- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Значи...
нали знаете, че аз правя мн секс... е вчера майка ми разбра и ме води на лекар и на психолог и ми казаха, че съм нимфоманка, вярно ли е?
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
На колко си години?
em 6tom ti go e kazal doktora....![]()
![]()
![]()
![]()
I don't make love,Baby we make magic....
на 12 и половинаПървоначално написано от macka_88
Woooooow и правиш много секс??![]()
Първоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
ти ако си на 12и половина и си нимфоманка,во остава за после,по кротко я карай.не ти го казвам за лошо.
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Ах кво стана на 12,5-13 нимфоманка ... на 16 кофа на 19 фригидна .... на 20 по няква случайност не знае как забременява .. след 4 месеца бебето натежава много и се налага да прекара 5 месеца в легнало положение за да не изпада докато ходи ...Първоначално написано от v3nItoO
няма сташно всичо ще се оправи ..само гледай да не ти изпадат и червата ...
Аз съм си кроткаПървоначално написано от v3nItoO
Ми мила аз на 12 още си говорех с Барби...а не да правя мн секс и да занимавам мама да ме води по психолози и да ми казват че съм нимфоманка..
А и когато видех че по тв-то се обарват срам ме хващаше..а тиии..тцтцтц
![]()
EI A NE SE EBAVAITE S TAAAAAA MACKA
VIE KATO NE PRAITE SEX I VI E QD SA NALI
AZ SAM NA 11 I PRAAAAA SEX KVO SE O4UDVATE![]()
![]()
![]()
EI A NE SE EBAVAITE S TAAAAAA MACKA
VIE KATO NE PRAITE SEX I VI E QD SA NALI
AZ SAM NA 11 I PRAAAAA SEX KVO SE O4UDVATE![]()
![]()
![]()
Тва ебавате ли се с нея или просто не разбирате че темата е ебавка на някой/я който/която няма работа.
ABE Q NE SE EBAVAITE S TAAA MACKA
AZ SUM NA 11 I PRAAAA SEX KVO SE O4UDVATE
VIE SAMO ZAVIJDATE NA GOTINI PAR4ETA KAT NAS![]()
Малките магистрални феички..яснооПървоначално написано от na_bastati_putkata
На 11 си и се ебеш и кфоо??..ми курва си и квооо?На 11 секс праи на 16 сигурно ще си разпрана отдолу..
![]()
аре иши едно ЛС да се угово рим за некой пътПървоначално написано от na_bastati_putkata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо ме навежда над мислътта,че темата е ебавка.
Но ако е истина- тогава просто незнам какво да кажа.....ако следваме пътя на логиката до 20 год. незнам какво ще стане от тебе или на какво ще заприличаш...За това сега просто си живеей спокойно детството и не се занимавай с такива неща.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
MI AZ VE4A SAM SI RAZPRANA TEBE KVO TE INTERESUVA TVA TEBE NALI NE TE EBBA TEBE SAMO ZAVIJDASH STOTU SI PRAAAA KEFAПървоначално написано от macka_88
Аааа да и ППС..няма за кво да ни е яд повечето щот всички са почнали да водят полов живот от правилния период а не на 11..Първоначално написано от na_bastati_putkata
![]()
WolzПървоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
И лесбийки ли станахте
![]()
![]()
[quote="macka_88"]Аааа да и ППС..няма за кво да ни е яд повечето щот всички са почнали да водят полов живот от правилния период а не на 11..Първоначално написано от na_bastati_putkata
[/I TOQ PRAVILEN PERIOD NA KOLKU E NA 60
![]()
![]()
![]()
Прави си кефа бе малката аз не ти преча!!Въобще и не мисля да се занимавам с малки мижеви утрепки..извинявай че те обиждам,но точна такава изглеждаш по това което пишеш...Аре ходи се е*и там със синдрома пилешки анус и трай-не лай !!Първоначално написано от na_bastati_putkata
[quote="na_bastati_putkata"]не, на 70. те се пазят, че ако умрат разпрани... лелелел... ще горят в ада, ЕЕеее па дано там девола с мазния си хуй ги ебе секи ден... в гъзъПървоначално написано от macka_88
[quote="na_bastati_putkata"]По всичко ти личи че не разбираш от секс..baby baby baby накъде си тръгнала накъдеПървоначално написано от macka_88
Правилния период е от 15 нагоре за твое сведение
![]()
не, на 70. те се пазят, че ако умрат разпрани... лелелел... ще горят в ада, ЕЕеее па дано там девола с мазния си хуй ги ебе секи ден... в гъзъ [/quote]
Мисля,че приятелчицатат ти точно това иска,в една нейна тема сега пусната беше написала че си търси пичове..дебели мазниии...Я по добре се вижте наистина поне заедно да си вършите "кефовете"
Прав/а си,не мисля че някой разумен човек ще и обърне внимание пък камоли да и върши удоволствиеПървоначално написано от asdfrewq
![]()
Мисля,че приятелчицатат ти точно това иска,в една нейна тема сега пусната беше написала че си търси пичове..дебели мазниии...Първоначално написано от macka_88
Я по добре се вижте наистина поне заедно да си вършите "кефовете"[/quote]
ем, да, а не кат некои тук да си остане девствени доживот....![]()