- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ли си мисли?;/
Ще започна с това,че харесвам едно момче много!Проблемът е,че не зная какво мисли той за мен/да баналното знам/,а не искам да му се натрапвам.Познаваме се от няколко месеца,разменили сме си няколко думи,ама нищо повече.Аз много се имам с най-добрия му приятел,то ние покрай него се запознахме де.Та единствения признак ,който той ми отпраща е продължителни погледи,седим и се гледаме,ама нищо повече.И много започнах да се ядосвам,защото много го харесвам. Искам да ме посъветвате какво да направя,че поне да разбера какво мисли той за мен.Как да постъпя
ми попитай тфоя фр или питай направо момчето аз не виждам друг вариант :P![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
obshtiq priqtelshtom sa mnogo dobri priqteli sigurno znae mnogo neshta za nego.Govori s nego!
Truth is only skin deep
Амм да, говори с общия приятел, но според мен да не питаш директно, а може би по-заобиколно![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
Колкото и заобиколно да пита все ще разбере нейният приятел. От личен опит знам. Е все пак е по-добре не да пита директно харесва ли ме, а по-заобиколно.Първоначално написано от СмърФ
Ами ти поставяла ли си се на негово място? Той сигурно си мисли същото като теб. Може да е по-срамежлив. Като говориш с твоя приятел, той сигурно ще говори с този дето си харесваш и той ще знае, че имаш симпатии към него и ще действа.
Айде успех!
da opredeleno 6tom si blizka s fr na mom4eto koeto xaresva6 e xyby da popita6 purvo nego...za da yveri6 4e e taka(nadqvam se) i za da napravi6 purvata kra4ka
uspex4eta!!!![]()
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
Ами и аз това си мислех,но този вариант не е подходящ защото го точно в момента на него не му е до това,а и не мисля,че ще му е казал нещо ,защото ако беше вече щях да знам,та затова трябва да намеря друг начин.
![]()
Лелее тия работи с общия приятел знаеш ли коко са порочни!? Ако искаш нещо давай самаЗаговори го ти, покажи интерес. Не казвам нищо против общия ви френд, ама просто не знаеш как ще се развият нещата. Аз съм на принципа да си върша сама работите (:
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ами и аз мисля,че е по-добре не намесваме общия ни приятел,сама да си действам,а как по,по-заобиколен начин да му намекна ,че го харесвам.![]()
Не прибягвай до чужда помощ,просто бъди смела и находчива.Когато сте заедно го попитай мужду другото, например каква музика харесва.И така можете да намерите общ език и да се сближите.А ако вече знаеш каква му харесва,намери интересен материал или трудно откриваема песен на любимците му,поискай му интернет координатите и му прати материала.Действа за сближаване,повярвай ми.
Надеждата умира последна!!!
Ако общуваш с него, може и да разберешМоже дойде при теб и да ти изкрещи в лицето : "Мацоо, искъм тъъ"
![]()