!!!!!!!!!!!!!!!!!! tva si e zabluda pak i ne deistva na vseki znam ot opit!!sega pravq slednoto vseki mesec na kozmetik bez da propuskam!!!i izpolzvam seriqta na clinic tq e 1 zelena seriq sadarja 3 ne6ta mn efikasni no sutrin i ve4er se izpozvat non stop az za 2 sedmici imam bebe6ki meka i iz4istena koja "CLINIC" skapo no mn dobrouspejh
a i sa6to po malko sladko i parjeno zadaljitelno za da ima efekt![]()
и аз в началото си бях взела Лептен, има някакъв ефект но не достатъчен!!! Ползвала съм и Терапия за пъпки (забрайх й името) от Ейвън, при мен от нея имаше ефект обаче трябва повечко постоянство и да си почистваш лицето с нещо друго преди да нанесеш тоя гел. (някакъв тоник за лице или ексфолиант)
eee mersi mnПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
А колко струва Акне аут горе-долу? И как се ползва? И да си взема ли и хидратиращ крем? Бочко ще помогне ли?
Queen RuLz!
Виждала съм го в една аптека на витошка.. като тръгнеш по витошка от НДК в посока съдебната палата.. първата аптека (мисля) вдясно.. там го гледах, също и в аптеките РЕМЕДИУМ.. има една на графа.. там също виж.. има и една до моя блок, ама ще ти е далечко.. в смисъл едва ли ти се идва до Изток за да влезеш в една аптека хахаПървоначално написано от kat4enceto
успех, днао го намериш, аз съм го виждала..