Някой може ли да ми каже дали може да се премахне целулит (слабо развит) с периодично посещаване на сауна?
И никой не е питал как се маха целулит. Нямам проблеми за разрешаване, че да ми давате съвети. Просто ми е интересно как се отразява сауната!!!
Моля ви, стига съвети и реплики от рода на "иди на масаж"... Не съм малоумна!
Мисля, че не. Целулитът се нуждае от раздвижване, а не от седене на едно място на не знам си колко градуса температура. Раздвижване + здравословно хранене и масажи на определените места.
аз знам 4е може![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Зависи от типа на целулита.
Но по-ефикасен и доказано стар метод е движението и разнообразното-здравословно хранене + някои друг масаж
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ми аз мисля че може и да моженали целта е да се отсранят подкожните мазнини,а какво по добро от една гореща сауна....
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
Сауната не е за отслабване!! Чрез сауната ти махаш част от водата в твоето тяло,чрез което ти се намалява теглото..Не става ей така да го махнеш тос целулит с стоене 1час на 1място...Раздвижи се карай колело,разходки,бягане,упр жнения за стягане има много вариянти.
OnLy God CaN Judge Me !
А целулита не е ли именно вода,м/у масните слоеве....?Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
nemoje! za celulita ima mn malko lekuve! plasti4na i vodna aerobika (koqto preporu4vam)! poslednite isledvania so4at 4e celulita se polu4ava ot stud, demek tova e reakciata na organizma kogata nqkoi momi4eta re6at da se pravqt na interesni i pres zimata hodqt s poli![]()
ne moje,trqbvat anticelulitni proceduri(kato venduzi naprimer),da se masajira6,kupi si specialen krem,losion ili du6 gel,pove4e dvijenie,namali solta i qj pove4e gabi,za6toto te sa vajni za elasti4nostta na epitela
Само Ако сауната е с инфрачервена
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
А ти не можеш ли да се отнясаш по-нормално?!Първоначално написано от varnen4e
Let the beats control your soul...