Здравейте! Имам проблем и съм много притеснена... Преди една вечер бях на купон с приятеля ми и пийнахме и правихме секс,обаче спомените ми леко се губят.. помня,че презерватив имаше.. обаче днес той ми каза,че сме го направили и втори път без презерватив,но не е свършил в мен.. и каза,че бързо е станала работата.. и аз не се притесних толкова.. обаче когато помислих малко се замислих,че това стана в събота вечерта,днес е понеделник,а трябва да ми дойде сега в четвъртък.. и почнах да се оглеждам за теми с овулации и такива неща,как се смятат,ала-бала.. и има то схеми обаче за хора с нормален цикъл.. на 28 дена,а моят е на 21.../ако ми дойде на първия ден от месеца,държи ме 6 дена и после ми идва пак на 22/ и сега почнах да се притеснявам адски много какви са шансовете белата да е станала... и по принцип знам за хапчетата ескапел,ама не знам в какъв срок се вземат.. пък и искам да съм сигурна дали ми има нещо преди да взема хапче.. а и до колко часа може да се взема и да си направя тест за бременост... Моля,помогнете ми!