.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Гадно. ПОМОЩ

Хора от няколко месеца насам ми излизат едни пьпки които преди дасе забележат няколко дена преди това ме боли и те са някакси подкожни и става едно подуто 4ервено и като ги стискам излиза някаква прозра4на те4ност и много много боли излизат ми на месец-а 2/3 на носа или между веждите и наи гадното е 4е после 1 седмица ми стои 4ервено и много гадно да излизам целия нашарен. а и ми предстои бал и неискам да сам отново с 4ервен нос или нещо друго моля помогнете....

Ами нормално е през пубертета. Има разни козметики, с които явно не си запознат, но е разбираемо. Аз например се мажа със салицилов спирт и крем Бочко. Това най-много ми помага. Преди да ги намеря тези продукти съм пробвала доста. За това пробвай и ти, до като намериш "твоя" продукт. Попитай в козметичен магазин или в аптека.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    sofiq o.k
    оф ами земи си от апреката не6то то секи пубер има пъпки нормално
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Посъветвай се с козметичка (щом ти предстои и бал). Аз ползвам продукт на спиртна основа и крем здраве. Това най-добре ми действа.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

ДЕРМАТОЛОГ

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от CocainCocktail
    ДЕРМАТОЛОГ
    +1
    ...

.

Цитирай Първоначално написано от kocko
    това неса като обикновенните пьпки бе!! тези нямат врьх4ета .... и се подува и ме боли много

Град
    Бургас

Re: .

Цитирай Първоначално написано от sobieskiii
    Цитирай Първоначално написано от kocko
    това неса като обикновенните пьпки бе!! тези нямат врьх4ета .... и се подува и ме боли много
    и аз съм така,на месеца 1-2 пъти да излезе по 1-2 такива пъпки и не знам какво да правя,след появяването им до ден-два става коричка и до седмица обаче ми минават.

sobieskiii,Като истискаш тая "прозрачна течност" след ~5мин. пак са пълни,нали?

Еми попринцип тия пъпки дето те болят се наричат гнойни и след като ги изтискате ги промивайте със спирт

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ами ако правилно съм те разбрала, са пъпчици пълни с течност, леко зачервени и без гной. Ако са такива по-добре не ги стискай, те си минават сами след 2-3 дена макс. Като ги стискаш правиш раничка, която оздравява много по-бавно.

Opitvash se da stiskash pupki bez vruhcheta? Ne taka.... znaesh li kak shte se otrazi tova na kogata ti? E, predpolagam tova e edna ot prichinite da se vuzpalqva oshte poveche, e kak nqma da e chervena, kato ti q iztezavash.. Prestani s tova stiskane, vigdash, che ne pomaga - stiska se samo pupka, koqto ima vruh. Tvoq sluchai mi prilicha dage na alergia. Kakto te posuvetvaha po - gore, otidi na dermatolog.. Moge da e ot hrana, ot sapun.. Naistina otidi, shte ti e ot polza.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]
    Цитирай Първоначално написано от CocainCocktail
    ДЕРМАТОЛОГ
    +1
    да бе ДЕРМАТОЛОГ това е нормално през пубертета...купи си нещо за акне от аптеката
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Ами нормално е през пубертета. Има разни козметики, с които явно не си запознат, но е разбираемо. Аз например се мажа със салицилов спирт и крем Бочко. Това най-много ми помага. Преди да ги намеря тези продукти съм пробвала доста. За това пробвай и ти, до като намериш "твоя" продукт. Попитай в козметичен магазин или в аптека.

Град
    ... Some happy place ...
    Luda li NE gi stiskai .... posle znaesh li che mogat da ostanat dori belezi po kojata prosto gi ostavqi da spadnat
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

prodavat v aptekite korektori v edno 6i6ence kato lak za nokti slaga6 go o6te kato useti6 4e ti izliza papka i to ti q izgarq i za 1-2 dni nqma i sled pri men mn deistva dano i na teb da ti pomgne

Мега фен Аватара на SunSmile
    Иди като за начало на козметик на пълно почистване, ама не точно преди бала, а най - малко 2 седмици преди това. Като ти изчистят хубаво лицето се мажи с хидратиращи кремчета и си почиствай лицето. Най - лесно е със спирт, има ефект. Чистиш докато по тампончето за лице няма мръсно, после кремче някакво и тва е докато мине бала. После се посъветвай с козметик, как да си поддържаш лицето.
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

abee ti..
    TOva sa pak Takiva "pobertetsk"i p1pki i onazi bqlata prozra4na te4nost e gnoi! i tezi p1pki trqgi 4aka6 da zaberat hybavo i togava da q iztiska6, a ne seki den da q razranqva6 i ne e lo6o da otide6 na kozmetik,dermatolog,i da si kypi6, 2-3 krema pone edno za eksfulirane i tonik..
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Цитирай Първоначално написано от 6DBK
    Еми попринцип тия пъпки дето те болят се наричат гнойни и след като ги изтискате ги промивайте със спирт
    те не се стискат,6ото излиза само некфо прозра4но колкото и да стиска6 и става ужас 4ервен мое целия станеш... ас рядко ми се е слу4вало ама го мажа с зинерит 2-3 дена и прегаря и или става сруп и зараства или пък гноя се вижда и се истисква и пак минава ама попринцип са доста неприятни

Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
    winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d

Ами какво чакаш ... консултирай се с козметик !

И на мен от време на време ми излизат такива гадости и козметичката ми каза да намаля сладкото и тестеното и сутрин преди ядене да си варя коприва и да я пия охладена в продължение на един месец, да си почина две седмици и после пак 1 месец, още съм на първия месец но лицето ми е доста по чисто.
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

LELE I AZ iamm edna taka a se maja s enkfi kremove i t.n ,a tfa staa golqmo ama dostsa goqlmo i na nosa i sum akto baab qga :d i kato q istiskah tq doaktonabira6e/4 dena/ i kat q istiskah gnoi,gnoi i kat mi zazdravq ostaan beleg sled 5-6 emseca na toq beleg pak se poqvi su6tata pupka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си