- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Клуб Амор и Double Vision
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
В сайтовете пишеше ,че почват в 22:00...ама нз
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
А кой е по добра от 2те...
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
И двете са еднакво зле.
Толкова ли от цяла София не можене да си изберете някое хубаво и приятно местенце.
Ама като си рашила да гледаш селяния, спускай се в дълбините на НДК и се насочи към Double Vision or Amor...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
еми нямам време да разглеждам повече.партито е на 2 май ,а пък аз утре ще занинавам и се връщам на 1 май.Към 10 часа тази вечер ще отида да ги видя и двете ,но по скоро Амор...![]()
ATAKABG-Като човек си е твърдоглав, годините не оказват кой знае колко голямо значение.Вече колко човека и казахме, че въпросните дискотеки са пълни дупки, ама ето на-упорита девойка.То, човек трябва да се опари де, така че от тази гледна точка няма лошо![]()
Ем, не винаги.
Ако си нямаш никаква представа от клубове/дискотеки няма нищо лошо в това да се допиташ до чуждото мнение.
В случая девойката си знае нейното, няма лошо както казах вече, пък като се замисля, може и да повториш.
Някои мацки имат практиката да кръжат между двете дисткотеки...
И това е вариант![]()
![]()
![]()
Е кво му е на ДВ-то бе много си е добро.Литър балантаинс и 10 шарка за 60 кинта..Ама на 14 едва ли някаде ще те пуснат
Е какво още пишете по темата, малката пикла явно е отишла в ДВ или Амор.
Заведения?! :d:d:d Не стаай смешна..Това са най пропадналите "заведения" ама отивай...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
double vision.....aaxaxaxaxaxaxxaxxaxax........amor...axa xaxa.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne,ne,ne,....axaxaxaxa.....GAVRAA......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a..ne ne ne ne ne...vie normalni li ste be...axaxaxax.....
![]()
![]()
Събери ги на някакво нормално място, ако държиш да е нещо от тоя тип пробвай Кукарача или Ел Корасон, поне са по-добре...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
аз съм по наргиле баровете все пак. "Наргиле", "Буда", "Зенобия"...хиляди други свясни, супер партита стават в Ялта
и изобщо...където и да е другаде, но в амор....
тва е тоталната помия....
даже мисля че бяха измислили някакъв анекдот относно тия боклуци:
минават в подлеза на НДК някви и некви фешъни ги срещат и ги питат:
-Абе вие, от Амор или От Дабъл Вижън сте??
а наще отгпвяарят:
-ми от София....![]()
нещо такова беше....
както и да е....ам, в Студентски град има някои свестни, доста по-добре от гореспоменатите. в "Кохиба" примерно се заформат прилични партита
изобщо избери квото и да е, но не и тия лайна....(с извинение)
Първоначално написано от Mc_to
![]()
![]()
![]()
![]()
какви скинове бе![]()
![]()
![]()
ония дето се гушкат с циганетата и после пият с тях
fuck off red pigs
В `Кохиба` има мн мангалиПървоначално написано от D@rk_LaDy
![]()
еми, аз лично ходя по частни. то извинявай, ама къде в студентски няма мангали. като ще прави купон, да затвори заведението и тва е.![]()
Частно парти в Амор, това ми е мечта![]()
![]()
![]()
недей, недей...
![]()
![]()
*говорех за някое по сносно заведение се пак![]()
e, разбира сем как...там са ми любимите...музиката е на макс, хората също, да не говорим за афтър-партитата по пейките около НДК...красота![]()
![]()
Да ходиш горе в градинката и да се напиваш с мента...![]()
и гледката от страни ми стига само...най-обичам шейковете от много алкохол, смесен с много повръщано, понякога дори малко кръв от сбиване м/у компаниите на орландовци и люлин... ихааа....
![]()
Считам темата за приключена.
Достатъчно се изписа по нея.![]()