- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Клуб Амор и Double Vision
Моля ви да ми помогнете.Търся дискотека (защото ще организирам едно парти),и приятели ми казаха ,че Клуб Амор и Double Vision са много яки.Но нещо не мога да намеря качествени снимки в нета.Ако някой ми даде линкче с качествени снимки на заведенията ще съм му мого благодарна...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Никой ли няма да ми помогне...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
СУУУУУУУПЕР са Амор и Дабъл вижън, препоръчвам ти ги, страшни партита стават !!!!!!!![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Да и аз чух добри отзиви ама ми трябват снимчици...
НЕСА ЯКИ ПОНЕ АМОР Е ОТВРАТ ГАДНИ 4АЛГАРИ
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Това са най-мизерните дискотеки, пълни с пияни тийнове, които си мислят, че са велики, щото са изпили 2 литра водка. Или някой се бъзика с теб, или просто е на 15 години и обича да ходи там.
...Амееее казвам ти,ако отидеш в Амор значи си много зле...Тая дискотека е хипер пропаднала...За Дабъл Вижън съм на същото мнение.
Зле са.пълно е с пияни чалгарчета и псевдо хаусъри...![]()
Не че аз несе напивам ма аз поне съм голяма..а тия некфи 13 годишни пиклиовци... ае бей бе![]()
Първоначално написано от Alcohooligan
Какво се гавриш с момичето, виж че представа си няма за какво иде реч.![]()
Казваш, че не можеш да намериш качествени снимки, е как да можеш като там няма нищо хубаво и оригинално....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Добре предложете някой яка...![]()
az 6te ti pomogna predi mn 4esto rapirah v dv ama sega se nav1diha mn skinove taka4e si hodi tam v amor kolkoto i da e 4algarsko ama ti tfa sig slu6a6 taka4e otidi tam ako iska6 priatelite ti da oceleeat
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Де да ги знам софииските. Май Червило било яко.
Хахаха хубави спомени ми навяват! хаха Но през тях трябва да се мине човек![]()
![]()
![]()
![]()
А по темата:
- зависи какво искаш
ако искаш да отидете да се напиете в някоя градинка, после да отидете да танцувате сред банда обезумели тийнове, и там да се забивате с тоя и оня - тея дискотеки са точното място.
ако искаш да отидете и да си приказвате човешки някъде- по добре избери кафе, бар или дори ресторант
Успех
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Чувал съм добри отзиви за Бакарди Бокс в студентски "град"!
Поразпитай за него .. току виж ти харесало ... намира се на улица 8 декември в ст. "град"!
Поразпитай!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Аз така и не разбрах, ти искаш снимки на тея 2 дискотеки или очакваш предложения.
Ако е второто ти препоръчвам следните клубове-Инфинити, Кохиба, Бакардибокс/и трите са в Студ.град).
Ако пък искаш нещо по-централно, поразпитай как са нещата в Бизаро/в близост до съдебната палата/, Леглото/някъде по Стамболийски/ и Музеят и трите май са ретро клубчета.
Абе въобще като се разтърси човек много яки местенца може да открие.
Ако пък искате наргиленце, отивайте в Зенобия.
Стига човек да има желание, все ще изнамери нещичко.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Abe na4i ima mnogo po-qki diskoteki ! Enigma e super qka , ama samo ako si ustroi6 4astno parti nali . Brat4ed mi durje6e edna super qka diskote4ka v SG , ama sega ne moga da se setq kak se kazva6e ! Ama q zatvoriha, jalko mnogo jalko !Taaa preporu4vam ti Enigma !
В амор и Дабал Вижън е пълно с малолетни курви!
Ееее супер. Само там ще ходя!Първоначално написано от Pit Of SnakeS
![]()
![]()
Grumpy old madman
Ооо Амор, убежището на Fesho!![]()
Много благодаря...
Moже ли да ви питам още нещо ,ако не досаждам.Интересува ме от колко часа и до колко са.Порових се в доста сайтове и навсякъде пише различно.И от колко години нагоре пускат,аз съм на 14.Който е ходил да ми каже МОЛЯ...![]()
и повечето имат по-голям мустак от Панайот ХитовПървоначално написано от Pit Of SnakeS
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Първоначално написано от malkata_sladurana
...Кво?В Амор ли ше ходиш?Или в Дв?
![]()
![]()
![]()
...ми попринцип повечето дискотеки за малолетни почват от 18:00 часа...Баси ужасЪ
![]()
Приятно друсане...![]()