- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- TURSA pi4ozi
ta az sum eno mno gotino mimi4e na 11 i poneje videh 4e v toa sait ima mnogo PI4OZi si vikam da pusna i az edna temi4ka Az si tursa gadje nqma vuzrastuvi ugrani4enia seki koitu iska da mi pi6e she mu otgovora sus sigornost Vajnoto e da e hubav Ako me izkefi moje i da se vidim i da stne nestyyy![]()
![]()
![]()
на 11 аз още си играех с куклите...ти за гаджета мислишНа къде отива света..
![]()
![]()
МХм Хубав ник за 11 годишно.
мила, и аз търся некой як пичок, ама си търса за секс - мн искам някой с дебел и мазен и да ми го навира секи ден отзад![]()
![]()
![]()
![]()
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
Баща ти е насреща,кажи му тате я ми го начукайПфуу мисля че тая тема трябва да се заключи..
![]()
NEMA LI DA PISHE NEKOI PI4OK DA MI ZARADVA SURZETO ARE BE HORA KUDE STE BE![]()
ем некои яко загоре.... като т-е-бПървоначално написано от asdfrewq
STOOOOO BE KVO MI NAI6 KVA SUM HUBAVA SI4KO SI IMAM I ZIZI I GUZ SI4KO TI KAZVAM VERVAI MIПървоначално написано от asdfrewq
PS: ARE PI4OZI PISHETE
Ха...Горките дечица,имат нужда от сериозна медицинска(психиатрична) помощ.Според мене двете госпожички са доста деморализирани.И след време няма да се осъзнаят колко бързо са стигнали до най-ниския слой на обществото.Няма да са нищо повече от парцали.Така че влизайте в правия път докато не е станало късно.Защото един ден може да съжалявате!
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
AZ MISLA 4E TO4NU TVA E PRAVIQT PUT I AZ PO NEGO SUM TRUGNALA ZA TVA PISHA TUKПървоначално написано от Carmen_Kass
AIDE MNOOO ZUNKI NA SI4KITE SLADURKUVZI
MI NE SME HLAPA4KI PROSTU SME DVE MNOOOGOTINI PAR4ETA ARE PI4OZI PISHETEПървоначално написано от asdfrewq
Хаха,ако е една положението става още по-зле...Във форума ще си имаме човек с раздвоение на личноста...Първоначално написано от asdfrewq
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
[size=24:df1d44b997]кво знайш ти за кирилицата бе сапундрик, такъв!!! ти земи некоя чекия да си [color=green[/size]]набиеш та малко да ти мине злобата[/color]... ааааа.... кво се заяждаш с момичето... кат не си[color=red:df1d44b997] пичок [/color]нема кво да ни губиш от врмето. айде лофкам вииииПървоначално написано от asdfrewq
![]()
![]()
![]()
![]()
A TUI MACKA SKARAI IM SE NA TIQ NEPUSLUSHNI PI4OZUI SAMU ME QDOSVAT NIKOI SVESTEN NE PISA BE AIDE KADE STE BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NQMA DULGO DA VI 4AKAMПървоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
IMASH SI PRIQTELKA XEXEXEXEXXEEXXEXEXEПървоначално написано от asdfrewq
NIE DA NE SME V4ERASHNI BE PI4
TAAAA DETO TI SE E VURZALA AKO IMA TAKAVA SIGORNO I ZA KURVA NE STAAAA NEKOQ 4ISTA4KA NA GARATA
A TUI MACKA SKARAI IM SE NA TIQ NEPUSLUSHNI PI4OZUI SAMU ME QDOSVAT NIKOI SVESTEN NE PISA BE AIDE KADE STE BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NQMA DULGO DA VI 4AKAMПървоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
Браво пич,абсолютно си прав!!Първоначално написано от asdfrewq
![]()
оооо да!Определено не сте вчерашни,днешни сте..незнайно попаднали утрепки!!Първоначално написано от na_bastati_putkata
Не е тук мястото.
Айде със здравей!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone