когато говориш с "бог" това е молитва
когато "бог" ти говори това е шизофрения

покажи ми го господ да го видя
няма господ. Има по визшо създание наречено Човек.
Господ е една дума, създадена да подчинява вярващите.
Чудеса не стават никога. Всичките тия неща дето така наречения "бог" прави за хората те сами си го правят. Учените имат теория, открита от Абрахам, която доказва, че каквото искаш, такова се случва. Просто трябва да си го поискаш. Света не се върти около "господ" а около самия тебе. Това не означава да си егоист, а да разбереш че мозъка произвежда телепатични вълни, които нареждат животът ти по какъвто начин ти искаш, а не по какъвто начин ти каже твоя "господ". Нямаш дадена цел в живота, обаче религиите ти казват че целта ти е да служиш на "бог".
Аз сум атеист от 2 години и животът ми върви на много по добре като сум независим от някакви пропаднали твърдения на дядовците в църквата.

Препоръчвам ти да изгледаш филма "The Secret" и да почетеш от книгата по горе и да разбереш че религиите създават войни. Махни войните по света и ще се намираш в така нареченият "рай" - мир по света и всичко най хубаво.

Почти сигурен сум че ако прочетеш това ще си кажеш че сум туп и няма нито филмът да гледаш, нито книгата да погледнаш. Аз съм атеист и няма да те карам да правиш нищо на сила... все пак не съм религиозен. Единственото в което вярвам е в себе си и най спокоино си казвам "бог да ми лапне големия змей" от 2 години го повтарям и ми е супер яко и нищо лошо не ми се случва.
Дай да го видим твоя бог какво ще направи при случаи като мене

Aтеизмът е истината. Религиите са просто начин за контрол над хората.

ПС: гледаи "The Secret" за да разбереш как без насилие, религия или егоизъм да получаваш каквото си искаш. Без никакви ограничения.